Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 75K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מכונית סופר מיני אוט' בתקציב של עד 75K,

כרגע אני נוהג על ראנקס, רוב הנסיעות שלי עירוניות.

רוצה רכב שיהיה אמין.

חשבתי בכיוון של פולו - אני מבין שהתקציב שלי מתאים לרכישה של רכב מהשנתונים הבעיתיים של הגיר והטורבו.

שקלתי גם את הפיאסטה והבנתי שגם בה יש בעיה חוזרת בגיר.

כרגע אני שוקל יאריס\פאביה שנתון 2013.

יש למישהו אלטרנטיבה מעניינת אחרת?

יש המלצות\חסרונות על יאריס\פביה בשנתון 2013?

פורסם

לפאביה יש בדיוק את אותו גיר ואותו מנוע כמו שיש בפולו, אז אם פסלת אחת פסלת גם את השניה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

להבנתי (תקן אותי אם אני טועה),

משנת 2013 תוקנו הבעיות האלו.

ככה שמבחינת מחיר הפאביה לשנתון הזה בתקציב אבל פולו לא...

פורסם

כנראה שהכיוון שלך הוא יפנית - יאריס.

מה שאני יכול להוסיף כדי להקשות עליך עוד קצת :mrgreen: זה שהפורד פיאסטה היא מכונית ממש מפנקת בהתנהגות הכביש, בשיכוח רעשים , ובנוחות המושבים, יותר מכול יפנית שאני מכיר, ואני נוסע בעבודה על הונדה ג'אז...

אז אם ידנית באה בחשבון(למרות שכנראה שלא בגלל נסיעה רבה בעיר) הפיאסטה הידנית חדשה תכנס לך בתקציב, אפילו שהמחיר המוצהר שלה הוא 79K, הם יימכרו לך אותה ב75K, האוטומט כאמור, טוענים שהגיר בעייתי, אם כי היבואן מתעקש שבפיאסטות אין תקלות, לפחות לא בסדר גודל של הפוקוסים(נקודה ששאלתי עליה כאן בפוסט אחר), לך תדע...

• תוכן חדש...