Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחובבי הנוסטלגיות בטוח לא תהיה בעיה http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GFKFFF&c41t4nzVQ=FH כאן החל מהדקה 7:30 דרור מזמזם מנגינה שאני מנסה לאתר את שמה כבר כמה שנים. כל העוזר יבורך. ישנה עש מלודיה דומה עם תופים אם אני לא טועה אשמח אם תתנו גם את השם שלה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי זה מזכיר מלודיה מוכרת עם חליל בהתחלה, מוכר לך?

עריכה: הסחבק מעליי הקדים אותי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אה, חשבתי שהשני בהקלטה.

אם זה דומה לרועה הבודד, יש סיכוי טוב שזה גם של זמפיר, אין הרבה אמנים בעולם שמנגנים על חליל פאן.

אם תוכל לזמזם את הנעימה, יש סיכוי שאני אכיר אותה.

פורסם
אה, חשבתי שהשני בהקלטה.

אם זה דומה לרועה הבודד, יש סיכוי טוב שזה גם של זמפיר, אין הרבה אמנים בעולם שמנגנים על חליל פאן.

אכן זמפיר - מכיר היטב את הנעימה הזו.

פורסם

הזכרת לי.

אחד נכנס לפאב, מתיישב על הבאר, מזמין בירה, בא לשתות את הבירה, הופ, קופץ לו שימפנזה וטובל את הבייצים שלו בבירה שלו.

מזמין בירה חדשה, בא לשתות השימפנזה קופץ, ביצים בבירה, הלכה הבירה. מזמין חדשה, בא לשתות, קופץ, ביצים, הלכה הבירה.

אז הוא שואל את הבאר מן , תגיד, אתה מכיר את השימפנזה שטובל ביצים בבירה?

אז הבר מן עונה לו, אני רק היום התחלתי לעבוד פה, הפסנתרן הכושי העיוור, הוא פה כבר 30 שנה, שאל אותו.

ניגש לפסנתרן ושואל, תגיד, אתה מכיר את השימפנזה שטובל ביצים בבירה?

אז הפסנתרן עונה לו "לא, אבל אם תוכל לזמזם את הנעימה יש סיכוי טוב שאני מכיר אותה!"

סטגדוש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
סופסוף תודה רבה!! מה לגבי השניה? משהו בסגנון אבל עם חצוצרה אם אני זוכר נכון

שאלת על קיל ביל, חצוצרה,יש סיכוי שאתה מתכוון ל "מעוף הדבורה"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הזכרת לי.

אחד נכנס לפאב, מתיישב על הבאר, מזמין בירה, בא לשתות את הבירה, הופ, קופץ לו שימפנזה וטובל את הבייצים שלו בבירה שלו.

מזמין בירה חדשה, בא לשתות השימפנזה קופץ, ביצים בבירה, הלכה הבירה. מזמין חדשה, בא לשתות, קופץ, ביצים, הלכה הבירה.

אז הוא שואל את הבאר מן , תגיד, אתה מכיר את השימפנזה שטובל ביצים בבירה?

אז הבר מן עונה לו, אני רק היום התחלתי לעבוד פה, הפסנתרן הכושי העיוור, הוא פה כבר 30 שנה, שאל אותו.

ניגש לפסנתרן ושואל, תגיד, אתה מכיר את השימפנזה שטובל ביצים בבירה?

אז הפסנתרן עונה לו "לא, אבל אם תוכל לזמזם את הנעימה יש סיכוי טוב שאני מכיר אותה!"

סטגדוש!

:lol::lol::lol:

גאוני!

בנאדם לא אמור לצחוק ככה ביום השואה כמו שאני עכשיו צחקתי.

• אחראי פורום
פורסם

:lol:

כל פעם שאני נתקע עם עניין כזה בראש, תמיד יצא לי mmm him.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...