Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בבעלותי וי אר 6 טורבו הרכב הוציא 450 כוח סוס בגלגל בדיינו מוסטנג.

אני כרגע נמצא עם הגיר המקורי והילוך שלישי נשבר לי ואני יודע שזה יקרה בעתיד שוב כי הגיר מקורי לא נועד להתמודד עם כזה הספק.

אז ייעצו לי להזמין מחו"ל גלגלי שיניים מחוזקים וחלק אמרו לי לעשות הסבה לגיר 6 הילוכים שזה תהליך לא קל

מה אתם ממליצים ומה כדאי לעשות?

פורסם

אני משער שאפשר לספור על יד אחת את מספר ה-VR6 שקיימות בארץ ומוציאות הספק בסדר גודל עליו אתה מדבר אפשר.

מכאן ההמלצה פשוטה- נסה לחפש מידע בפורומים ייעודיים, שם לרוב תוכל למצוא כמה אופציות ברמות תקציב שונות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איציק באמת אומן בכל הקשור לVR.

פגשתי אותו פעם פעמיים לפני כעשור עוד במקום שהיה בחולון.

עזר לי עם הVR שלי בזמנו.

כפי שנאמר, לדעתי הוא הכתובת שלך.

גם ככה את מספר היחידות שנשארו מהרכב הזה אפשר לספור על יד אחת, בטח את אלו ששופרו.

M-TECH E46

פורסם

אין מנוס מלהתקין קיט גיר, עם כל הגלגלי שיניים DOG, הגיר 6 הילוכים של 2.8 4X4 יחזיק עוד קצת כוס סוס, ודורש המון שינויים על הרכב, אבל גם כן יישבר כל כמה לחיצות עם הספק כזה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...