Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

24-27K תלוי אבזור

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפחות פחות מביך מהקונספט מאחורה. אגב ניסו כאן במערכת לשכנע שזה לא היה קונספט אלא גרסה סופית ולא היה לי ברור למה.

בכל מקרה, S3 חמש שניות למאה עם פחות כוח סוס ומומנט (אבל אוטומט) ויש לה גם עיצוב קלאסי. אבל כל עוד אין פה מסלולים, אלא רכבים מיותרים בסה"כ. גם אם היה לי כסף לא הייתי קונה, בשביל לנצל אותה צריך לסכן את עצמך ואת הסובבים בכביש ציבורי או לנסוע לאיזה חור נידח. מתי כבר יקדמו כאן ספורט מוטורי, הייתי שוכר אחת כזאת לשעה במסלול.

פורסם (נערך)

מצטרף לדעתו של הסמוראי - העיצוב מביך.

לגבי המספרים, לפחות לגבי זה של הרינג, גם אם אתם יודעים לנהוג ברמה של נהג מרוצים אשר מכיר את הרינג בע"פ, אל תצפו ל-7:50, למען האמת לא בטוח שכדאי לכם לקוות לרדת מ-8 דקות.

30 אלף פאונד? זה פחות או יותר המחיר של ב.מ.וו M135i - מישהו כאן קפץ קצת מעל הפופיק.

אגב, זה אומר כ-300,000 ש"ח בארץ, אם וכאשר.

Nice try Honda,

Next

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

המחיר באנגליה הוא כולל מס, המס שם (אם אינני טועה) שונה כשמדובר ברכבים יפנים אל מול הרכבים מהאיחוד, לכן לא ניתן להסיק את המחיר בארץ על פי המחירים שם.

פורסם

מצד אחד הנתונים מרשימים, מצד שני הקונספט הייתה יותר מוחצנת בעוד שזאת יותר דומה לסיוויק של ערסים

יהיה מעניין לראות איך יגיבו סיאט ורנו (או לפחות רנו) עכשיו אחרי שפגעו בכבודן ברינג.

אני צופה פה הסלמה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מסקרן לדעת מה יהיה התמחור בישראל בהנחה שתגיע, מאיר ידועה בזה שהם מתמחרים את הונדה קצת מעל המתחרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתור חובב הונדה, זהו רכב שמאוד הייתי רוצה לקחת סיבוב בו! אני כבר רואה את הגרסת הסדנאות השיפורים שיציעו צ'יפים מטורפים לרכב הזה שיסע כפול יותר חזק מהמקור

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם (נערך)

האמת כבר כמה ימים שאני תוהה איך לא נפתח כאן שרשור עלייה...

אבל חזרה לעניין, הרכב.

עיצוב, לא אהבתי את העיצובים של ההונדה עוד מאז שנת 2007 כשיצאה ה"חללית"(5 דלתות), העיצוב כאן עוד סביר ואכן נותן תחושה של מכונת מלחמה(אבל זה עניין של טעם אישי)

הכ"ס לא רע בכלל, למרות שהונדה עשו 240 כ"ס מ2 ליטר אטמוספרי לפני 10 שנים, נתון של 300 כ"ס ל2 ליטר טורבו לא מטורף...

השאלה היא איך היא מורידה את הכוח לכביש, כנראה שהיו צריכים להתגבר על הרבה בעיות בתחום הזה. על כל פניו נראה שלא בדיוק הכל נפתר, עם 300+ כ"ס ורק הנעה קדמית, נתון התאוצה ל100, שהוא טוב(להנעה קדמית עם 300 כ"ס), מעיד על כך שלא התגברו על כל המכשולים...טוב, פיזיקה אחריי הכל...

אבל לא הכל 0-100, כולם מתרגשים איך היא גילחה(באופן לא רשמי) כ4 שניות עם 40 כ"ס יותר...אבל עם תוספת כוח יחסית משמעותית נראה כאילו רק ניתן להושיב את הנהג הטוב ביותר ברכב והוא יצליח לשחזר את התוצאה.

אבל עובדה שגם הcupra מדשדשת 4 שניות מאחורי המגאן עם נתונים כמעט זהים...אז יש פה גם נהג ויש פה גם כיול מתלים ושלדה והורדת הכח לכביש בצורה היעילה ביותר, כל אלו ביחד בונים זמן טוב.

(אגב: אותה רנו עם 275 כ"ס, עשתה רק 4 שניות יותר מ-nissan gtr מודל 2008 עם 200 כ"ס יותר והנעה כפולה!!!)

לסיכום, אין ספק שזה רכב מעניין, רק חבל שבארץ במקום ליצור תחרות ושהמתחרים בקטגוריה יתחילו להוריד מחירים בגלל "איום" אמיתי, מה שיקרה זה שהיא תיכנס עם הפרש של כמה אלפים עד עשרות אלפים בודדים יותר והיבואנים יוכלו לחגוג על הקונה הישראלי עם מחיר דמיוני שרק מעטים יוכלו להרשות לעצמם(מצד שני על מה אנחנו מתבכיינים - אפילו מסלול אין פה!!:evil: )

ההנחה מעלה נובעת כי מחיר של סיויק משפחתית אוטומטית עולה 140 אלף ש"ח, כ 1000 ש"ח לכ"ס - אם המגמה תהיה דומה עבור הtype r הרי ברור שפרט לכמה בעליי יכולת מתלהבים, ההגיון הפשוט אומר שaudi S3 לוקחת בהליכה במבחן מחיר מול תועלת.

עריכה אחרונה על ידי norco

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
המחיר באנגליה הוא כולל מס, המס שם (אם אינני טועה) שונה כשמדובר ברכבים יפנים אל מול הרכבים מהאיחוד, לכן לא ניתן להסיק את המחיר בארץ על פי המחירים שם.

סיוויק הצ'באק, לרבות גרסת ה-R, מיוצרת אך ורק בבריטניה...

ולעניין העיצוב, אין ספק שהיא תרגיש בבית ליד סופר-לנסר "משופרות" מכפרי הגליל.

לא בשבילי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הפגנת יכולת נטו. אבל ישר נכנסת לבנק מטרות של גרעין הקשה של חובבי תוצרת הונדה. הבעיה שהם לרוב קונים אותן יד שניה ויש מצב שלא יהיה הרבה מטרות פוטנציאליות על כבישי ארצנו. אני מהמר על עשר-עשרים מכוניות.

פורסם
סיוויק הצ'באק, לרבות גרסת ה-R, מיוצרת אך ורק בבריטניה...

ולעניין העיצוב, אין ספק שהיא תרגיש בבית ליד סופר-לנסר "משופרות" מכפרי הגליל.

לא בשבילי.

מה שבטוח זה הספויילר, שהולך למצוא את עצמו עןד כמה שנים על סיוויק האצ'בק שתגיע לכפרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...