Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם מה שאני הרגשתי.

בנוסף - בחדשה היתה תחושה של ויברציות בתדרים נמוכים , גם בעמידה ובמהירויות נמוכות, דבר שלא היה בקודמת.

Cupra Leon VZ 2025

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מדידות אובייקטיביות, האוקטביה שקטה מהיטי (פחות מחצי מעצמת הרעש), כמו שאתה יכול לראות פה:

http://www.auto-decibel-db.com/

תזכור שכל 3 DB זה פי 2 בעצמת הרעש.

אתה גם יכול לראות שהאוריס ההיברידית שהזכרת יותר שקטה משתיהן, ובתור בעלים של אחת כזו, היא מאוד שקטה ונוחה, ולסטיישן גם תא המטען גדול מאוד.

אם לצריכת הדלק יש משמעות כלכלית כלשהי עבורכם - זה עוד שיקול משמעותי בעדה.

נקודת תורפה שכדאי שתבדוק היא המרחב במושב האחורי, הוא קצת צפוף למבוגרים כשהיושבים במושב הקדמי לוקחים את הכסא עד הסוף אחורה.

יש גם אפליקציה לסלולארי שמודדת את עצמת הרעש, כשערכתי נסיעות מבחן, בדקתי את הרעש של הרכבים השונים והאוריס הייתה השקטה ביותר.

פורסם

*** נמחק ציטוטו מיותר, אין לצטט את ההודעה שמעליך ***

לאיזה רעשים זה מתייחס?

אין לנו שיקול של דלק בגלל הדלקן אבל אני חושב שהיטי יותר שקטה אני מדבר על נסיעה בין עירונית.. אבל האוריס נכנסת בתקציב,בגלל שהיא היברדית.. יש איזה הנחה לא יודע בדיוק במה מדובר

פורסם

לכב היברידי יש הנחה של 500 ש"ח בשווי השימוש כך שרכב הברידי שעולה 140K משלם שווי שימוש כמו רכב רגיל שעולה 120K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי האוקטביה החדשה היתה יותר רועשת לעומת דור קודם

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...