Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.הייתי מעוניין להחליף רדיאטור ראשי אצלי באוטו. בררתי מחיר ונשאר לי רק ללכת לקנותו.

מה עוד אני צריך לקנות פרט לנוזל קירור?

איזה כלים ייעודים אני צריך?

והאם יש סדר לפי שלבים?

תודה מראש

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בנדים חדשים זה בטוח.

בדוק את מצב הצינורות שלא יתפוררו לך ביד כשתתחיל לפרק, ולא יהיה לך תחליף זמין מתחת ליד.

תראה איך הקליפסים של המאוורר. מאותה סיבה.

בעקרון, זה לא סיפור גדול יותר מלהחליף צינור בגינה.

רק אח צשכח למלא נוזל ולנקז אוויר בסוף התהליך...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שאלה,

היכן אני יכול למצוא מק"ט של רדיאטור?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

^ נכון.

קוראים לו אביפרטס. כל מה שקשור לרדיאטורים/מעבי מזגן וכו' אני הולך אליו.

אם אתה בא בזמן טוב, והוא לא עסוק, הוא גם מתקין לך ללא תוספת עלות.

איש כלבבי.

פורסם

תודה.

התקנת רדיאטור לא תשלום אני לא מאמין שיש מישהו שיסכים. זה לא בורג וגמרנו...זאת עבודה של שעה לפחות

פורסם

מה מצב נוזל הקירור ומערכת המים ברכב כרגע?

וכן; מתי החלפת לאחרונה רצועת טיימינג ומשאבת מים ולפני כמה ק"מ?

השאלה הזו רלוונטית מכיוון שאם טיפול הטיימינג קרוב(ואין לך בעיה מיידית ברדיאטור) הייתי ממליץ לך לבצע את החלפת הרדיאטור באופן מתוזמן עם טיפול הטיימינג ותחליף גם את המשאבה, מכיוון שבמקרה ומערכת המים שלך 'חלודה' ותחליף את נוזל הקירור, ישנה סבירות גבוהה (אך לא אבסולוטית) שתהיה לך נזילה ממשאבת המים!

חוויה אישית ביונדאי אקסנט:

DSCF1255.JPG

לעיתים נדרש ללטש (להחליק) את צינורות המתכת ולסתום חורים כתוצאה מקורוזיות מתקדמות(החלק החשוב להחלקה הוא החלק החיצוני של הצינור).

במידה והמצב רע ממליץ על הדרך(כשמערכת המים ריקה) לבדוק תקינות טרמוסטט במים ע"י הרתחת מים חמים בפינג'אן .

פורסם

החליף לי מעבה מזגן בדייהו זצ"ל, לא גבה שקל על ההתקנה, ועוד דאג לי למילוי גז (סוג ישן) אצל קולגה שלו ב-200 ש' כולל עבודה.

אתה מוזמן להתקשר אליו ולשמוע בעצמך את הצעתו...

פורסם

רצועת טיימינג נעשה ביוני 2012 ומאז הרכב עבר כ 35.000 ק"מ. הוחלפה משאבת מים.

פורסם

מה מצב נוזל הקירור?

אם הנוזל קירור צלול ,הסבירות לנזילה מהמשאבה נמוכה ואתה יכול להחליף נוזל קירור ורדיאטור כמעט ללא חשש.

פורסם

שבוע שעבר החלפתי נוזל קירור מקורי מיונדאי שופ

פורסם
^ נכון.

קוראים לו אביפרטס. כל מה שקשור לרדיאטורים/מעבי מזגן וכו' אני הולך אליו.

אם אתה בא בזמן טוב, והוא לא עסוק, הוא גם מתקין לך ללא תוספת עלות.

איש כלבבי.

כנ"ל, גם אני החלפתי פעמיים לרכבים שלי, החלפתי לבד.

התקשרתי אליו והוא שלח לי עד הבית תוך יום את הרדיאטור, בן אדם מאוד נחמד ומחירים מאוד טובים.

ממליץ.

שלומי

פורסם

תהיה בטוח שאתה יודע כיצד לנקז אוויר, ואל תשכח להפעיל את החימום בשלב הזה לאחר הנעת הרכב. הדבר האחרון שהמנוע צריך הוא כיסי אוויר בתוך המערכת

שים לב גם לכמות המים שיצאה, וכמות המים שנכנסה - כך, תהיה לך פרופורציה עד כמה המערכת מלאה. (את הנוזל שנשפך, פשוט תעריך לפי העין).

בחלק מהרכבים צריך גם גישה מתחת לרכב, אם זה המצב אצלך, תעבוד בטוח (בוקים)

בהצלחה.

M-TECH E46

פורסם

eli z אין צורך להפעיל את החימום כי הנוזל זורם כל הזמן ברדיאטור החימום. בורר הטמפרטורה רק מזיז תריס פלסטיק בתוך הדשבורד.

לגבי ניקוז אוויר, ביונדאי אין פטמות ניקוז, פשוט ממלאים נוזל לאט כדי למנוע מראש כמה שיותר בועות אוויר, ואז מניעים תוך כדי הוספה של נוזל ועיסוי של הצינורות כדי לוודא שכל האוויר יוצא, כמובן עם הפקק של הרדיאטור פתוח.

רפי, אם אתה מאזור השרון אשמח לעזור לך בעבודה.

Stay Dirty

• תוכן חדש...