Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אחרי הניסיון הלא כל כך מוצלח שלי עם פלסטלינה סינית מאיביי (הייתה קשה כמו אבן ונשברת לחלקים)

החלטתי לנסות שוב על הרכב השני אבל הפעם עם משהו קצת יותר איכותי,

האמת שאני לא רוצה להשקיע יותר מידיי כרגע על הפלסטלינה אבל אני מחפש אחת טובה ורכה, לגבי משקל כמה מספיק לרכב 1?

התקציב בין 50-70 ש"ח.. (היו יותר מידיי הוצאות החודש... uber zaino z5 ועוד...חחח)

תודה

פורסם

תודה על ההצעה אבל זה מעל התקציב שלי כרגע וגם נראה לי שאני מעדיף להיצמד לפלסטלינה המקורית..

בשרשור שהפנית אותי אליו מישהו רשם שפלסטלינה עושה סווירלים זה באמת נכון?

ואם זה ככה אז חובה לעשות פוליש אחרי פלסטלינה או שאפשר ליישם ישר אוטם?

תודה

פורסם
עבדתי עם הפלסטלינות של מגווירס + T-CUT והן פשוט מעולות.

הבעיה שהן מעל התקציב שלך.

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91.html

יש קיט של מגווירס ב49 ש"ח עם 25 גרם פלסטלינה, זאת כמות שמספיקה לרכב שלם?

באתר של אוטוסטור יש פלסטלינות עם רמות חיתוך שונות עדין גס וכו' מה ההבדל ומה זה רמת חיתוך בכלל?

כמו כן אני חוזר גם על השאלה שלי לגבי פלסטלינה וסווירלים...

תודה

פורסם

לדעתי, 25 גרם זה כלום ( 25 גרם יותר מתאים לתחזוקה תלת חודשית).

אם הרכב מעולם לא ראה פלסטלינה, תוך כמה מעברים וכול הפלסטלינה תיהיה מלוכלכת.

גם יש את הסיכוי שפתאום הפלסטלינה תעוף לך מהיד בזמן העבודה ותיפול על הריצפה, במצב כזה אתה זורק את הפלסטלינה לפח.

בגלל זה עדיף לך פלסטלינה 50 גרם ומעלה.

אתה צריך תמיד ללוש אותה בשביל לחשוף צד נקי ולהמשיך לעבוד.

תשתמש בנוזל סיכוך בתוך מרסס. ביד ימין פלסטלינה- ביד שמאל מרסס עם נוזל סיכוך, ותתחיל לעבוד תוך כדי ריסוס שטח קטן ומעבר עליו עם פלסטלינה בעדינות ללא הפעלת לחץ. בהתחלה אתה תרגיש כמו גרגירים כאלה עד שלבסוף הפלסטלינה כבר תחליק וזה הזמן לעבור לקטע אחר. תמיד תשתמש בהרבה נוזל סיכוך, שלא יקרה מצב שאתה משפשף את הלכה ללא חומר סיכוך.

עובדים בתנועות קדימה- אחורה.

כמובן שעובדים כשאין שמש+ מוודאים שהפח קריר למגע.

סרטון מעולה על אופן שימוש בפלסטלינה:

פורסם
לדעתי, 25 גרם זה כלום ( 25 גרם יותר מתאים לתחזוקה תלת חודשית).

אם הרכב מעולם לא ראה פלסטלינה, תוך כמה מעברים וכול הפלסטלינה תיהיה מלוכלכת.

גם יש את הסיכוי שפתאום הפלסטלינה תעוף לך מהיד בזמן העבודה ותיפול על הריצפה, במצב כזה אתה זורק את הפלסטלינה לפח.

בגלל זה עדיף לך פלסטלינה 50 גרם ומעלה.

אתה צריך תמיד ללוש אותה בשביל לחשוף צד נקי ולהמשיך לעבוד.

תשתמש בנוזל סיכוך בתוך מרסס. ביד ימין פלסטלינה- ביד שמאל מרסס עם נוזל סיכוך, ותתחיל לעבוד תוך כדי ריסוס שטח קטן ומעבר עליו עם פלסטלינה בעדינות ללא הפעלת לחץ. בהתחלה אתה תרגיש כמו גרגירים כאלה עד שלבסוף הפלסטלינה כבר תחליק וזה הזמן לעבור לקטע אחר. תמיד תשתמש בהרבה נוזל סיכוך, שלא יקרה מצב שאתה משפשף את הלכה ללא חומר סיכוך.

עובדים בתנועות קדימה- אחורה.

כמובן שעובדים כשאין שמש+ מוודאים שהפח קריר למגע.

סרטון מעולה על אופן שימוש בפלסטלינה:

תודה על התשובה..

מה לגבי רמות החיתוך מה ההבדל בין עדין גס ובינוני?

ומה עדיף לקנות לרכב שמעולם לא עבר פלסטלינה(שנת 2008)

פורסם

אתה יכול להזמין גם את זו

http://www.ebay.com/itm/CLAY-BAR-BLUE-SPONGE-MEDIUM-COMMERICAL-GRADE-DETAILING-CLOTH-CAR-WASH-AUTOMOBILE-/371177858966?hash=item566beca796&item=371177858966&vxp=mtr

כאן לא קורה דבר אם נופלת על חול (שוטפים), הרבה יותר קל לעבוד איתה (אין צורך בהפעלת כח) לא מתיבשת (שמור בבית במקום מוצל)

אני הזמנתי ובינתיים עובדת מעולה - בדקתי על 2 כלי רכב

קובי

:-)

פורסם

תודה קובי אבל כמו שאמרתי לאלכס אני מעדיף פלסטלינה רגילה וגם לרכוש אותה בארץ כי כרגע אני לא מעוניין לחכות 3 שבועות..

