Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני התקנתי אצלי בבראבו על גאנט 18 את ההנקוק RS3 צמיגים מטורפים! שקטים יחסית ואוחזים מעולה גם ברטוב!

והמחיר.... בכלל אין מה להשוות אתה יכול למצוא אותם במחיר של 550 לצמיג.

ממליץ ביותר!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מתעלק ומקפיץ. היה לי ניסיון מעולה בעבר עם הגודייר אסי2, ואני מתחבט בינם לבין המישלין PS3 במידה הזו. למישהו יש דעה איזה מהצמיגים הנל טוב יותר (מבחינת אחיזה על יבש ורטוב, פידבק, עמידות לאורך זמן פחות קריטי אבל עדיין עדיף. פחות חשוב זה נוחות ורעש).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מתעלק ומקפיץ. היה לי ניסיון מעולה בעבר עם הגודייר אסי2, ואני מתחבט בינם לבין המישלין PS3 במידה הזו. למישהו יש דעה איזה מהצמיגים הנל טוב יותר (מבחינת אחיזה על יבש ורטוב, פידבק, עמידות לאורך זמן פחות קריטי אבל עדיין עדיף. פחות חשוב זה נוחות ורעש).

המישלין PS3 יותר טוב מאסימטריק 2 (חוות דעת של 2 חברים)

ועדיין הייתי מנסה להשיג PSS (ומניסיון אישי הם פשוט מדהימים)

קובי

:-)

פורסם
היו לי את שניהם , שניהם צמיגים מצוינים . לטעמי הPS3 מבצע כל פרמטר שציינת קצת יותר טוב. בגלל שיש לך סיאט וגם ככה התקשורת מהשילדה לא להיט , הייתי מתאמץ ולוקח את הPS3.
פורסם

תודה רבה על התשובות הכנות והמכוונות בהחלט!

קובי, PSS בשביל 210 כ"ס ו-28 קגמ שבמקרה הטוב יהפכו ל-42? לא אוברקיל?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

ולידיעת טום, הוכרז הפיילוט ספורט 4 :wink:

אני גם מברר אם הם בארץ כבר (לדעתי הסיכוי אפסי לחלוטין).

http://www.topgear.com/car-news/advertisement-feature/ad-feature-how-michelins-new-pilot-sport-4-tyre-moves-game

http://tyresearch.telegraph.co.uk/r-new-tyres-advice/the-michelin-pilot-sport-4-on-show-at-frankfurt-27847

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

מפידבקים שראיתי ברשת וגם מכמה מכרים (זה לא אומר הרבה אבל עדיף מכלום), הקונטי 5 צמיג טוב אבל כנראה לא ברמה של 2 אלו (PS3 ואסי2).

כמו שכתבתי, אני בהחלט מברר לגבי הדגמים החדשים. אחזור לעדכן (למרות שזה לא שרשור שלי).

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ZOOM-ZOOM

פורסם

יודע, לכן אני מסיק מהשוואה ישירה של PS4 ואסי3, שהם יהיו טובים יותר. יש? :-)

ותיקנתי את ההודעה למעלה, כדי שתבין לאיזה צמיגים השוותי כביכול.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תודה רבה על התשובות הכנות והמכוונות בהחלט!

קובי, PSS בשביל 210 כ"ס ו-28 קגמ שבמקרה הטוב יהפכו ל-42? לא אוברקיל?

לא, ואם אתה בכיוון של 42 אז רק PSS שלא תפרפר

קובי

:-)

• תוכן חדש...