Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי תופעה מוזרה בסיאט לאון שלי

בבעלותי סיאט לאון 1.8 2012 באפריל האחרון התקנתי תוכנת ניהול מנוע GIAC אצל e&a בחודשיים הראשונים הכל היה בסדר האוטו נסעה יפה מאוד בחודשיים שלושה האחרונים האוטו התחיל להיכבה לי לקראת עצירה ב20 קמש ומטה

זה יכל להיות יומיים שלושה בלי כלום ויום שזה יקרה כמה פעם גם קרה שכל עצירה (בערך 8-9 הרכב נכבה בנסיעה אחת) נסעתי לe&a לרענן את התוכנה ועוד פעם נכבה אחר כך הורדתי את התוכנה בשביל ללך לסיאט בסיאט כמו במחשב של e&a לא מצאו כלום אמרו לי לנסוע עד שהרכב יכבה ואז לבוא נסעתי שבועיים ללא שום תקלות אחרי שבועיים החזרתי את התוכנה ובאותו יום הרכב נכבה פעמיים בe&a אין תשובה למקרה הזה האם יש מישהו שיודע ממה זה יכל להיות או שמע על משהו כזה להזכיר האוטו נכבה רק עם התוכנה אבל זה רק בזמן האחרון בחודשים הראשונים עם התוכה הוא לא נכבה

תודה רבה. ליאור

פורסם (נערך)

אם הרכב נכבה עם התוכנה , כנראה יש בעיה עם התוכנה והסינכרון של זה עם הרכב עצמו. בנתיים עדיף להוריד את התוכנה לדעתי

עריכה אחרונה על ידי umardekar
פורסם

אין לי תוכנת גיאק, אבל הרכב שלי גם סבל מבעיה דומה. הרכב נכבה מספר פעמים ביום ממש חם לפני חודש, במהירות נמוכה או לפני עצירה.

באותו רגע קפצה תקלה של מיכל קניסטר, החלפתי את המיכל והרכב לא נכבה יותר.

בפורום אחר גם ראיתי מישהו פתח שאלה על מקרה של כיבוי רכב במהירות נמוכה, גם אצלו קפצה התקלה של הקניסטר.

זאת תקלה שהיא לא "קריטית" לכן לפעמים לא רואים אותה בסריקה רגילה, צריך לעשות את הסריקה המלאה ואז רואים את התקלה.

יכול להיות שזה מה שקורה אצלך ברכב.

• תוכן חדש...