מישהו יודע מה ההבדל בין רמות החיתוך :גס עדין וכו'..?

ואם חייב לעשות פוליש אחרי פלסטלינה או שאפשר ליישם ישר אוטם?

תודה

פורסם

אל תהיה מקובע לפלסטלינה רגילה ומיושנת.

אם בכל זאת אתה ממש רוצה אז יש בהרקולס במחיר של בערך 80₪ אם אני לא טועה. תוסיף משלוח והגעת לאותו סכום של הכפפה..

תקנה רמת חיתוך בינונית, זה הכי טוב.

לא חובה לעשות פוליש אחרי פלסטלינה. אבל לפעמים צריך, כשהמצב ממש גרוע ויש התחמצנות צבע או משהו שלא סובל דיחוי.

פורסם

פלסטלינה אגרסיבית מיועדת להסיר Overspray.

Overspray זה בין היתר נקודות קשות של צבע לאחר צביעה, מזהמים קשים שנהפכו לחלק "בלתי נפרד" מהלכה.

הפלסטלינה האגרסיבית תסיר אותם מהלכה אבל גם תשאיר אחריה סווירלס.

משתמשים בפלסטלינה אגרסיבית בתנאי שלאחר מכן עובדים עם פוליש.

בגלל זה היא מיועדת בעיקר לדיטיילרים שרוצים וצריכים תוצאות מהירות במינימום זמן + שממשיכים לאחר מכן לפוליש.

אתה תתחיל עם פלסטלינה עדינה.

היא מאוד נוחה לעבודה, גמישה, סיכון אפסי לגרימת לסווירלס (אל תתבייש להשתמש בהרבה נוזל סיכוך בזמן עבודה עם פלסטלינה).

לפי דעתי, פלסטלינה עדינה תעשה את העבודה ותסיר את רוב המזהמים שעל גבי הלכה.

רק אני מזכיר שעובדים עם פלסטלינה ללא הפעלת לחץ עליה.

תן לפלסטלינה לעשות בעצמה את העבודה (לאסוף את המזהמים לתוכה) עד שהיא מחליקה על גבי הלכה, ועוברים לקטע אחר.

תמיד ללוש אותה בשביל לעבוד עם צד נקי.

פורסם
פלסטלינה אגרסיבית מיועדת להסיר Overspray.

Overspray זה בין היתר נקודות קשות של צבע לאחר צביעה, מזהמים קשים שנהפכו לחלק "בלתי נפרד" מהלכה.

הפלסטלינה האגרסיבית תסיר אותם מהלכה אבל גם תשאיר אחריה סווירלס.

משתמשים בפלסטלינה אגרסיבית בתנאי שלאחר מכן עובדים עם פוליש.

בגלל זה היא מיועדת בעיקר לדיטיילרים שרוצים וצריכים תוצאות מהירות במינימום זמן + שממשיכים לאחר מכן לפוליש.

אתה תתחיל עם פלסטלינה עדינה.

היא מאוד נוחה לעבודה, גמישה, סיכון אפסי לגרימת לסווירלס (אל תתבייש להשתמש בהרבה נוזל סיכוך בזמן עבודה עם פלסטלינה).

לפי דעתי, פלסטלינה עדינה תעשה את העבודה ותסיר את רוב המזהמים שעל גבי הלכה.

רק אני מזכיר שעובדים עם פלסטלינה ללא הפעלת לחץ עליה.

תן לפלסטלינה לעשות בעצמה את העבודה (לאסוף את המזהמים לתוכה) עד שהיא מחליקה על גבי הלכה, ועוברים לקטע אחר.

תמיד ללוש אותה בשביל לעבוד עם צד נקי.

תודה על התשובה

הפלסטלינה של מגווירס שמגיעה בקיט היא נחשבת עדינה..?

פורסם

אני קניתי 160 גרם פלסטלינה סינית נוחה שעושה את העבודה ולא נשברת ב 26 שקל כולל משלוח מאמזון.

קניתי 3 ועכשיו אני מסודר לתקופה במינימום כסף. בארץ 160 גרם עולה לפחות 100 130 שקל.

עבדתי איתה על רכב לבן שלא עבר פלסטלינה מעולם והיא עשתה את העבודה בצורה יפה מאוד. רק צריך לדאוג לסיכוך כמו שצריך.

פורסם
הפלסטלינה של מגווירס שמגיעה בקיט היא נחשבת עדינה?

הפלסטלינה בקיט הזה עדינה. הזמנתי אותו הבוקר, משלוח לארה"ב, ומשם יביאו לי אותו במזוודה.

מכיל 2 קוביות של 80 גר', נוזל סיכוך כ-500 מ"ל, מטלית מיקרופיבר, ובונוס של ווקס נוזלי 250 מ"ל.

משלוח בתוך ארה"ב - $7.95, מיסים מקומיים - $2.75. סה"כ $33.69. אחלה מחיר.

• תוכן חדש...