Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ממליץ על הסדרה W החדשה של סוני 2014, ובמיוחד דגם ה W829 - 42/50.

לדעתי איכות תמונה טובה בהרבה משל סמסונג סדרה H, רמת השחורים טובה ברמה של פלאזמה(!).

נקודת החולשה זה יכולות SMART פחות טובות מבסמסונג/LG אבל אם ה TV תחובר למחשב, אין צורך ב SMART בכלל.

אם הHTPC יהיה צמוד לTV, תחבר בכבל LAN קרוסאוור ולא תטתרך בכלל WIFI, ואת הניתוב (Rounting) תעשה דרך ICS של וינדווס,

גם עולה גרושים -כבל קרוס -15 ש"ח וגם תוכל להעביר 1080P באיכות מקורית בלי עיוותים/לאגים כמו שבדר"כ יש בWIFI אם הרוואטר חלש (מעבד חד ליבתי) ו/או לא תומך ב 802.11n ע"ג 40Mbps רוחב ערוץ.

בכל מקרה, הנה חומר קריאה בסיסי שחובה לכל בעל HTPC לקינפוג נכון של MadVR לאיכות תמונה מושלמת (במגבלות איכות הטלוויזה שלך :) )

http://www.avsforum.com/forum/26-home-theater-computers/1357375-advanced-mpc-hc-setup-guide.html

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

TheOne23

,

הראוטר שלי די חדש ,מדובר בTP LINK הכחול (1043ND כחול).

כיום ,בסלון עומדת טלוויזיית סמארט ואני רוצה להוסיף טלוויזיה לאחד מחדרי השינה (ישנו חדר שינה נוסף בו בעתיד גם ארצה להעביר אינטרנט)

וחדר נוסף בו עומד PC שאליו מחובר הנתב.

בעוד מספר חודשים יהיה שיפוץ בבית ואני מתכנן להתקין שקע אינטרנט נפרד לכל חדר כאשר שלושת הכבלים (לסלון+2 חדרי שינה) יצאו מהחדר בו עומד הPC והנתב ויעברו לכל חדר בנפרד .

אני מתכנן רכישת 3 HTPC שיחוברו לכל טלוויזיה (ניסינו את הסמארט בסלון ודי התאכזבנו ,לא נוח לגלוש,לא נוח לחפש סרטים )

האם הפתרון שאתה מציע חוסך את כל הבלאגן ?

פורסם

עדכון, הסרתי את הגירסה שהיתה לי והתקנתי את The Wiz. יש טלויזיה!

התקנתי גם את התוסף של הטורנטס, אבל לא הצלחתי להוסיף תרגום.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
ממליץ על הסדרה W החדשה של סוני 2014, ובמיוחד דגם ה W829 - 42/50.

לדעתי איכות תמונה טובה בהרבה משל סמסונג סדרה H, רמת השחורים טובה ברמה של פלאזמה(!).

נקודת החולשה זה יכולות SMART פחות טובות מבסמסונג/LG אבל אם ה TV תחובר למחשב, אין צורך ב SMART בכלל.

אם הHTPC יהיה צמוד לTV, תחבר בכבל LAN קרוסאוור ולא תטתרך בכלל WIFI, ואת הניתוב (Rounting) תעשה דרך ICS של וינדווס,

גם עולה גרושים -כבל קרוס -15 ש"ח וגם תוכל להעביר 1080P באיכות מקורית בלי עיוותים/לאגים כמו שבדר"כ יש בWIFI אם הרוואטר חלש (מעבד חד ליבתי) ו/או לא תומך ב 802.11n ע"ג 40Mbps רוחב ערוץ.

בכל מקרה, הנה חומר קריאה בסיסי שחובה לכל בעל HTPC לקינפוג נכון של MadVR לאיכות תמונה מושלמת (במגבלות איכות הטלוויזה שלך :) )

http://www.avsforum.com/forum/26-home-theater-computers/1357375-advanced-mpc-hc-setup-guide.html

סדרה h של סמסונג סך הכל אומרת 2014 ולא שומדבר על הדגם בהשוואה לסוני או חברה אחרת

אתה לא יכול לאמר כלום על השחור של סמסונג עד שלא נכנסת להגדרות התמונה והפעלת את רמת השחור (שבאה כבויה בברירת מחדל) ואז תראה מה זה שחור שאף פלאזמה

איך הגעת לics או כבל מוצלב בכלל??

בקיצור בדוק דבריך

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אני גם ממליץ על הסוני, אני משתמש בדגם 32w706 בתור מסך למחשב, ומרוצה מאוד, הבעיה היחידה זה המחיר שלה בארץ

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
פורסם
לאחר חיפוש והתרבות ממגוון דגמים, נשאר להחליט בין שניים:

1. Samsung 5100

2.lg b550a

שתיהן עם 3 שנות אחריות מיבוא מקביל

שתיהן עולות 1700בשופרסל

מה דעתכם?

אלה שתי הטלוויזיות שעומדות על הפרק

האם יש הבדל משמעותי באחת מהן ביחס לאחרת?

• תוכן חדש...