Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל המקטע הדרומי של איילון מאז שאני זוכר את עצמי נמצא תמיד בשיפוצים ועבודות ויש שם תמיד שלט קבוע של 70 קמ״ש, כביש 3 נתיבים עם הפרדה, לא ראיתי שם בן אדם אחד שבאמת נוסע שם 70 קמ״ש כאשר אין פקקים, בכל מקרה אף פעם לא נתקלתי בשוטרים שבודקים מהירות...

אם כוונתך לקטעים באיזור מחלפי קוממיות, יוספטל, וולפסון, המהירות היא 70 קמ"ש בגלל הקרבה לבתי מגורים, לצורך הורדת מפלס הרעש.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא כשנסעתי באוטובאן, חלקים גדולים היו בעבודות בנתיב הימני ואת הנתיב השמאלי העבירו לצד הנגדי, כולם נוסעים 80 קמ"ש לפי התמרור.

פורסם

בפסגת זאב מבקשים נוכח עבודות הרכבת קלה, לנסוע על 30 קמ"ש.

ב-ס-ד-ר

אפילו ישראל כץ מתגלגל שם על 70

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
יצא לי בדיוק הלילה לחשוב על כך שחזרתי מהצפון לחיפה. קטעים ארוכים של "עבודות בכביש" עם הגבלות מגוחכות..

כביש 85?

בכל כמה שבועות יש מארבים בכביש שעולה מצומת קדרים לכיוון כרמיאל. לפעמים עם דבורה ו לפעמים מסוק מצלם ואופנוען שעומד בסוף העליה ועוצר את אלו שעקפו וחצו קו לבן/כתום משאיות שירדו לשוליים באיזור השיפוצים.

הדבורה בד"כ עוקצת את אלו שניסו לעקוף משאיות, אבל זה קורה רק אחרי איזור השיפוצים בה המהירות המותרת כבר עלתה מ60 קמ"ש.

אני מדבר דווקא באופן ספציפי על כל כביש 85 עד כרמיאל, שמתחיל ברגע שכביש 90 מתעקל לכיוון טבריה.

דווקא אני יכול להעיד שמעולם לא עקפו אותי על פס לבן - ויש קטע ארוך כזה, אבל בשניה שמתחיל מקווקו, כל הכביש עוקף אותי ולדעתי אין מצב שמדובר שם על פחות מ-100.

אז אתה אומר שכן יש שם מלכודות בכביש הזה?

פורסם

ספציפית בכביש 85, לא יעמוד שוטר במקום בו יש תמרור שמורה על נסיעה במהירות אחרת (מניסיון שלי),

בקטע מסויים בכביש זה ( ועוד בקטע שבו הכביש עם קפיצות רציניות) השוטר מודד (לייזר) על 125 ומעלה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם (נערך)
לא רוצה לדעת מה הוא ימדוד בכיוון השני בירידה.

אכן יש שם מארבים כל כמה שבעות.

בירידה הזאת עם overdrive בלי גז אני מעל 90 .. מניח שאנשים שם על 120 לפחות

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

אותי תפסו על כביש בעבודה, כביש של 80 בזמן עבודה 60,יש לציין כי לא היו עובדים בכביש והכביש היה ממש בהתחלה רק,ולא בוצע שום עבודות.

השוטר התחשב ומדד את המהירות החל מ80.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

כביש 90, בין טבריה לצומת מושבת כנרת, מניחים שם תשתית או של צנרת גז או של המים המלוחים, בכל אופן נהג שנסע לפני במהירות יותר גבוהה מעל ל60 שנרשם על התמרור, נעצר ע"י ניידת תנועה שהתחבאה במפרץ גישה לשדה.

פורסם
אין צורך להרגיש מפגר, מפגרים הם אלה שעוקפים אותך.

יש סיבה להגבלת המהירות בכבישים שיש בהם עבודות, לרוב בצדק גמור.

איתמר

גם בגרמניה הגבלת מהירות 120 100 80 בתאם לאופי הכביש .

באוטובאן הגרמני, כשיש קטע בשיפוץ בד"כ המהירות המותרת היא 80 קמ"ש. התנועה מתנהלת במהירות של 100-130 קמ"ש (בהתאם לעומס).

חבר, בגרמניה כשכתוב 80 אז נוסעים 80, לא 100 ובטח שלא 130. האכיפה שם עובדת טוב, בדיוק שם.

פורסם
באוטובאן הגרמני, כשיש קטע בשיפוץ בד"כ המהירות המותרת היא 80 קמ"ש. התנועה מתנהלת במהירות של 100-130 קמ"ש (בהתאם לעומס).

לא יודע איפה ראית את זה אבל זה פשוט לא נכון ולא קיים.

גם בגרמניה וגם בשוויץ אף אחד לא מעיז לעבור בקמש בודד את המהירות באזוריםשבהם יש עבודות וזה, מעבר לעובדה שהם מבינים שהם מסכנים את העובדים בכביש, בגלל שעל חריגה במהירות באזור שבו עובדים בדרך אתה נעצר במקום, מובל לתחנת המשטרה ומחכה שיבואו לשחרר אותך ואת האוטו.

אין "לא ראיתי", אין "לא שמתי לב", אין "אה, אתה אוחנונה? מטבריה? מכיר משה? היה איתי בגדוד...", ישר אזיקים, כסא אחורי של הניידת ויאללה לתחנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במדינה מתוקנת שהכל עובד כמו שצריך בהחלט הגיוני לקבל קנס על מהירות מהירה בקטע של עבודות שיפוץ, אבל כמו שאתם יודעים, בארץ הקומבינות הלא נגמרות כל פרוייקט נמשך לפחות שנתיים (כולל הצבת תמרורים) וכמובן הכנות הבטיחות כמו מפרצי עצירה מצומצמים להתאמה לקטנוע, לאחר מילים אלה ונסיעה כל זמן השיפוץ של כביש 4 מראשון לציון לאשדוד, אני יכול להגיד שאין שום סיכוי לקבל דו"ח.

פורסם

בכיף!

יש איזה תפישה כזו שהאוטובאן הגרמני הוא בית זונות בעוד שהלכה למעשה, האכיפה בו היא קפדנית ואגרסיבית ביותר עם עונשים שבארץ לא חולמים עליהם בסיוטים הכי גרועים.

איפה בישראל שוטר תנועה ישים עליך אזיקים ויכניס אותך למושב האחורי של הניידת?

צריך להרוג 8 בדואיות בשביל שזה יקרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם כוונתך לקטעים באיזור מחלפי קוממיות, יוספטל, וולפסון, המהירות היא 70 קמ"ש בגלל הקרבה לבתי מגורים, לצורך הורדת מפלס הרעש.

השכלתי. האמתי חשבתי שזה בגלל שהוא בשיפוצים מאז הקמתו וכמעט אחרי כל חורף עובר קיצוף ועדין הוא זוועה..

• תוכן חדש...