Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החורף מגיע, ואיתו מגיעות גם טמפרטורות לא ידידותיות לביצים שלנו, ולכן אני מחפש משהו שיחמם אותי בימים קרים. יש מספר דרישות בסיסיות:

1. מכשיר שיהיה אמין אך יחסית זול (שיחזיק מספר שנים, אך לא יעבור, בשאיפה, את ה-200-250 ש"ח).

2. מתאים/בטיחותי לאמבטיה.

3. נייד (כך שאפשר יהיה להעביר אותו מהאמבטיה לחדר במידת הצורך, ולהיפך).

עשיתי סיבוב בהום סנטר ואייס, אך שם אין מכשיר נייד שיתאים גם לאמבטיה (מה שלאמבטיה הוא רק לתלייה, ומה שנייד לא בטיחותי עבור האמבטיה), לכן האפשרות היחידה היא לרכוש 2 מכשירים נפרדים - תנור אינפרה ב-80 שקל לתלייה באמבטיה, ומקרן חום עומד לחדר בכ-180 ש"ח:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=8221

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=861277

יש למישהו הצעות אחרות/המלצות למכשירים ספציפיים?

תודה.

פורסם (נערך)

~

1. האם חדר האמבטיה כולל גם שירותים?

2. מה גודלם של החדרים שאתם רוצים לחמם?

3. דירה שכורה אני מניח, מה המדיניות של בעל הבית לגבי קידוח בקרמיקה?

יש לי כמה רעיונות שונים, בהתאם למצב בשטח.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

1. החדר כולל מקלחון ושירותים, הגודל כ-2*3, ללא חלונות (יש וונטה).

2. הגודל של השאר לא רלוונטי, שכן בסלון נמקם אותו קרוב אלינו, אז הוא לא נדרש לחמם שטח גדול.

3. אפשר במידת הצורך לקדוח בין האריחים, אבל רצוי מכשיר שיהיה נייד (אחרת נצטרך לקנות אחד למקלחת ואחד לסלון).

פורסם

~

אני מניח שאם אין חלונות אז אפשר לחמם את החדר רבע שעה מראש עם מפזר או מקרן פשוט ואז להוציא אותו לפני שמתחילים להתקלח, לא? החום אמור להישאר בפנים.

אם לא, אז:

אופציה א' - עונה לכל הדרישות שלך, והיא מפזר חום רגיל. גורמי הסיכון בחדר האמבטיה הם פגיעה ישירה של מים או עקיפה של אדים. אם ניתן למקם את המכשיר כך שלא תהיה סכנת ריקושטים מהמקלחת, נשאר לטפל בנושא האדים. את זה אפשר לעשות עם מסגרת מקרטון או פוליגל מקופל שתכסה את המכשיר מלמעלה ועדיין תשאיר מספיק מקום לאוויר להיכנס ולצאת. אם מדובר בשימוש של 15-20 דקות בכל פעם, הסיכון לקצר עקב לחות אינו גבוה. אם אתה בכלל רוצה להתפרע - פרק את המכשיר ורסס ספריי סיליקון על כל המגעים החשופים. שפצור קטן שעושה הבדל גדול בבטיחות.

אופציה ב' - אם זה גם שירותים וגם מקלחת אולי שווה לחמם את החדר באופן רציף לאורך היום. בשביל זה אפשר לקנות רדיאטור קטן מיד שניה, לשים אותו במקום שלא יפריע ולהפעיל אותו על חום נמוך. אפשר להוסיף שקע עם טיימר שיכבה אותו בלילה ויפעיל שוב בבוקר. בקיצור, סוג של הסקה מקומית באמבטיה, ואת החדר הנוסף תחממו איך שבא לכם.

אופציה ג' - מחמם מגבות. מתקן פשוט וחסכוני שנפוץ במדינות קרות, אחד כזה של 300 וואט יחמם חדר אמבטיה בגודל שיש לכם תוך חצי שעה. החסרונות שלו הם התקנה קבועה ומחיר גבוה יחסית, אבל אם מסתכלים על זה כהשקעה במכשיר שתיקחו אח"כ לדירות הבאות שלכם, אולי זה לא רעיון כ"כ גרוע.

זה מה שיש לי להציע כרגע.

• תוכן חדש...