Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הערך של מוצרי ברודיט ושות' הוא בהתאמה לרכב, לא במכניקה שלהם. היות וכאן נושא ההתאמה כבר טופל ויש צורך רק במודול מכני פשוט, אין שום הצדקה או צורך ממשי לחפש "איכות" ואפשר להסתפק במוצר גנרי מאיביי/DX. או בחתיכת סקוץ'.

הגיחוך הוא על הטקטיקה השיווקית של דיטק שדוחפת את המוצר שלהם גם למקומות לא מתאימים. שיווק חכם עושים בצורה מעודנת וממוקדת, לא בירי לכל הכיוונים. בסה"כ התרשמתי שהמוצרים של ברודיט איכותיים למדי ונמכרים בארץ במחיר הוגן. הם פשוט לא רלוונטיים למקרה הספציפי הנ"ל.

לא מסכים איתך בכלל, הגיחוך הוא ממש לא במקום, ואני גם לא מרגיש שדיטק משווקים את עצמם בצורה מוזגמת.

פות"ש ביקש פתרון, לא בהכרח הזול ביותר. אז בתחתית קשת הפתרונות יש את פתרון הסקוץ', במחיר אפסי אבל לא משהו שמתאים לכל אחד, אני למשל כמו שאמרתי בחיים לא הייתי עושה את זה.

באמצע הקשת יש את המחזיקים האוניברסליים מאיביי, שיכולים לעשות את העבודה, אבל האיכות שלהם לא מדהימה ורובם, אלה עם המנגנון המכני לפחות, לא אמינים לאורך זמן.

הלאה יש את הפתרונות של דיטק, החל מהתושבות הג'נריות של ארקון, שמן הסתם איכותיות יותר, וגם כוללות מפרק כדורי שמאפשר כוונון של הזוית, ועד התושבות הייעודיות של ברודיט, יש גם ג'נריות ויש גם מותאמות ספציפית למכשיר ביחד עם שקע טעינה מובנה, שזה בעיניי יתרון אדיר שמצדיק את העלות הנוספת. והמחירים של דיטק הוגנים מאד בהשוואה למחירי איביי, אז לא רואה סיבה לגחך.

אז ראוי להציג את כל האפשרויות, והשואל ייבחר את מה שמבחינתו מתאים ביותר, גם מבחינת עלות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אז ככה, קודם כל תודה רבה!

אני אכן לא מעוניין בפתרון של סקוטש מכיוון שהוא דורש הדבקה לטלפון ונראה כמו קומבינה

מצד שני, גם פתרון של תושבת ייעודית למכשיר עם שקע טעינה לא תתאים לי מכיוון שלי ולאשתי מכשירים עם שקעים שונים (אייפון ואנדרואיד) ושנינו נוהגים ברכב.

הכי נוח יהיה לי להזמין מאיביי / DX - השאלה היא מה מהמגוון שם יוכל להתאים לנו ?

פורסם

אצל דיטק יש גם תושבות אוניברסליות, ב100 שח נראה לי שווה לקבל משהו שלא יתפורר בשמש אחרי קיץ אחד, ומיידי אצלך.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

גם לי ברכב יש פחח כזה

קניתי עריסה מאוטו דיפו ב 30 ש"ח והדבקתי אותה עם סיליקון לפלח.. העריסה מקובעת ולא זזה ללא צורך בברגם או בחיפוש עריסה יעודית

• תוכן חדש...