Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם יש מקום פיזי לשלושה חלקים אבל זה לא אומר שזה מתאים לדרישות של סט כזה. להתחיל עם סט 3 חלקים שכזה זה רף גבוה. מהר מאוד אני מניח שתאלץ ליותר מלהכפיל את התקציב על מנת למצות סט כזה כראוי.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מוכרח להגיד שדווקא השילוב של סט 3 חלקים כסט hi end בשלב ראשון עם מגבר 2 ערוצים ובהמשך התקנת הפרוססור עליו דיבר הקינג נראה לי כעניין אבולציוני הגיוני ביותר ובכל זאת הייתי מעדיף שההסכמה תהיה גורפת, אבל זה כבר נאיבי למדי בשלב הזה את זאת כבר הבנתי.

יוסי מה הסיכוי שתוכל להבין במה כרוכה התקנה שכזאת תכלס, והיכן אתה ממוקם?

פורסם

אני ממוקם במרכז, ליתר דיוק באור יהודה. אם אתה מגיע לאזור המרכז אתה מוזמן להכנס אלי לסדנה ונבחן את הרכב ואת אפשרויות ההתקנה.

פורסם

תנו לי להסביר את ההגיון שלי ואחרי זה לא אגיב כאן יותר כי עוררתי סערה.

יש לנו כאן רכב שמגיע מוכן כמו חלום רטוב לסט שלושה חלקים.

הדלתות יכולות להכיל בתוכן 9 אינטש!

ויש מקום מוכן מראש למיד ולטוויטר - את המיד ואת הטוויטר לא צריכה להיות שום בעיה להתקין בייחוד כשהCDM לא דורש בכלל נפח.

ה9 אינטש של האילייט עד כמה שזכור לי בעל עומק התקנה קטן יחסית - צריך רק לוודא שהוא נכנס בלי בניות - אם כן, הסט הזה והרכב הזה פשוט מתאימים אחד לשני.

כמה תעלה התקנה של כזה סט?

כמה יעלה להתקין פלטה למגברים בתא מטען? כמה יעלה להריץ חיווט על כל הרכב - במקרה של הסט הזה אתה יכול להסתפק במגבר שני ערוצים קטן וחזק או מגבר 4 ערוצים בגישורים קטן וחזק ולהתקין מתחת למושב ולגמור עניין בהתקנה של הסט הזה שברכב הזה אני מתאר לעצמי שהסיכוי להתקנה סטנדרטית הוא גבוה.

מראש אמרתי שהתקציב כאן ישבר אבל אם בעל הרכב מוכן לקחת את הרעיון של שני שלבים - בשלב הראשון הוא יודע לפחות שלא יהיה בידוד בדלתות וכוונים טובים וגם בטח ובטח שלא עיבוד אות.

יש משהו בתחילת השרשור שפותח השרשור רשם שגרם לי לקלוט את הראש - מעורבת בסיפור הזה אשה שנותנת את דעתה ומי כמוני מכיר את זה - הן אוהבות לראות תא מטען ריק! לא יודע למה הן מפרשות את זה כמשוואה - תא מטען ריק + רכב משפחתי גדול == האבא של הילדים שלי!

:-D

בכל מקרה - הדיעה שלי היא לקחת רכב שיכול לאפשר תנאי התקנה של סט קידמי קיצוני ולחסוך בזה הגברה, סאב וופר ומקום בתא המטען.

זה הראש שלי ובגלל זה אני לוקח את בעלי הרכב מעבר לקצה התקציב שלו כי ההשקעה כאן היא כדאית.

עכשיו - אם הייתי ממליץ על ציוד הבנוי מסט שני חלקים - קודם כל אמליץ על ספונסרי הפורום! אני בטוח שאתם מבינים אותי.

לשמחתי מדובר בספונסרים שמוכרים ציוד פשוט מעולה -

בין אם זה ARC אודיו - סדרת הביניים ARC משובחת וסט שני חלקים וסאב וופר נכנסים כאן בתקציב אולי אפילו כולל התקנה אבל זה לא יכלול את המגבר.

בין אם זה ציוד של HERTZ מסדרות נמוכות ביניים אם כי אני אעדיף כאן את ARC באופן אישי (באופן אישי בלבד)

ואני בטוח שגם לארט סאונד יש מה להציע.

אני בטוח גם שלרבים אחרים כאן שהם אינם ספונסרים יש כאן מה להציע וגם כן מדובר בציוד מעולה לא פחות ולא יותר.

