Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, חברות, כבוד הנשיא,

קיבלתי היום את הCBF500 הנהדר שלי. אופנוע ראשון, כן?

מיותר לומר כמה שאני מרוצה וכו'. את זה תוכלו לקרוא בדבריי הימים.

אני בא להוועץ בכם לגבי עניין קצת יותר אפור (הCBF כחול, אגב) - בביטוח המקיף שלי (תמוז), תחת סעיף "היכן האופנוע מאוחסן בדרך כלל", כתוב "תמיד קשור לעצם חיצוני קבוע כשאינו מאוייש".

בעוד שזה עלול להשמע כמשהו לא-מזיק, כשבסעיף "אמצעי המיגון", תחת "מנעול 1 מדגם" מופיע "Magnum מפלדה מחוסמת", הקשירה לעצם חיצוני הופכת לדבר מאוד, מאוד קשה - פשוט כי בשביל לסחוב את המנעול הזה אני צריך לקנות עוד CBF. ולא יהיו בארץ כאלו עד מרץ.

בקיצור, יש לי אופנוע, אבל הוא לא-נייד לחלוטין, פשוט כי איתו אני צריך לסחוב שרשרת שמקומה במרתף סאדו ליצורים כמו "שרק" ודומיו.

מה אני עושה?

פתרון אחד הוא להחזיק שתי שרשראות, אחת בבית, אחת בעבודה, אבל מה קורה עם נסיעות קצרות לעיר וכו'?

עד כמה הסעיף הזה מחייב, מאחר וכתוב שם "בדרך כלל"?

יצויין שמעבר לאותו מנעול גרוטסקי, יש לי מנעול דיסק ואזעקה.

תודה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

4500, גניבה + צד ג' + אש (כלומר, בלי תאונות עצמיות).

קח בחשבון שאני בן 21 ובעל רשיון בערך.. שבוע.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

יש סיבה מדוע אתה חייב.

אופנוע הרי, בעזרת שני חבר'ה חסונים, אפשר להרים ולקחת.

יש אזעקה, אין אזעקה, יש מנעול דיסק, אין מנעול דיסק, זה ממש לא משנה. פשוט מרים, מכניס למשאית, ולוקח אותו.

ולכן חובה לקשור אותו למשהו קבוע. כמו עמוד או כל דבר דומה.

מסורבל - כן. חובה - כן.

מסתדרים...

אפשר לקחת אותו בתיק אשר מחובר למושב האחורי (זה מה שאני בדרך כלל עושה) וזה יעשה לך את החיים קלים יותר. או לחבר אותו באופן קבוע למקום מסויים באופנוע, באופן כזה שזה לא יפריע לך ו/או למורכב/ת.

ב GPZ בזמנו חיברתי את המנעול על המושב האחורי בעזרת רשת והתופסנים לתיק.

בכל מקרה אין מה לעשות. you take the good with the bad. אתה רוצה שהביטוח יכסה אותך? אז אתה מחוייב לעשות את המקסימום בשביל להגן על האופנוע.

פורסם

אני בא להוועץ בכם לגבי עניין קצת יותר אפור (הCBF כחול, אגב) - בביטוח המקיף שלי (תמוז), תחת סעיף "היכן האופנוע מאוחסן בדרך כלל", כתוב "תמיד קשור לעצם חיצוני קבוע כשאינו מאוייש".

בעוד שזה עלול להשמע כמשהו לא-מזיק, כשבסעיף "אמצעי המיגון", תחת "מנעול 1 מדגם" מופיע "Magnum מפלדה מחוסמת", הקשירה לעצם חיצוני הופכת לדבר מאוד, מאוד קשה - פשוט כי בשביל לסחוב את המנעול הזה אני צריך לקנות עוד CBF. ולא יהיו בארץ כאלו עד מרץ.

בקיצור, יש לי אופנוע, אבל הוא לא-נייד לחלוטין, פשוט כי איתו אני צריך לסחוב שרשרת שמקומה במרתף סאדו ליצורים כמו "שרק" ודומיו.

מה אני עושה?

פתרון אחד הוא להחזיק שתי שרשראות, אחת בבית, אחת בעבודה, אבל מה קורה עם נסיעות קצרות לעיר וכו'?

תודה.

אם כבר עשית מקיף אין ברירה תסחוב את המנעול. הוצאת כבר 4,500 ש"ח, הרי לא תרצה להפיל, חס וחלילה, תביעת ביטוח עתידית על כך שהחוקר יוכיח שהאופנוע לא היה קשור, ויהיה חוקר.

רוב הסיכויים שאתה תקשור אותו יום יום, כמה פעמים ביום, ולפעמים תפתח 10 דקות אחרי שקשרת, תחדש את הביטוח שוב ושוב וכלום לא יקרה. אבל אם עשית ביטוח חבל לדפוק אותו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

...

מה אני עושה?

...

תודה.

מה דעתך להרים טלפון לתמוז ולשאול?

