Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין בהבדלים בין GolfGTI ל S1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני ממש לא מתכוון לקנות אחת מהן בקרוב, ובגלל זה לא פתחתי את הדיון בפורום יעוץ.

מעניין אותי לדעת מה ההבדלים בין הרכבים... גם ה GTI וגם ה S1 מתומחרות בסביבות ה 220-230K, אבל על פי כל מדד שאני מסתכל, ה S1 פשוט משמעותית טובה יותר, הן במותג, באבזור, מראה חיצוני... אני מפספס משהו ?

פורסם

מרווח, נוחות, גיר ומשבצות על המושבים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עוד כמה דברים. הגולף היא משפחתית והS1 סופרמיני.

הגולף הנעה קדמית והS1 הנעה כפולה.

גולף GTI זה מותג דיי חזק לאורך השנים, בלי קשר להבדלים בין פולקסוואגן ואאודי.

פורסם

אני לא אפרט לך לגבי ההבדלים בהתנהגות ביניהן, כי על ההבדלים האלה ומה שהם עושים ספציפית לך (מה הם עשו לי זה לא משנה כי לא אני קונה את המכונית) תצטרך אתה לעמוד.

שי באמת סיכם את ההבדלים לא רע. ה-S1 היא רמה אחת מעל הגולף בהכל חוץ מאשר בגודל, שם היא רמה אחת מתחת. למרות זאת, ה-S1 שוקלת פחות או יותר אותו דבר כמו הגולף (1370 בגולף, 1390 באאודי).

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...