Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני רוצה לקנות כאלו, ראיתי כמה באיביי, לא מודע לאיכותם אבל הם זולים.

אני רוצה לאחסן בהם מעט ממוצרי הניקוי שלא אצטרך לקחת בכל פעם בקבוקים שלמים של ONR / QD וכו'.

תודה!

נ.ב - דבר שכזה יהיה עמיד מספיק להחזיק את החומרי הניקוי השונים?

30ml 50ml 100ml Cosmetic Refillable Water Travel Spray Spritzes Plastic Bottle | eBay

Opel Adam S 2017

פורסם

ברשת חנויות WOW מוכרים כאלה בגדלים שונים, אני מאמין שברוב הערים בארץ קיים סניף שלהם.

בכל מקרה בכל חנות של קוסמטיקה ופרפומריה בטוח מוכרים כאלה.

פורסם

זה יקר.

קניתי מלא בקבוקים ושפריצרים בסגנון, היקרים מבינהם עלו לי 6 שקלים ליחידה.

כמדומי זה היה בסופר פארם.

ברשתות למספרות וכו', פשוט בדיחה, 2-3 שקל לבקבוקים מהסוג הזה.

"יאללה בירי".

פורסם
זה באיזור של כל המברשות לשיער גומיות וכו' :)

מקווה שתמצא מה שמחפש.

מצאתי! רק מה.. בקבוקון אחד עולה 10 ש"ח, גנבים, לא קונה, הזמנתי אותו הדבר בדיוק מהאיביי במחיר של 1 פה קונה 5 משם.

עצוב :p

Opel Adam S 2017

פורסם

זה לזמנים שאני רוצה לנסוע להורים בדימונה, במקום לקחת בשפריצרים הגדולים של איקאה אני פשוט אעביר מעט לבקבוקונים האלו, זה אחלה.

קניתי מאיקאה מה שאמרת לי, בקבוקים מעולים והקטע שהייתי שם שלשום ונגמר הכל, כולל הצבעוניים

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...