Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי סקודה ראפיד והמערכת שמגיעה עם הרכב היא לא משהו.. אומנם רשום 6 רמקולים ואני מניח שגם מגיע 6 רמקולים אבל הסאונד ממש נוראי.

אני מעוניין לשפר את האיכות של מערכת הרמקלים בלי להתקין משהו בומבסתי בבאג' (איזה סאב מפלצתי) למעשה הייתי שמח לא להתקין אחד שכזה אבל טווח התדרים יהיה מצומצם. בנוסף אני לא רוצה לחתוך שום דבר בדש בורד מאחורה.

הלכתי לחנות בראשון לציון (גריז אם אני לא טועה) והם אמרו לי לשים מגבר (משהו קטן, לטענתם הוא דיגיטלי, החברה לא הייתי מוכרת) בנוסף לשים סאב (יחסית קטן, גם כן מחברה לא מוכרת) וסט קומפוננט של מורל אם אני לא טועה.

אני כבר לא זוכר כמה אמרו לי שהכל עולה..

בכל מקרה התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 ש"ח. מה אתם הייתם עושים?

פורסם

הייתי ממליץ לך קודם כל להחליט מה אתה רוצה מבחינת ה HU.

אם אתה מעוניין להחליף את הפלסטיקה ולשים משהו יותר איכותי אבל קצת יותר יקר בעיקר בגלל החלפת הפלסטיקה.

או לשים מנחת שיאפשר חיבור מגבר חיצוני ואליו את הרמקולים הקדמיים ואת הסאב - אפשרות הזולה שהאיכות גם לא רעה אבל פחות טובה מהאפשרות הראשונה.

אחרי שתיסגר על זה אני ממליץ על הגעה שלך למפגש ולשמוע את סוגי הקומפוננטים וסאבים וכמובן גווני הווקאליות של החברות הידועות בשביל שתחליט על הטעם שלך.

ליאור.

.The different between men and boys, Its the price of thier toys

----------------------------

Eclipse | ARC Audio | Eton | DC Audio

פורסם

ראשית תודה על התגובה.

המונח hu לא מוכר לי.. מה הכוונה?

לגבי החלפת הפלסטיקה - על איזו פלסטיקה מדובר? האם זאת שבקונסולה? כי אם על זה מדובר אז אינני מעוניין. אני מעוניין להישאר עם הקיים.

המפגש - על איזה מפגש מדובר?

פורסם

במידה ואתה לא מעוניין להחליף פלסטיקה ולא בסאב בתא המטען, אני ממליץ לך בחום להזמין את הפריט הנ"ל:

http://www.focal.com/en/plug-play/250-ibus-21-3544059750129.html

סאב אקטיבי המכיל בתוכו מגבר שתי ערוצים המתחבר למערכת המקורית ברכב.

מיקום מומלץ? מתחת לכסא הנהג, במידה ולא, ניתן להצמיד אותו יפה מאוד לדופן תא המטען.

המגבר הפנימי הוא מגבר דיגיטאלי מבית טוב, אני מאמין שהוא יגביר בכבוד כל סט שתחבר אליו.

כמו כן קח בחשבון שהזמנה של של הפריט הנ"ל תעבור את ה1500 ש"ח אך יתן תוצאה מאוד טובה עם קומפוננט בסיסי אך איכותי כמו מוראל טמפו/מקסימו, כמובן שמומלץ להשקיע עוד כ200 ש"ח על בידוד בסיסי בדלתות.

סה"כ השקעה של בערך 2500 ש"ח אך התוצאה שתקבל לפי דעתי תהיה הרבה יותר ממספקת לנוכח ההגבלות שהצבת.

ד"א-אין צורך ברמקולים מאחורה, ברוב המקרים השקעה על מגבר סאב וקומפוננט קידמי טוב תספק את התוצאה האיכותית ביותר (אם בענייני איכות עסקינן ולא בעוצמה).

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

ראשית תודה.

אשמח להרחבה לגבי עניין הבידוד לדלתות.. מי עושה את זה? כל מקום שמתקינים בו מערכות? כי כשהייתי לפני כשבוע בכלל לא ציינו את זה בפני.. דווקא אמרו לי שהרכב בעל אקוסטיקה מצויינת. אז מה זה בעצם בידוד לדלתות? איך עושים את זה בפועל?

פורסם

בידוד לדלתות משמעו שני יריעות אלומיניום ובוטיל שמצימידים לפנים הדלת מה שמונע מהפח של הדלת ליצור רעשי רקע שנובעים מתנועת הרמקול בדלת.

מה שנקרא בלעז רזוננס.

תקיש עם האצבע שלך על הפח של הרכב לפני הבידוד ואחרי הבידוד ואז תבין למה הנושא כל כך חשוב לאיכות השמע, הבידוד פשוט הופך את הדלת לשקטה.

כמו כן ניתן לבצע בידוד בכל עסק שמתקין מערכות ומכבד את עצמו ואפילו לבד במידה ויש לך חוש טכני בסיסי, תריץ חיפוש בפורום דובר על הנושא פה מכל זווית אפשרית.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

• תוכן חדש...