Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

האוטו אצלי קצת פחות משנה, לא חושב שהוא עבר טיפול בידיים הקודמות (עקב הסווירלים הקיימים),

האם מומלץ לעשות פלסטלינה בדרגת Fine? (אני מתכוון להשתמש בספוג של ננו-סקין)

צבע האוטו שחור.

זה מה שכימיקל גייז רשמו באתר שלהם,

"Use Super Fine Clay Eraser on new cars with very light contamination. Use Medium Clay Eraser on vehicles that sit outside without a garage and have not been clayed in several years. Use Heavy Clay Eraser on cars that have never been clayed and have heavy contamination built up on the paint."

והרכב שלי חונה בחוץ.

אשמח לשמוע את דעתכם .

עריכה אחרונה על ידי ChaoscripT

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אני מעדיף את הכחולה הרכה יותר, כל השאר בד"כ יגרמו לעוד סווירלים ואפילו סיכון גבוה יותר למריחה של הלכה - לכן אני מראש וויתרתי.

הרכב שלי לא עבר מעולם טיפול דיטיילינג עד שהגיע אלי והוא משנת 2010, לראשונה עבר פלסטלינה (כחולה, כימיגל גייז) שהורידה לכלוך רציני והחליקה את הפח לגמרי שפשוט היה כיף לגעת בגב כף היד.

לדעתי מספיקה הכחולה הפשוטה ולאחר מכן פוליש, רק דאג שזו תהיה פלסטלינה מחברה איכותית כיוון שהסינית אצלי טובה לג'אנטים, על הפח אני לא מנסה יותר מדי.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לי את הספוג של ננו סקין דרגת fine,

כמובן שהפלסלטינה היא לפני פוליש גס ופוליש עדין.

עם הכחולה הסינית עשיתי גם את הג'נטים.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
אני מעדיף את הכחולה הרכה יותר, כל השאר בד"כ יגרמו לעוד סווירלים ואפילו סיכון גבוה יותר למריחה של הלכה - לכן אני מראש וויתרתי.

הרכב שלי לא עבר מעולם טיפול דיטיילינג עד שהגיע אלי והוא משנת 2010, לראשונה עבר פלסטלינה (כחולה, כימיגל גייז) שהורידה לכלוך רציני והחליקה את הפח לגמרי שפשוט היה כיף לגעת בגב כף היד.

לדעתי מספיקה הכחולה הפשוטה ולאחר מכן פוליש, רק דאג שזו תהיה פלסטלינה מחברה איכותית כיוון שהסינית אצלי טובה לג'אנטים, על הפח אני לא מנסה יותר מדי.

איך מגיעים למצב שפלסטלינה מורחת את הלכה?

פורסם

שימוש ולחיצה חזקה מדי פלוס או על פח חם תוביל לזה, מעט מדי סיכוך או נוזל לא מתאים לדוגמא שמפו רכב מסוגים שונים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...