Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 30 ,

משקל 77 בערך

174 גובה,

מתאמן בספורט , מכון כושר ולחימה,

אני רוצה לרדת באחוזי שומן, ולהעלות במסת שריר,

מבחינת תזונה , מומלץ לשתות אבקת חלבון עם מים אחרי האימון? שמעתי שהתוספים האלו עושים נזק לכליות,

הבעיה היא שאני לא ממש אוכל מסודר, בבוקר זה בד"כ חביתה וסלט, או סתם פרוסה עם משהו, ושוקו

צהריים זה בשרי,

אחרי צהרים עוד איזה ארוחה, ובערב ארוחת ערב,

אני משתדל כמעט כל יום לעשות פעילות גופנית, או חדר כושר או לחימה, בד"כ שעה וחצי

ברור לי שאני לא אוכל מסודר ומי יודע מה, אבל יש תוסף מומלץ שכדאי לקחת כדי לפצות ?

דרך אגב שמעתי שתוספי חלבון וכד' מזיקים לכליות

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תוספת חלבון היא רק למטרת השלמת חלבונים בתפריט, אז אתה צריך לבדוק אם יש לך מספיק חלבון בתפריט

לא משנה מועד הצריכה, בבוקר או בלילה, לפני או אחרי האימון, עם מים או חלב או בתוך מרק עדשים.

עפ מה שרשמת אתה לא צריך שום תוסף.

הבעיה אצלך היא התזונה שהיא לא מסודרת.

תקרא ותלמד להכין לך תפריט יומיומי שיספק לך את הערכים הדרושים, הן מבחינה קלורית והן מבחינת חלבונים ושומנים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תזונה מסודרת לאורך היום היא החלק המהותי בכל העניין.

אם לא תאכל מסודר זה לא משנה אם תשתה אבקה או תיקח תוספים כי אין לך דרך לשלוט במה נכנס בסופו של דבר לגוף.

יום אחד אתה יכול לאכול 60 גרם חלבון + אבקה ולעומת זאת ביום שלמחרת אתה יכול לאכול 120 גרם חלבון + אבקה.

ממליץ לך לסגל לך תפריט מוכוון מטרה ולדבוק בו.

בהתחלה קצת קשה עד שמתרגלים, ממליץ לבשל מה שאפשר מראש, מקל מאוד על עניין הארוחות.

פורסם

בלי קשר לא יורדים באחוזים במקביל להעלאה במסה, זה קורה רק למאמנים טריים שרק התחילו במכון, אחרי זה בוחרים מסה או חיטוב הראשון בדרך כלל קודם מן הסתם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בלי קשר לא יורדים באחוזים במקביל להעלאה במסה, זה קורה רק למאמנים טריים שרק התחילו במכון, אחרי זה בוחרים מסה או חיטוב הראשון בדרך כלל קודם מן הסתם

קבל תיקון

בעיקרון כמעת כל אחד יכול לרדת באחוזי השומן בזמן עליה במאסה

אבל תמיד כמות השומן בגוף תעלה

יש הבדל בין אחוז שומן למאסת שומן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לכותב המאמר

אתה צריך להבין דבר אחד פשוט

אין דבר כזה לרדת בשומן ולעלות מסת שריר בעת ובעונה אחת.

ירידה בשומן = גרעון קלורי

עליה במסה = צריכה קלורית מעל מה שדרוש לך

לכן עושים אחד משניים

1. (המומלץ יותר) לעלות במסה ולעלות במשקל, ולאחר מכן (סמוך לקיץ) לעשות חיטוב, לאכול כמו שצריך בשילוב אירובי עם דגש על צריכה מופחתת של פחמימות ואז תגיע לתוצאה שאתה רוצה, עם גוף שגם ייראה טוב, ולא כמו אנשים שאתה רואה ברחוב שהם רזים, אבל חסרי צורה, בלי עיצוב, וזה נראה רע בד"כ, אפילו יותר רע מכרס.

2. לשרוף קלוריות כמו שתארתי למעלה, ואחרי שתגיע לאחוז שומן מסויים (סביר להניח שהאחוז שומן יהיה נמוך אבל תראה רע) , להתחיל מסה.

לדעתי זה כמו לנסוע מת"א לב"ש דרך חיפה.

• תוכן חדש...