Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני מתכוון להוסיף מגבר ולהחליף את הסט רמקולים בדלת הקדמית של הלאון שברשותי וחשוב לי לדעת כמה דברים לפני ההתקנה:

1) איזה גודל רמקולים נמצאים כרגע מותקנים בדלת ? האם רמקולים 6 אינטש יתאימו ? (באאודי הקודמת שהיתה לי נכנסו רק 5 אינטש)

2) איך ניתן להגיע לקונסולה הראשית כדי להגיע לאחורי הפאנל מולטימדיה שמגיע עם הרכב ? אני רוצה לבדוק אופציה של להשחיל את הכבלים בעצמי (קצת חושש ממורכבות העניין)

3) איזה פתרון מומלץ לשקול בשביל בידוד של הדלת ? בגדול אני בכלל סובל מרעש בזמן הנסיעה - דבר אופייני לרכב הנ"ל ... אשמח להצעות שיפור.

תודה מראש :wink:

אפי

פורסם (נערך)

1.ככול הידוע לי 6.5 אינצ

2.על אותו עיקרון

או אם יש לך RCD510

3.יש ספונסר פורום שמוכר ציוד בידוד כאן באתר חפש בדביק

או שאתה יכול ללכת על חומר איטום איכותי וותיק כמו דיינמייט אקסטרים.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

תודה על התגובה המהירה! לדעתי הלינק שני RCD יותר תואם לתצורה של הקונסולה אצלי. עדין חושש להתקין לבד ..

• תוכן חדש...