Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,יש לי רכב מאזדה 3 2014 ,כל הזמן המצלמה של הרכב עבדה לי בסדר ופתאום לא מטעין כבר שלושה שבועות,ניסיתי להחליף את המטען וקניתי משהו בחנות שאמרו לי שזה תואם ועדיין זה לא עובד,וגם ניסיתי מצלמה אחרת ועדיין לא עובד? מה אפשר לעשות במצב כזה אני חשבתי אולי זה בגלל הטאבלט או מערכת קוברה ,או מצבר אבל הטאבלט כי היה לי קטע שלא עבד הטאלבט 3 ימים ואז חזר לפעול,אשמח לתשובות

תודה ויום טוב

עריכה אחרונה על ידי yanivtzvi9
פורסם

נתחיל שמדובר ברכב מסוג מאזדה 3 חדשה עם מערכת קוברה,

קניתי מצלמת רכב לפני כמה חודשים והכל היה איתה בסדר עד שביום בהיר הרכב הפסיק להטעין אותה ,שאני מחבר אותה לרכב זה נדלק לזמן קצר מאוד ואחר כך רשום low battary למרות שהכל מחובר למצבר,אני הוספתי שחשבתי שאולי השקע של החיבור למצת פגום לכן קניתי חדש ועדיין אותו דבר,וגם ניסיתי לחבר את המצלמה לחשמל בבית והיא מטעינה,וכנ"ל לגבי מצלמת רכב נוספת שניסיתי לא מטעין פשוט!

חשבתי שאולי זה קשור למערכת קוברה וגם אמרתי שהטאבלט לא עבד לי בכלל ליום יומיים וחזר לתפקודו

פורסם

אם זה למצית מחובר , נראה שהמתח/זרם נמוך מדי ולכן לא מטעין

אם ישירות למצבר , תבדור שהחיבורים לא רופפים או שהכבלים נקרעו טיפה

פורסם
  • תוכן חדש...