Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את התמונות האלה בפורום הונדה מחול , הונדה סיוויק 2007.

האם הפירוק בעצם מתבצע בצורה הזאת? בלי הצורך לפרק את כל הפלטה.?

1.jpg2.jpg

פורסם

היה לי בעבר הונדה סיוויק סדאן 2010 ואפשר לפרק רק את הרמקולים כמו בתמונות זאת עבודה קלה שלא מצריכה המון עשיתי את זה אצלי קלי קלות תזיז את הכיסוי של הרמקולים וסיימת

פורסם
היה לי בעבר הונדה סיוויק סדאן 2010 ואפשר לפרק רק את הרמקולים כמו בתמונות זאת עבודה קלה שלא מצריכה המון עשיתי את זה אצלי קלי קלות תזיז את הכיסוי של הרמקולים וסיימת

תודה. איזה רמקולים שמת במקום? יש המלצות?

פורסם
תודה. איזה רמקולים שמת במקום? יש המלצות?

את האמת שמתי שם סט קומפוננט של קיקר וקדחתי שם בשביל הטוויטרים ואת הקרוס שמתי מתחת למגש הזה.

קח בחשבון שבסאונד של ההונדה אתה לא תשמע ממש מאחורה אלא רק מי שיושב שם. אין מה להשקיע בסדר גודל יקר וגדול תקנה סט טוב של מוראל מקסימו וזה ישמע מצוין.

פורסם

אני קצת בוסר בתחום ולא ממש מבין . המערכת אצלי זה מערכת אורגינלית של החברה והרמקולים גם לא הוחלפו הכל מקורי.

אם אתם אומרים שמאחורה לא ממש מרגישים הבדל אז אולי כדאי לי להשקיע קודם בקידמיים?

מה ההבדל בין קומפוננט לקווסאלי? ומה אני צריך לקידמיים?

פורסם
אני קצת בוסר בתחום ולא ממש מבין . המערכת אצלי זה מערכת אורגינלית של החברה והרמקולים גם לא הוחלפו הכל מקורי.

אם אתם אומרים שמאחורה לא ממש מרגישים הבדל אז אולי כדאי לי להשקיע קודם בקידמיים?

מה ההבדל בין קומפוננט לקווסאלי? ומה אני צריך לקידמיים?

אני לא ממש יודע מה זה

קווסאלי אבל קח בחשבון המערכת המקורית לא מוציא סאונד בשמים אך בהחלט סאונד סביר וטוב אפילו.

בקשר לרמקולים מקדימה זה יהיה לך טיפה בעייתי לשים ברכב קומפוננט בלי מגבר חיצוני על המערכת האורגינלית זה אפשרי אבל זה לא ינצל חצי ממה שהקומפוננט מסוגל לעשות.

תשים קומפוננט מקדימה ולאט לאט תשדרג

פורסם

קומפוננט מצריך העברת חוטים? ההבנתי שזה 2 יחידות נפרדות.

לא בא לי להתעסק בלהעביר חוטים ברכב. מעדיף לשמור על זה איך שזה פשוט להחליף רמקול מול רמקול.

פורסם (נערך)

קואקסלי - ציר משותף. רמקולים בהם יש טוויטר אחד או יותר שיושבים על הציר המרכזי של הרמקול.

קומפוננט - רכיב. קיימת הפרדה פיזית בין הטוויטר לוופר. תצורה מועדפת לרוב במערכות לרכב.

יש מספיק קומפוננטים שיתפקדו טוב גם ללא מגבר חיצוני, אבל זה נכון שמערכת מקורית מהווה בדר"כ צוואר בקבוק לסאונד טוב.

איתמר - אם אתה מנסה לשפר את המצב הקיים היום, יהיה עדיף אם תגדיר תקציב ומה חבר לך כעת, ונוכל להציע לך את המיטב עבורו.

לגבי ענין התקנת הקומפוננטים מקדימה, בדוק אם לא קיימים כבר היום טוויטרים מובנים בקורות/משולשים/דופן עליונה קדמית של הדלת, ואז מדובר רק על החלפת היחידה שם ללא צורך ממשי בהעברת חוטים נוספים (למעט פיצול מהקרוס - מחלק התדרים בין רכיבי הקומפוננט).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
גיל, אם לא יודעים - לא עונים.

קואקסלי - ציר משותף. רמקולים בהם יש טוויטר אחד או יותר שיושבים על הציר המרכזי של הרמקול.

קומפוננט - רכיב. קיימת הפרדה פיזית בין הטוויטר לוופר. תצורה מועדפת לרוב במערכות לרכב.

יש מספיק קומפוננטים שיתפקדו טוב גם ללא מגבר חיצוני, אבל זה נכון שמערכת מקורית מהווה בדר"כ צוואר בקבוק לסאונד טוב.

איתמר - אם אתה מנסה לשפר את המצב הקיים היום, יהיה עדיף אם תגדיר תקציב ומה חבר לך כעת, ונוכל להציע לך את המיטב עבורו.

לגבי ענין התקנת הקומפוננטים מקדימה, בדוק אם לא קיימים כבר היום טוויטרים מובנים בקורות/משולשים/דופן עליונה קדמית של הדלת, ואז מדובר רק על החלפת היחידה שם ללא צורך ממשי בהעברת חוטים נוספים (למעט פיצול מהקרוס - מחלק התדרים בין רכיבי הקומפוננט).

היי תום תודה על התשובה המפורטת...

לגבי הטוויטרים אכן מקדימה של הדשבורד זה נראה שקיימים בשני הצדדים טוויטרים.

מה שחסר לי בעיקר זה צליל יותר נקי ובאסים. שומעים מן חריקות כאלה בסאונד שאני מגביר.

התקציב שלי זה 1000 שקל לצורך קניית רמקולים. לא מעוניין במגבר או כל מוצר אחר שישנה לי את המרכב של האוטו.

פורסם

אני לא יודע למה אתה חושב שהתקנת מגבר כרוכה בשינוי המרכב, אבל בכל מקרה התקציב לא ממש מאפשר זאת מבלי לרכוש ציוד נחות אם בכלל.

חפש הודעות קודמות של אודיו קינג לגבי הצעות בטווח מחיר של 400-700 ש"ח.

מומלץ לנסות לשמוע את האפשרויות לפני בחירה סופית.

את שאר התקציב שמור להתקנה ו/או להחלפת הרמקולים מאחור לקואקסלים כלשהם.

* אין צורך אגב לצטט הודעה אחת מעליך.

• תוכן חדש...