Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספר רכב מאזדה דמיו 2001?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הפכתי את האינטרנט והתקשרתי למוקד שירות של מאזדה בארץ לקבלת ספר הרכב למאזדה דמיו 2001.

אני רוצה להחליף שם כמה נורות בלי ללכת למוסך.

למישהו יש כיוון אפשרי?

תודה מראש.

פורסם

אוקי אני אנסה להעזר בכם פה,

אני רוצה להחליף את האור הפנימי של השעון, אין לי מושג איך לפרק את זה שם.

זה פשוט יוצא החוצה בשליפה כמו הרדיו?

מצרף תמונה:

image1.jpg

פורסם (נערך)

יותר פשוט לשליפה מהרדיו. ברדיו צריך חולצים, כאן פשוט מושכים (קצת בכח). לגבי החלפת הנורה:

לאחר שהוצאת את השעון, פרק מאחור שני ברגים, ושלוף את הכיסוי הלבן. לאחר מכן בעזרת מברג הברג את הנורה החוצה(חצי סיבוב)-ראה תמונות.

1.jpg

2.jpg

4.jpg

3.jpg

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

תודה!

רק שאלה - איך אני מושך את זה החוצה?

הרי הרדיו והיחידה של השעון צמודים זה לזה, אין לי מאיפה לתפוס ולהוציא, להוציא קודם את הרדיו ואז למשוך מלמטה את היחידה של השעון?

שוב תודה!

פורסם

בבקשה, כמו שאמרו תכניס את היד ותמשוך חזק. אפשר לפרק את הרדיו ואז למשוך, אבל זה לא נחוץ בדרך כלל.

לגבי הצבע, יש שם פילטר ירוק, אפשר להוציא אותו בקלות.

• תוכן חדש...