Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על האיביזה רפרנס שלי יש את צמיגי MARSHALL KH 35 ועברו כבר 20-22K. איך הצמיג הנ"ל מבחינת האיכות?

האם יש צורך להחליף או שאפשר לנסוע?

ואם להחליף, איזה צמיגים מומלצים?

אני לא מוכן להתפשר בנושא הזה ומעדיף לקחת את הצמיגים הכי טובים שיש, או בין הכי טובים. דרישות? לא יודע, שיהיו צמיגים בטיחותיים שמחזיקים טוב בכביש. סגנון נהיגה רגיל ובדרך כלל נסיעות די קצרות.

תודה מראש על העזרה...

פורסם

שלום רב,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-Toyo DRB בעלות של 381 ש"ח הכוללים הכל.

הצמיג משלב מאפייני רכות ונוחות יחד עם ביצועים ספורטיביים ואחיזה מעולה בכביש רטוב.

לחילופין תוכל למצוא גם את ה-Falken ZE-914 בעלות של 331 ש"ח הכוללים הכל.

צמיג אשר מתאפיין כצמיג "ירוק", חסכוני בדלק, אוחז מצויין בכביש רטוב, רך ונוח.

תוכל לקרוא כאן ביקורות על הצמיג הנ"ל.

בנוסף תקבל גם Dream Card בשווי 100 ש"ח מתנה על כל זוג צמיגים שתרכוש.

המחירים והמבצע תקפים כמובן להזמנה דרך האתר או המוקד הטלפוני שלנו.

אם יש לך עוד שאלות - נשמח לעזור.

פורסם

אתה שואל אותנו איך הצמיג? אתה זה שנוהג ברכב, אתה לא יודע להגיד עם הוא טוב לצרכיך או לא?

הצמיג מקבל דווקא ביקורות משתמשים סבירות (ביחס למחירו בחו"ל לפחות) - http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Marshal/KH35.htm

אם הצמיגים צעירים מ-4 שנים, אין התפתחות של סדקים מיוחדים או סימני יובש אחרים ועומק החריצים גדול מכ-2 מ"מ, אני לא רואה צורך דחוף להחליף אותם.

אם אתה בכל זאת מעוניין להחליף, אנא ציין תקציב, קוד מהירות ועומס אם מופיעים ברשיון הרכב/מדבקת צמיגים ברכב.

• תוכן חדש...