Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בבעלותי חברה שמשלחת כל חודש כ-400 חבילות (ארגזים של 60×60×30 בערך) ועוד כ-25 משטחים.

אני עובד היום עם חברת השליחויות "הובלות עם שחר" בצורה של איסוף היום והספקה מחר.

לאחרונה הם עושים לי הרבה צרות (משלוחים שלא מגיעים ללקוחות בזמן/מגיעים שבורים/נאבדים).

עבדתי בעבר עם דואר ישראל, hfd , אביב שיגור, ואת כולם החלפתי כי לאחר חצי שנה-שנה כשהתחילו להצתבר צרות בקצב שלא מתקבל על הדעת.

אז שאלתי היא אולי מישהו כאן משתמש בחברת שליחויות בכאלו כמויות ויכול לתת המלצה?

אולי מישהו מכם מקבל על בסיס קבוע משלוחים מחברה כזו ויודע להמליץ עליה(זמני הספקה, טיב השירות) או להפך?

על הפרק עומדת התלבטות בין כץ לבין ups המחירים שלהם לא תחרותיים במיוחד אבל חשוב לי לתת שירות טוב ללקוחות, גם חברות אחרות מתקבלות על הדעת אם אתם ממליצים.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

כאחד שעובד ביבוא יצוא ונושא הלוגיסטיקה קרוב ללב , תכלס נכון להיום לאחר 10 שנים במקצוע אם אתה רוצה שמשהו יעשה כמו שצריך לדעתי זה UPS כמעט ולא היו לי בעיות. חבילות מגיעות בזמן לא נתקלתי בחבילות שבורות או פגומות . תמיד ניתן לדעת את סטטוס החבילה ומיקומה .

כץ לא רעים אבל אין לי ניסיון איתם.

תנסה לבדוק את חברת אוריין - השרות שלהם אדיב למרות שמדי פעם יש בעיות קטנות (כמו בכל מקום).

פורסם

DHL

יש להם גם שירות פנים ארצי.

אני עובד שם במערכות מידע ויכול להפנות אותך אם תרצה לאיש מכירות לקבל יותר מידע.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

ביום יום אני עובד עם חברות השילוח הבאות (מקבל כ200 חבילות בחודש וכ10 משטחים):

מדורג לפי סדר עולה של איכות

גלגלי הצפון

דואר ישראל

כץ

אביב שיגור/אוריאן

צ'יטה

פדקס

יו פי אס

עם כולם אני עובד כבר 4 שנים. היחידים שאף פעם לא עשו פאשלות - תמיד בזמן (!), תמיד אדיבים, תמיד מסודרים, חבילות תמיד מגיעות במצב חיצוני מושלם- ups.

חלק מהספקים שלי גם עובדים מתוך המרלוג של ups (לדוג' סי דאטה). לעולם לא היה מצב שבו היה חוסר בחבילה שלהם.

אני בטוח שהם הכי יקרים אבל הם הכי טובים נקודה.

פדקס דומים להם ברמה.

כץ יותר גרועים מהדואר ומאוריאן לדעתי. שירותויות הלקוחות שלך לא יקבלו מהם, ותמיד חסרות חבילות.

כשאני מתחיל לעבוד עם ספק חדש ואני מקבל דרכו סחורה מכץ, אני מכין את עצמי לחוסרים/שברים באותו הרגע.

עדכן אותנו מה החלטת.

פורסם (נערך)

אצלנו בחברה מרוצים למדיי מ"מוניטין" (בין 4-6 משטחים ביום; עובדים גם עם "עם שחר" ו-"כץ").

עריכה אחרונה על ידי Monopusto

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• אחראי פורום
פורסם

אמנם ההיקף שלי קטן יותר משלך אבל שירות הוא שירות והניסיון שלי עם ״רץ שליחים״ (לא בלבלתי עם כץ) הוא מצויין ונטול פאשלות.

מקולגות אני שומע מחירים של 80-100₪ לחבילה עם המתחרים שחלקם הוזכרו כאן, כשאני שולח או מקבל ב-60.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
יש בבעלותי חברה שמשלחת כל חודש כ-400 חבילות (ארגזים של 60×60×30 בערך) ועוד כ-25 משטחים.

.

