Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

כמו שידוע לחלקכם הוריי מתעסקים בתיירות פנים. הערב נתקלנו במקרה שעוד לא נתקלנו בו ב25 שנה שהעסק פעיל ואשמח לקבל דעות כיצד לפעול.

לפני כמה שבועות מתקשרת למשרד שלנו אישה אשר רוצה להזמין טלפונית חופשה ל5 ימים,ההזמנה מתבצעת טלפונית באמצעות כרטיס אשראי ותעודת זהות שהיא מוסרת. הכל עובר ללא בעיות והחופשה שלה מוזמנת כולל הסעה לשני כיוונים מעיר מגוריה.

כנהוג אצלנו אנחנו מתקשרים ערב לפני היציאה כדי לאמת עם הלקוחות שעת איסוף ומיקום,הפעם בפלאפון שנמסר לנו לא היה מענה ואיתרנו מספר נוסף דרך פרטי כרטיס האשראי. בשיחה שביצענו עונה לנו אישה מבוגרת שאין לה שום מושג על שום חופשה ועל שום הזמנה אבל היא אכן מזדהה כבעלת הכרטיס ע''י שם ותעודת זהות.

ממה שאני מבין קורה פה מצב של ניצול האישה הזאת בכך שמישהו שם יד על כרטיס האשראי שלה וביצע הזמנה דרכנו ואולי אף הזמין עוד דברים.

חשוב לי לציין בשלב הזה שהרווח שלנו מעניין לי את האשכים כיוון שההפסד שנספוג במקרה של ביטול ההזמנה מול המלון דרך חברת האשראי הוא כמה מאות שקלים בלחץ. מה שיותר מעניין אותי הוא שמחר בבוקר כנראה תגיע האישה אשר ביצעה את ההזמנה עם כרטיס אשראי שלא שלה למקום האיסוף שנקבע לה כבר מראש.

השאלה היא מה אני עושה? חשבנו על למנוע ממנה לעלות לאוטובוס ולמסור את הפרטים שלה למשטרה ולחברת האשראי כדי שבאמת האישה המבוגרת שכנראה נוצלה תקבל בחזרה את הכסף שמגיע לה.

איך הייתם פועלים?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

דיווח לחברת האשראי על חשד לתרמית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פותח את הפח ונותן לגנב להיכנס .

דואג ליידע את האישה המבוגרת בכול הנושא ושמישהו מעט יותר פעלתן ומבין עיניין מטעמה יגיע יחד איתה למקום האיסוף .

שם כבר אפשר לעמת את כולם עם כולם .

אם הגברת שהיא בעלת הכרטיס האמיתי תרצה לערב משטרה באותו הרגע , welcome !

מה שמעניין אותי, אינכם בודקים טרם העלייה לאוטובוס את הכרטיס אשראי פיזית ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לא, אף אחד לא הולך להתעסק עם זה.

מגיע אוטובוס, אוסף אנשים, לפי השמות ברשימה וזה הכל.

תדמיין שכל אחד יתחיל להזדהות בכרטיס אשראי, תעודת זהות וכו'. אולי אותו אדם לא לקח איתו אשראי אלה רק מזומן ואז לך תדע.

אי אפשר לפרסם את הפרטים של הכרטיס אשראי ותעודת זהות בטופס לאיזה נציג כן, זה פתח גדול יותר לבעיות במידה ורשימה שכזאת תלך לאיבוד... כרטיס אשראי תעודת זהות שמות כתובת וכו', העניין ברור וגם תקצוב כוח אדם לנושא זה.

מדובר על תרמית בסיסית ביותר ועל אומץ, זה הכל.

מה שכן, בהחלט יש מקום לפעול לאסוף ראיות לעדכן את מי שצריך אבל מה שעלול לקרות בבוקר האירוע, זה מחזה לא נעים שעלול לכלול צעקות, ריב ואולי אף מכות ומשטרה וזה יכול להרוס את החופשה של האחרים בתמימות ושלא בצדק, צריך לחשוב על המוניטין ועל הנושא הזה גם כן, איך עושים את זה נכון אבל בלי לעורר סצנת על ולעכב את כולם על הבוקר, יש פקקים וכולם לחוצים להגיע בזמן.

פורסם

אז תבצעו את הבדיקה כאשר האשה מגיעה לאתר הנופש. תקראו לה באופן דיסקרטי למשרד הקבלה, דווחו לה שיש בעיה עם קליטת פרטי כרטיס האשראי ולכן צריך שנית את הכרטיס ואת תעודת הזהות. אל תטיחו בה האשמות ונהגו בנימוס ובאגביות כאילו מדובר בבעיה שגרתית.

פורסם

א

מה שמעניין אותי, אינכם בודקים טרם העלייה לאוטובוס את הכרטיס אשראי פיזית ?

ישנה רשימה שמית ודרישה להציג קבלה שאנחנו שולחים במייל או פקס.

מה שכן, בהחלט יש מקום לפעול לאסוף ראיות לעדכן את מי שצריך אבל מה שעלול לקרות בבוקר האירוע, זה מחזה לא נעים שעלול לכלול צעקות, ריב ואולי אף מכות ומשטרה וזה יכול להרוס את החופשה של האחרים בתמימות ושלא בצדק, צריך לחשוב על המוניטין ועל הנושא הזה גם כן, איך עושים את זה נכון אבל בלי לעורר סצנת על ולעכב את כולם על הבוקר, יש פקקים וכולם לחוצים להגיע בזמן.

זה הדבר שהכי מפחיד אותי,האיסוף מתבצע במקום הומה מאוד,אני לא אגיד יותר פרטים אבל אציין שלא מזמן היה שם ניסיון פיגוע. כל רעש או התגודדות של אנשים תגרור להתערבות של כוח משטרה שתמיד מפטרל שם וכנראה תכניס אותנו לצרות.

כרגע אנחנו חושבים פשוט לדרוש את תעודת הזהות של האישה שתעלה לאוטובוס+צילום שלה ולהעביר את הפרטים שלה לאישה המבוגרת אשר תבחר איך להתקדם הלאה,יכול להיות שהיא תזהה את האישה ששמה לה יד על הכרטיס. לא חושב שזה יהיה רעיון טוב לעשות משפט שדה מול אוטובוס של 50 איש.

שהגברת המבוגרת תבחר איך להתקדם,כפי שציינתי קודם לא אכפת לנו גם להפסיד את הכסף. העיקר לא לפגוע בשם שלנו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עדכן את חברת האשראי. כל חברה מחזיקה חוקרי תרמיות שעושים מטעמים ממקרים כאלו (ברמה הפנים ארגונית כיח"צ עצמי מול המנהלים). הם יגיעו לתעד, לאמת ולהצליב עוד פעולות תרמית שביצעה עם הכרטיס ולבסוף למסור את כל המידע למשטרה.

אותה גברת פושעת לעולם לא תדע שאתה קשור לכך.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

יבוצע גם כן! האמת שכבר יצא לנו לעבוד מול החוקרים האלה הם פשוט קאליברים.

• תוכן חדש...