Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין בסופר מיני, אוטומט, יד 2, ומאוד חשוב לי נוחות, התקציב הוא עד 100K.

לא משנה לי הדלק (כמובן עם גבול מסוים). לא רוצה רכב יוקרה.

איזה רכב ייתן לי את הנוחות כביש הגבוהה ביותר?

תודה.

פורסם

הפיאסטה הכי נוחה (94 אלף שקל) עד כמה שאני יודע מבין הסופר מיניס. שמעתי שגם ה-208 החדשה (97 אלף שקל) מאוד נוחה ומומלצת. שני הרכבים האלה גם מהנים וביצועיסטים יחסית, ה-208 יותר מודרנית מעט. הייתי מתמקד בהם.

בתקציב שלך אתה יכול לקנות חדשות ועוד יישאר לך עודף.

פורסם

פיג'ו 208 החדשה תספק לך תמורה מעולה לכל זה בשילוב חסכון מהותי בדלק, אחלה רכב, למה יד2 אז אם אפשר חדשה?

פורסם

התקציב שלך די גבוה - 100K ואתה רוצה רכב יד שנייה. מה דעתך לעלות בסיגמנט ולרכוש משפחתית? היא עשויה להתגלות כנוחה ומרווחת יותר ובקיצור - לתת לך איכות חיים טובה יותר ולעיתים קרובות - עם חיסכון דומה בדלק. אני לא חובב גדול של טויוטה, אבל מבין המשפחתיות הקורולה היא אחת הנוחות, ובוודאי גם חזקה, חסכונית ואמינה. תראה מה ראיתי ביד2: אחת מהצורה החדשה, כמעט לא נסעה, בתקציב שלך. וכל זה כמובן אם אינך נעול על סיגמנט הסופר-מיני.

ללא שם.jpg

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בין הסופר מיני לדעתי הפיגו,המושבים שלה זה פשוט ליגה מעל כול הסופר מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קורולה נוחה? נו באמת.

רנו מגאן או פז'ו 308 הרבה יותר נוחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
קורולה נוחה? נו באמת.

רנו מגאן או פז'ו 308 הרבה יותר נוחות.

תומך.

גם פיגו 208 תהיה נוחה יותר מקורולה וכנראה שגם החסכון בצריכת הדלק והאחזקה יהיה ניכר.

פורסם

קורולה נוחה ? גם המאזדה נכון ? בהשוואה לעגלת סופר כנראה אבל בהכללה בין הרכבים הם ממש לא נוחות צרפתיות וגרמניות עושות את העבודה הזאת הרבה יותר טוב מכל יפנית/קוריאנית, לך על הפיגו 208 החדשה, תבצע נסיעת מבחן ואם כן תתחדש.

פורסם
בחייאת מזה הקיבעון הזה של שנות ה2000 לא נוגע בצרפתיות?

ומה מפחיד אותך כ״כ כשנותנים לך 5 שנות אחריות?

זה שהאחריות לא תציל אותך מהעובדה שעוד 5 שנים הרכב יעלה כ30K (פיגו 207 נלקחה כדוגמא)

פורסם

דברים משתנים, ולסדרת 20X בפז'ו תמיד הייתה הצלחה בארץ, ה205 וה206 מאוד מוצלחות, ה207 פחות, ה208 מוצלחת גם כן.

בקיצור אתה מקובע בסטיגמות, ואם אתה מחפש רכב נוח כנראה שיפניות או קוריאניות זה לא הכיוון הנכון, חוץ מזה גם היום יש פחות פראיירים שמוכנים לשלם את המחירון המונפץ שיש לרכב כמו טויוטה או הונדה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה שהאחריות לא תציל אותך מהעובדה שעוד 5 שנים הרכב יעלה כ30K (פיגו 207 נלקחה כדוגמא)

עוד חמש שנים ?! אתה רציני ? עוד רגע האיראנים זורקים כאן אטום ודעאש עם השמאלנים עוברים את הגדרות, ואתה מתכנן תכניות חומש ? אופטימיסט אתה.

• תוכן חדש...