Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה להחליף את הרדיו המקורי למערכת מולטימדיה בטרנספורטר T5.

האם כדאי להזמין מחו"ל?

האם יש מתקינים שאתה בא אליהם עם מערכת והם רק מתקינים?

אם כן - אשמח למומלצים באיזור יהוד אור יהודה ולוד...

תודה.

פורסם

אם אתה מעוניין במערכת אפטרמרקט אוניברסלית, כל שני וחמישי נפתח פה שרשור יעוץ כזה.

תריץ חיפוש לגבי דגמים מומלצים לפי התקציב שלרשותך.

למערכת כזו תצטרך לצוות מסגרת פלסטיק מתאמת, רצוי גם צמת חוטים מתאמת ובמידה ויש לך שליטה מההגה, גם מתאם CANBUS/ייעודי לרכב.

לגבי מערכות "תואמות מקור", לא תמצא פה לרב המלצות משום שמדובר בדר"כ בתוצרת סינית בעל אמינות מפוקפקת.

אבל פה ושם ניתן למצוא מוצרים סבירים. כתלות גם בדרישות שלך ממנו.

כו"כ, באור יהודה יש לך את יוסי אלפיין מסדנת ECA. מקצוען אמיתי.

(גם לגביו אתה יכול לערוך חיפוש בפורום).

פורסם

תודה.

ענית לי עם מונחים שלא הכרתי.

מאיפה משיגים מסגרת לרכב שלי? או שמפרקים מהרדיו הקיים באוטו?

אין חיבור להגה.

כשאתה אומר יוסי אלפיין - זה אומר שאפשר לבוא אליו עם מוצר סיני והוא מתקין אותו?

תודה.

פורסם

מסגרת יש בחנויות/מתקינים בארץ או שניתן להזמין מחו"ל בדר"כ בעלות מופחתת (כנ"ל לגבי צמת חיווט).

תעלה תמונה של הדשבורד אצלך כדי לקבוע מה נדרש.

לשם הבהרה, במערכות "תואמות מקור" אין צורך בנ"ל משום שהם מגיעים בצורה המקורית ובדר"כ בעלי חיבורים תואמים למקור גם כן.

ניתן גם לייצר מסגרת בעקרון, וליוסי יש את האמצעים והכישורים לעשות כן.

יש לו משתמש בפורום (alpine), אבל יותר פשוט להתקשר (מס' מופיע באתר שלו) ולברר מולו הכל ואם הוא פנוי לעבודה כזו.

פורסם

אני כמעט בטוח שזה קיט לדוגמה שאתה צריך עבור התקנת מכשיר אפטרמרקט שאיננו "תואם מקור":

http://www.ebay.co.uk/itm/VW-Transporter-T5-Double-Din-Car-Stereo-Fitting-Kit-Fascia-Wiring-ISO-Aerial-/271098366707#shpCntId

סביר שניתן למצוא את מתאמי החיווט בנפרד (ואולי יותר בזול) ולגבי המסגרת, אולי ניתן להסתפק במשהו אוניברסלי זול יותר (או כמו שציינתי, אם המתקין יהיה יוסי, אולי יוכל לייצר משהו מתאים).

ראה את הפרויקט כאן, בתמונה האחרונה ניתן לראות את הרווח שנותר.

• תוכן חדש...