Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברשותי בראבו שאני מאוד אוהב ומרוצה ממנה עד הגג.

עקב התרחבות המשפחה (תירוץ כן?) אני מתחיל לפזול לכיוון הפורסטר מתוך כוונה לחפש רכב גדול יותר, שיתן לי קצת יכולות שטח קלות.

האם עלויות האחזקה שונות משמעותית בין הפיאט לפורסטר? (חוץ מטסט שנתי כמובן)

אשמח גם לשמוע את דיעותיכם על הפורסטר.

אין צורך בחתימה....

פורסם

בדלק ובטיפולים יותר יקר,אוכל רפידות בלימה קידמיות.טיפולים לא זולים במרכזי...ציין שנה דגם (טורבו ?)וגם נסועה שנתית.

פורסם

רכב מאוד מוצלח; נוח, מהנה לנהיגה, ובעל יכולת שטח גבוהה. מרווח יחסית ובעל תא מטען גדול.

בגזרת הביצועים, מנוע 2 אטמוספרי מוצלח שמשודך לתיבה ידנית נדירה ואוט' פרימיטיבת שאחראית בין היתר על תחושת כבדות וצריכת דלק לא מזהירה.

לדעתי, צריכת הדלק די קרובה ללגאסי שברשותי- ונעה בין 11 בנהיגה רגועה ל 8 בנהיגה אגריסיבית/עירונית.

נמכר במחיר מחירון+ לאקזמפלר נקי.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אציין שצריכת הדלק אצלי בבראבו נעה גם בין 8-11 ק"מ לליטר, כמובן עקב הנהיגה היומיומית שלי שאינה כוללת כבישים מהירים.

מכיר את הפורסטר טורבו (2500) אבל הוא גם יקר יותר, גם נדיר בשוק המשומשות ומקריאה בפורומים השונים ברחבי הרשת התברר שגם המנוע הזה הוא די בעייתי ולכן יצורו הופסק.

מבחינת נסועה שנתית אני נוסע כ-15000 ק"מ +/- בשנה.

אין צורך בחתימה....

פורסם

צריכת דלק גבוהה יותר, טיפולים+ תיקונים יקרים יותר, 4X4, אומר שצמיגים מחליפים ברבעיות, מעבר לטסט גם הביטוח יקר יותר.

מדוע דווקא פוסרטר?

אם לפורסטר היה 7 מקומות אז הייתי מבין אבל זה עדיין רכב לחמישה, נכון שהוא יותר מרווח אבל לדעתי זו סיבה מספיק טובה להחליף רכב

עדיף להצטופף קצת בבראבו ולהישאר עם עלויות אחזקה זולות יותר, אלא אם אתה מעדיף רכב שבעה מקומות ופה זה כבר סיפור אחר.

שלומי.

פורסם

עד 2008 השילדה היא של ה WRX והמושב האחורי מצומצם באיזור הרגליים ובסיס הגלגלים קצר יותר,מרווח הוא לא .

אבל בנסיעה הוא הכי כיפי יחסית לדגמים של אמצע 2008 (צורה חדשה יותר)והלאה הפחות מהנים לנהיגה. רכב שיש בו קסם מסוים שהוא

גם מוביל נוסעים וגם קצת מהנה לנהיגה. צריכת דלק עירונית סביב 6.7 קמ לליטר בדגם הגודש,בדוק!

אן לי נתונים מחוץ לעיר ומעבר לזה.הגודש לא זול בעליל לאחזקה.

פורסם

דוד שלי לא יורד מהרכב הזה כבר שנים. אולי כי הוא מוסכניק אז הוא יודע מה טוב וגם הטיפולים לא עולים לו כסף.. :) אחלה רכב הפורסטר!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי לאחרונה פורסטר 2006

לאחר כארבעה חדשי נסיעה כולל טיולים הפורסטר אחלה רכב עם צריכת דלק סבירה ביותר ביחס לפריווט.

צריכת דלק שנימדדה בעקביות במשך 4 חדשים

בטיולי שבת מחוץ לעיר כולל עומסים בחזרה צורך בין 10.6 ל11.2 ק"מ לליטר

ובתוך העיר בין 8.2 ל 9.5 ק"מ לליטר

לגבי חלפים הוא יותר יקר מהקורולה שהחזקתי קודם.

אם אתה מתכוון ללכת למוסכים מורשים של סוברו אז הם קורעים תתחת בשביל טיפולים פשוטים

בסה"כ עד לרגע זה מפתיע לטובה טאץ' ווד...

• תוכן חדש...