Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הרכב מגיע מהחברה עם מערכת שמע מקורית טובה... אבל הדבר היחיד שמפריע לי זה המסך הקטן יחסית.

שאלתי ברדיו מילנו המתקין הרשמי של צ'מפיון, אם יש אפשרות לשדרג למערכת תואמת מקור עם מסך גדול יותר כמו שמגיע ברכבי פולסווגן , אאודי וסקודה..

ענו לי שאין תואם מקור וכי לא להעיז לשים מערכות אחרות כי זה עלול לשבש באופן חמור את פעילות הרכב (המערכת מחוברת למחשב והכל דרכה..).

האם מה שאמרו לי נכון? או שכן אפשר להתאים מערכות שבאות בפולסווגן / אאודי /סקודה גם לסיאט?

תודה.

:twisted:Seat Leon FR 1.8T APR Tuned 2014 :twisted:
פורסם

מה שאמרו לך נכון , זה חלק להמחשב של הרכב הוא שולט במצבי הנסיעה וכמו כן על עוד דיי הרבה אלמנטים.

בקיצור לא לגעת בשום פנים.

2017 Type R

פורסם

אם אתה רוצה תשובה יותר מקצועית תזמין תור למוסך מורשה ותבקש לדבר באופן אישי עם מישהוא ממחלקת חשמל\דיאגנוסטיקה

מקסימום תבקש ממנו לנתק את המערכת שיבדוק אם ואיך זה משפיע על הרכב.

אני ישתדל לבדוק את הנושא הזה מחר בעבודה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תודה על התגובות.

נראה לי מוזר אגב שלא ניתן לשים מערכת תואמת גולף או סקודה ... הרי זה אותו יצרן לא?

:twisted:Seat Leon FR 1.8T APR Tuned 2014 :twisted:
  • תוכן חדש...