Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, יש לי הונדה סיויק שנת 93' ידנית.

בחצי שנה האחרונה הייתה לי בעיה, הייתי מניע את הרכב והטורים ישר היו קופצים ל1500 סל"ד ולא יורדים משם עד לפחות 20 דקות נסיעה! הרכב היה פשוט נוסע לבד, פשוטו כמשמעו! כאילו כל פעם שאני מכניס קלאץ' או מעביר הילוך הטורים היו קופצים ישר, ולפעמים גם האוטו היה נותן גז מעצמו, זאת אומרת שאם הייתי מכניס להילוך ראשון ולא נוגע בגז, האוטו בכיף היה שט ונוסע כאילו הוא מחליט לאן נוסעים.

את הבעיה הזו אבי היה מתקן בכך שהוא היה מנקה איזה צינור שם עם גרניק אוויר, הוא לא מוכן להגיד לי מה הוא ניקה שם כי הוא בעצמו לא יודע. זה היה פותר את הבעיה לזמן מסוים, מאוד קצר האמת של שבועות בודדים, אולי. עכשיו זה כבר לא פותר.

השבוע כבר נשבר לנו, ועזבנו את המוסך הרגיל והלכנו למוסך רדיאטורים והוצאנו את הרדיאטור והוא היה מלא קורוזיה וחלודה, החלפנו לחדש והבעיה נשארה בעינה, מה שקורה הרכב פשוט "מחזיק את עצמו" על 1,500 סל"ד, לא מוכן לעלות ולא מוכן לרדת, לפחות ל20-30 דקות נסיעה, אפילו שהמנוע מתחמם כבר ונמצא בטמפ' עבודה. ואם אני מכניס קלאץ' למשל בעצירה ברמזור, הטורים מגיעים אפילו ל2000 סל"ד.

מה הבעיה?

פורסם

בדקת חיישן חמצן?

מה זה גרניק אויר, אני מכיר גרניק מים שאסור לנקות איתו את המנוע. רדיאטור לא קשור אבל לפי המצב שלו לדבריך טוב שהחלפת בזמן ולא הייתה נתקע פעם באמצע הדרך.

פורסם

תודה רבה על התגובות חברים, וכן, מחר אני אלך לבדוק את החיישן ואת הניקוי למצרעת, אני מניח שהבעיה נובעת מהמקומות האלה, אין מקומות אחרים..

כמה עולה להחליף את 2 החלקים האלה, אגב?

• תוכן חדש...