למיטב זכרוני כוונת המשורר הייתה שבחנייה מתחת לבית, בלילה, יהיה האופנוע נעול כמתואר. נסה לברר איתם אם יש הקלות לגבי חניות מזדמנות/ חניות יום. יכול להיות שתופתע לטובה (למרות שרוב הסיכויים שלא)

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

תראה... בהקשר לביטוח שלך, אני עשיתי גם ביטוח מקיף + צד ג' וכו'... בקיצור את כול הביטחים האפשריים, אצלי לעומת זא תרשום רק לקשור את האופנוע לעמוד קבוע (במילים אלו ממש) ואפילו התקשרתי ושאלתי "באיזו שרשרת אתם "מרשים" לקשור?" ואמרו לי, מה שיש לך מספיק, והוא אפילו הוסיף, עדיף מגנום או יגואר כי הם נמכרים אצלנו גם.

קיצר, יש הבדל עצום בן 50 סמ"ק שלי יש, ל500 סמ"ק שלך יש... אבל אני רק מספר לך מה הביטוח שלי מקנה לי... מקווה שזה יעזור לך איך שהו.

דרך אגב, הביטוח עלה לי 2400 שקל והכול (כולל חובה) עלה 3900, עם הנחות ותשלומים וכול זה... סה"כ כמעט 4000 שקל...

תגידו שאני פראייר, או מה שלא תגידו... אבל זאת שנה ראשונה של קטנוע חדש, ואין מצב שההורים שלי לא יבטחו אותו מכול הכיוונים.

בשנה הבאה, רק חובה...

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

מה אני עושה?

תודה.

למיטב זכרוני העצם החיצוני הקבוע אמור להיות בגובה של שני מטר לפחות - בדוק זאת מול החוזה.

תשמור את הקבלה על רכישת השרשרת.

מנעול דיסק ואזעקה אינם רלוונטים למניעת גניבה כאשר מרימים את האופנוע ומעמיסים אותו - כפי שציינו בשרשור.

תמיד תכסה את האופנוע , במרבית הכיסויים יש פתחים יעודיים כך שאפשר לנעול אותם עם השרשרת או מנעול הדיסק מה שיפחית את הסיכוי לגניבה של הכיסוי (כן .. גם את הכיסוי גונבים).

ויש לי כלל ברזל שמעולם לא הפרתי - כשאני יוצא מהבית , אם אני לא רואה את האופנוע אני לא משאיר אותו לבד אפילו לשניה. ואם מדובר במקום שאי אפשר לראות אותו אני נוסע באוטובוס..:-( ,

כן , פרנואיד אבל לא רואה ברירה אחרת. פשוט קל כל כך לגנוב אופנוע.

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם

אפשר לקחת אותו בתיק אשר מחובר למושב האחורי (זה מה שאני בדרך כלל עושה) וזה יעשה לך את החיים קלים יותר. או לחבר אותו באופן קבוע למקום מסויים באופנוע, באופן כזה שזה לא יפריע לך ו/או למורכב/ת.

ב GPZ בזמנו חיברתי את המנעול על המושב האחורי בעזרת רשת והתופסנים לתיק.

אוהו - רגע, איפה יש כזה תיק שמתחבר למושב האחורי? זה היה מאוד, מאוד מתאים לי.

תודה רבה :)

פורסם
אוהו - רגע, איפה יש כזה תיק שמתחבר למושב האחורי? זה היה מאוד, מאוד מתאים לי.

תודה רבה :)

בחנויות אבזרים, תוכל למצוא תיק למושב האחורי. תתחיל באופנועית יש להם.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

בדרך כלל - מתייחס למקום החנייה הקבוע דהיינו ליד מקום המגורים של בעל האופנוע, הסעיף לא אומר שאתה צריך לקשור איתו בכל מקום !!! אלא בפסיקה נאמר " מקום משכבו בלילה. . ."

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם

חברים יקרים

לפני חודש וקצת גנבו לי את האופנוע מהחניה הפרטית .(מתחת לחלון חדר השינה בית קרקע).

האופנוע היה קשור לברזל ,שמחובר לבטון, כידון נעול עם הסויץ .והרכב של אישתי סוגר אותו.

כדי לגנוב היה צריך להרים אותו מעל הרכב(הרכב שווה פי 6 מהופנוע והיה יותר קל לגנוב אותו).

וכן גנבו אותו נזק של 10 אלף שקל.

כך שחבל על הזמן מי שרוצה לגנוב לכם את האופנוע הוא יגנוב אותו.

כואב אבל זאת האמת.

פורסם
חברים יקרים

לפני חודש וקצת גנבו לי את האופנוע מהחניה הפרטית .(מתחת לחלון חדר השינה בית קרקע).

האופנוע היה קשור לברזל ,שמחובר לבטון, כידון נעול עם הסויץ .והרכב של אישתי סוגר אותו.

כדי לגנוב היה צריך להרים אותו מעל הרכב(הרכב שווה פי 6 מהופנוע והיה יותר קל לגנוב אותו).

וכן גנבו אותו נזק של 10 אלף שקל.

כך שחבל על הזמן מי שרוצה לגנוב לכם את האופנוע הוא יגנוב אותו.

כואב אבל זאת האמת.

אכן סיפור כואב . .

לכן ידידנו הפיקח עשה ביטוח מקיף גם לגניבות מתוחכמות שכאלה . . .:)

ומתחבט בסעיפי ביטוח במקום בגדרות הפרדה :wink:

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

• תוכן חדש...