Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועדיין, "ראש בראש" עם שירוקו 1.4 160, היא קדימה טיפה (ממבחן שעשו במגזין אוטו). ככה שהיא נוסעת נחמד+, גם כסטוק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גיא, יותר מומנט ויותר כוח - בכל זאת. מצד שני, ה-1.4TSI160 לא מנוע מבריק במיוחד, כפי שידוע לך. בוא ננסה לאון 1.8TSI160 מול הוולוסטר (סטוק) - ואז נדבר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בתמחור הנכון אחלה רכב למי שמחפש טיפה כוח במחיר נורמלי. אבל במחיר טיפה גבוה (שקל על140 לדעתי מוגזם) הרכב כמעט ולא יראה אור יום.

פורסם
אוראל, גם את זה ניסו, הן די זהות.

מי ניסה? אני זוכר שירוקו 1.4TSI160 מול הוולוסטר. לא הייתה לאון 1.8TSI בעניין.

מהכרותי עם השירוקו 1.4-160 ולאון 1.8-160, הלאון נוסעת טוב יותר. הפער לא עצום, אבל מורגש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

0 ל100 זה נתון לא רלוונטי מדי (למרות שגם כאן, 8 שניות זה לא משהו מרשים במיוחד). יותר מעניין איך היא תתנהל בפרמטרים אחרים. לא הזדמן לי לנהוג באחת, אבל זכור לי שהוולוסטר לא הייתה כוכבת גדולה בביקורות. מעניין מה יהיה כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אולי זה אומר שמעכשיו יפסיקו לייצר את הולוסטר.

נראת טוב - השאלה אם תגיע לארץ הקודש.

בתמונת פנים הרכב יש 4 מתגים לח"ח - אבל היא רק 3 דלתות...

כבר עכשיו יש יונדאי I30 קופה אבל היא למגיע לארצינו הקדושה...וכבר עכשיו היא נראית טוב אבל מוכרח לציין שהם משתפרים באופן ניכר בעיצוב מדור לדור...(או במקרה הזה מתיחת פנים)

פורסם
0 ל100 זה נתון לא רלוונטי מדי (למרות שגם כאן, 8 שניות זה לא משהו מרשים במיוחד).

אני חולק עלייך,

אני חושב שברכב כזה דווקא נתוני התאוצה מעמידה והאצות הביניים הם אלה שרלוונטים כי אין כאן מטרה לייצר איזו מפלצת כוח, סה"כ גירסה מעט יותר זריזה ומאובזרת עם קריצה ספורטיבית.

נתון של 8 שניות הוא אולי לא פאר היצירה אבל זה זריז מספיק כדי לא לעכב את רוב המכוניות ברמזור אבל חשוב ממספרים זו השורה התחתונה- 26 קג"מ על רכב יחסית קומפקטי זה נתון לא רע, בטח כשזה מגיע מסל"ד נמוך שהופך את הנתון הזה לזמין בערך מהשניה שאתה לוחץ על הדוושה הימנית.

הרכב הזה הולך להיות זריז, יש לו לוק שקורץ נכון לכיוון הספורטיבי, בתמחור המתאים הוא יכול להוות חבילה לא רעה בכלל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגב, שמתם לב ל-i40 של יונדאי.

כיום עם מנוע בנזין אטמוספרי ותיבה פלנטרית הרכב לא בולט והמכירות בהתאם.

עכשיו במתיחת פנים היא קיבלה תיבה כפולת מצמדים והשמועות מדברות גם על מנוע טורבו בנזין (כמו של הסונטה - ל-i40 הוצגו פרטים רק על מנועי דיזל).

אולי ככה המכירות יעלו בישראל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

I40 מכוון לרכבי היוקרה ומחירו בהתאם.

מי שמחפש רכב יוקרה לא הולך על יונדאי ומכאן אפשר לראות את מס' המכירות הנמוך שלה.

אם מחירה של היונדאי יהיה זול מהמתחרות היא כנראה תצליח יותר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

יפייפיה! רק נשאר לקוות שהיא גם נוסעת כמו שהיא נראת (ולא רק מ 0 עד 100).

מדהים אותי הקצב התקדמות של היצרן. איזה רכבים היו ליונדאי עוד לפני עשור? גטס? אלנטרה?

רק להזכר שלפני 2 עשורים הם תכננו עצמאית את הרכב הראשון שלהם (אקסנט 95'), שגם הוא היה מבוסס על מכלולים של מיצובישי.

פורסם
I40 מכוון לרכבי היוקרה ומחירו בהתאם.

מי שמחפש רכב יוקרה לא הולך על יונדאי ומכאן אפשר לראות את מס' המכירות הנמוך שלה.

אם מחירה של היונדאי יהיה זול מהמתחרות היא כנראה תצליח יותר.

כבר קרה עם הסופרב.

אף אחד לא האמין שהדור החדש של הסופרב יהיה מבוקש, בגלל המכירות העצלות של הדור הקודם (שנמכר בעיקר למוניות).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...