אבל במקרה הזה, הראיה האישית שלי היא לכוון הגבר נשוי שמחפש דרך לחיות בשלום עם אשתו ובכל זאת רוצה לעשות זאת על הצד הטוב ביותר - אז אני מתחיל מסט קיצוני דווקא - ורכב שיכול כנראה לאפשר את ההתקנה שלו ועדיין נכנס במסגרת התקציב הראשוני וההתחלתי (שתמיד תמיד תמיד מתברר כלא מספיק בעליל) - זה הכוון שלי, רות סוף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי היכן המיקום המדוייק של המיד והטוויטר ברכב הנ"ל? ברור לך שזה מאוד קריטי. לגבי תא מטען נקי אתה יודע שיש פתרונות לעניין.

פורסם

אמן! לגבי הסט 3 חלקים אני מסכים שהאוטו תוכנן לזה בדיוק ככה ומאמין שבעניין היו מעורבים גם מהנדסי הסאונד של BOSE בעקבות השת"פ (במדינתנו יש לזה קונטציה שלילית אבל לא כך הוא) עם מאזדה.

אז זה חוזר למקצועני ההתקנה לגבי מה ניתן להתקין בדגם הסטנדרטי אבל לצערי כנראה אין פה מישהו עם פרקטיקה בדגם הספציפי ולכן

להתקנה במאזדה הרלוונטית שהחל מדקה 3:30 ניתן לראות התקנה לרמקולים בדלתות קדמיות, אני צריך מישהו שיקדיש מספר דקות ויבהיר ויסביר מה רואים ומה המשמעות של ההתאמות (כזכור בדגם המפואר ההתאמות המקוריות הינן ל-9" כפי שכתב אדי וכפי שניתן להיווכח בתמונה שמופיעה באחת ההודעות הקודמות שלי.

תודה מראש לעוזרים ולמגיבים (הפורום הזה פוגע בתפוקת העבודה שלי! התפוקה=דפוקה :-D)

פורסם
אדי היכן המיקום המדוייק של המיד והטוויטר ברכב הנ"ל? ברור לך שזה מאוד קריטי. לגבי תא מטען נקי אתה יודע שיש פתרונות לעניין.

תסתכל בתמונה המצורפת להודעה מספר #11 זה יבהיר לך את העניין אני מאמין.

פורסם

לאחר צפיה במיקומים אפשר להגיד שבגדול המיקומים לא רעים בכלל. לגבי הסרטון ניראה שזאת התקנה חובבנית למדי. שימוש ברמקולים המקוריים ליצירת תושבת לרמקול. אין בעיה לייצר תושבות מותאות לוופארים ולמיד ביחד עם הטוויטר.

פורסם

המיקומים המקוריים מוצלחים יותר וככל הנראה ממשיים יותר לכן אני לא מבין למה לייצר תושבות כאלה?

ממה שאתה מבין צריך לייצר תושבת לרמקול 9"? כמה זה יעלה? אני מניח שכמי שיש לו גישה למכונת CNC ייתכן ויהיה לי פשוט יותר לייצר את זה בעצמי ב-MDF, זה משהו שאפשר להביא בחשבון לדעתך?

פורסם

ייתכן ויהיה לי פשוט יותר לייצר את זה בעצמי ב-MDF

עושים עיגולים מMDF. עליהם מתקינים את הרמקולים.

MDF פלתת 140 על 240 סנטימטר עולה 150-200 ש''ח ג'קסון עולה 250 ש''ח

עכשיו תחשוב מה עלות של ייצור של כזה עיגול בקוטר של 9 אינץ :lol:

להכניס רמקולים למקומות המקוריים שלהם זה לא אמור להיות סיפור גדול. מגבר קטן מתחת למושב ואתה מסודר (אתה חייב מגבר איכותי כדי לנצל את הסט הזה)

ואתה תצטרך לעשות איטום (תתקין תראה איך זה ואז תחליט)

הרמקול הזה יודע לרדת ל25 הרץ ודוחף מלא אוויר הפלסטיקה של הדיפון יכול להיות שתעשה רעשים לא נעימים

הרכב שלך פשוט דורש את הסט שאדי ממליץ לך (כמובן תצתרך להגדיל קצת את התקציב) , אין פה שום צורך בבניות לפי מה שרואים במפרט

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

נראה שבקצה של הדשבורד, צמוד לחלון.

88427d1369967920-bose-speakers-what-size-what-fits-heres-some-pics-20130415_165511.jpg

פורסם

אחלה תמונה! לי זה ממחיש כמה האוטו נולד לקבל סט 3 way מבית מדרשו של אדי, הכל בהנחה שההכנות קיימות גם בדגם הפשוט ואני מניח שאכן כך הוא!

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

איש יקר!

איכפת לך לעדכן קצת? :twisted:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...