Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קניתי רכב לאחר שהמוכר (פרטי) התחייב שהעביר את הרכב בדיקה לאחר שקנה ולפני שהחליט למכור, כלומר יום לפני שאני קניתי ממנו. יש לי הקלטה שלו על כך שהוא מתחייב בפני שאין תקלות לרכב כלל והרכב במצב מעולה, והוא יודע על כך עקב בדיקות שערך לרכב בשתי ההזדמנויות השונות.

שבועיים לאחר הקנייה לקחתי את הרכב למוסך בגלל בעיות שונות. שם נקבע שצריך להחליף מצמד בלוי, אלטרנטור תקול ויש צורך לנקות חיישן לחץ סעפת.

בפוסט אחר בפורום של תחזוקה ותפעול, נאמר לי שמצמד בלוי היה מתגלה בכל בדיקה פשוטה.

האם אני יכול לתבוע את המוכר על חוסר תום לב ואמינות במכירה? כלומר שהוא שיקר לי בפרצוף.

בכל מקרה השקר היה על זה שכלל התבצעה בדיקה, כי אז התקלות האמורות היו מתגלות. או שהתבצעה בדיקה אך המוכר שיקר על כך שהבדיקה לא גילתה תקלות כלל.

עריכה אחרונה על ידי lior603
פורסם

האם אתה יכול לתבוע ? בהחלט

האם אתה יכול לזכות? תלוי.

אתה עצמך החלטת שלא לבצע בדיקה!!

דמיין לך שהמוכר מביא לך בדיקה שבו כל התקלות שמנית ף לא מופיעות בו.

מה אז?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תתבע את עצמך על טיפשות.

אתה קונה רכב? קח אותו לבדיקה!

זהו הנוהג הקיים, לא ביצעת את המינימום כדי לברר האם הרכב תקין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עדן, טיפשות זה בטוח לא כי אולי הנוהג לא לצידי אבל החוק כן.

ישה, אם הוא יביא את הבדיקה אז בעיקרון אין לי עילה לתביעה. אם הוא לא יביא את הבדיקה זאת השאלה.

פורסם

לקחת את הרכב שבועיים לאחר הקניה. המוכר יטען שהנזק התרחש בפרק הזמן האמור ויש לו בדיקה להוכיח שהרכב היה תקין כשנמכר לך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

האם המוכר רק סיפר לך שעשה בדיקה או שהראה לך את טופס הבדיקה?

יש גבול לאמון שאפשר לתת באדם כלשהו שיש לו ניגוד עניינים מובהק כמוכר רכב.

אני מניח שגם לא נכתב זכרון דברים בו התחייב המוכר לגבי מצב הרכב.

פורסם

מצמד בלוי -

לפני המון שנים קניתי 306 ידנית. בבדיקה נמסר לי שהמצמד גמור ויש להחליפו.

נסעתי קצת עם האוטו, ואז הכנסתי למוסך להחליף מצמד.

אחרי חצי שעה אני מקבל טלפון מהמוסך לבוא לקחת את האוטו. המצמד שלך תקין לחלוטין.

עברו שנה וחצי, המצמד תקין לחלוטין. אני מוכר את האוטו, והקונה לוקח לבדיקה באותו מכון.

הבוחן אותר לו שהוא נהנה ממצמד חדש, כי בבדיקה שאני קניתי המצמד היה גמור, ועכשיו הוא מצויין.

כמובן שלא החלפתי שום מצמד.

אז כן, מכונים יכולים לכתוב שטויות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דרך אגב, זה לא מסוג הכסת"ח ?

הרי כל רכב שתיקח יגידו בקטגורייה של הגיר, בלאי דיסקיות, בלאי ככה ובלאי ככה.

השאלה מה אתה מרגיש?

ולדעתי, גם אם הבחור לא עשה לרכב בדיקה, מוכר שמוכר רכב עם מעט או הרבה תקלות חייב ליידע. מסתבר שנוכלים לא חסר גם כפרטי, אבל אני עדיין מאמין שהם המיעוט.

פורסם

תקלות חשמל וחיישנים יכולות לקרות חדשות לבקרים, על כן אין נותנים אחריות על חלקים משומשים(גם לא בבדיקת רכב).

בלאי מצמד? מחליק או לא? בעיות בהעברת הילוכים?

האם חתמת על זכרון דברים שבו נכתב - "בדקתי את הרכב ומצאתי אותו לשביעות רצוני"?

מוכר פרטי? תוך 24/48 שעות קונה ומוכר רכב?! נשמע כמו סוחר/חאפר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בפוסט אחר בפורום של תחזוקה ותפעול, נאמר לי שמצמד בלוי היה מתגלה בכל בדיקה פשוטה.

גם אתה יכלת לבדוק האם המצמד בלוי בנסיעה פשוטה.

האם לקחת חוותת דעת ממוסך נוסף? אני שואל את זה כי אני אספר לך סיפור שאתמול חבר טוב סיפר לי:

יש לו סיטרואן C5 יד ראשונה 2002 שגמעה קצת יותר מ 200000 ק"מ. הבחור מאוהב ברכב ושומר עליו מאוד, הרכב נוסע כמו חדש. לאחרונה הרכב לא עבר טסט עקב נזילה. אותו חבר נסע למוסך שהוא תמיד מטפל בו ברכב ושם אמרו לו שיש לו נזילה מהגיר והצעת המחיר עמדה על 3500 ש"ח. הוא החליט ללכת למוסך אחר כדי לקבל חוות דעת נוספת, שם בדקו את הרכב ואמרו לו שאין נזילה מהגיר אלא מהמערכת ההידראולית, התקלה תוקנה וסה"כ הוא שילם משהו כמו 400 ש"ח!.

דבר שני: אתה לא לקחת לבדיקה וחבל, המוכר יכול לבוא ולהגיד תשמע יכול להיות שאתה קנית את הרכב ונסעת כמו חוראני והרסת אותו, מה אני אשם? אתה דיי בבעיה לדעתי.

באיזה רכב מדובר?.

• תוכן חדש...