אמנם ההיקף שלי קטן יותר משלך אבל שירות הוא שירות והניסיון שלי עם ״רץ שליחים״ (לא בלבלתי עם כץ) הוא מצויין ונטול פאשלות.

מקולגות אני שומע מחירים של 80-100₪ לחבילה עם המתחרים שחלקם הוזכרו כאן, כשאני שולח או מקבל ב-60.

כמה עולה לך כל חודש ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ממליץ לך לבדןק גם את חברת דיפלומט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אחרי כמה שנים של עבודה בחנוית מחשבים, שהזמנות של דברים עדינים מהן במשלוח הוא חלק גדול מאוד מהמכירות, אני יכול להעיד-

כץ זה אסון (הם זורקים הכל במשאית. אין במשאית מחיצות או הפרדה, פשוט ערימה מבולגנת, מחריד לראות)

UPS מסודרים בקטע אחר, יש במשאיות החלוקה שלהם כלובים ובכל כלוב מחיצות, שום חבילה לא מועכת שום חבילה, הכל יגיע פרפקט- רק שיש להם טיפה בעיות עם מקומות מרוחקים יותר, ולפעמים הם ישאירו חבילה אצל השכן בלי לבקש אישור. באופן כללי, הם עדיין הכי טובים.

איזון טוב בין מחיר לאיכות- צ'יטה. לא תמיד מגיע ביום שלמחרת אבל כמעט אף פעם לא יותר מ 48 שעות, משאיות מסודרות, אחוז תקלות קטן.

פורסם

מצתרף לשירשור.

יש בידי מוצר שעוד מעט עולה לheadstart ואם יצליח אני יפתח חנות ebay למכירה של המוצר הנ"ל.

אם הכול ילך טוב איך אתמודד עם מספר הזמנות גבוהה? מבחינת הלוגיסטיקה והשילוח איך עושים את זה? דרך איזו חברה?

פורסם

אני משלח עשרות חבילות לחו"ל בחודש עם פדאקס. זו אחת מחוויות השירות הכי טובות שהיו לי בארץ (בדיוק דיברתי על זה איתם אתמול). בהיקף של 400 חבילות לחודש, הם גם רלוונטיים לפנים ארצי. מענה מיידי, לא מאבדים כלום, לא מועכים כלום, מגיעים לכל מקום מהר. אני מעדיף את היבוא שלהם על זה של UPS, וביצוא אף אחד לא יכל להשוות לי את העסקה שנתנו לי פדאקס (בגלל זה אני יכול לייצא door to door מישראל - זה פנטסטי).

gkiler, תרגיש חופשי לשלוח ה"פ ואני אסביר לך קצת על ההליך והעלויות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בתחום האלקטרוניקה לתעשיה הצבאית, אני מקבל מספר משלוחים בשבוע מ"חפוז". (מדגיש, אני הצד שמקבל את החבילה ולא השולח).

האריזות מגיעות במצב טוב, התוכן לא פגום, אין חוסרים, ותמיד מגיעים כמתוכנן.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון:

לאחר הביקורות הרעות כאן כץ ירדו מהפרק, נפגשתי עם סוכן של ups, הם מחשבים את עלות המשלוח לפי משקל נפחי, מה שהופך את העיניין ליקר במיוחד מכיוון שהחבילות שלי גדולות.

אולי למי ששולח מוצרים קטנים זה יהיה יותר כלכלי...

DHL ופדקס לא היו מעונייים לעבוד איתנו, אני חושב שזה לא התחום שלהם, אולי הם יותר מחפשים משלוחים קטנים לבינייני משרדים וכאלה.

ממה שהבנתי חברות שליחויות אוהבות להתמקצע בתחום מסויים כך שאם הם עובדות עם כל היבואנים באותו התחום ועם כל הלקוחות הם חוסכות הרבה כסף בהפצה ( מספר יבואנים שולחים סחורה לאותה החנות)

בעקבות ההמלצות נפגשתי עם סוכן מחברת צ'יטה.

הם יקרים יותר מהובלות עם שחר אבל עושה רושם שהם מסודרים יותר.

נכון לעכשיו אני כבר שלושה ימים עובד איתם, כבר צצה תקלה קטנה אבל זה לא מספיק זמן כדי לשפוט אותם, נראה לאחר חודש איך יגיבו הלקוחות.

אעדכן בהמשך.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...