Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממלא בקביעות בתחנת דלק בניות, בירושלים. יש להם כבר כמה חודשים מבצע של 40 אג' הנחה (מהמחיר המלא) על תדלוק במזומן. משלמים בחנות הנוחות וממלאים בעמדת התדלוק העצמי.

ביום חמישי שילמתי כהרגלי 350 ש"ח ומאוד הפליא אותי שהידית קפצה אחרי 342 ש"ח (50.3 ליטר). הבנתי שהייתה ירידה נאה במחיר.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האמת, כשקראתי את זה באמת קיבלתי צמרמורת.

מוזר הקטע הזה.

לא כזה מוזר,אתה עדיין נורמלי.

אחרים כנראה יסבלו מנדודי שינה :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יומיים שלושה לפני סוף חודש יש ב-YNET כתבה על מחיר הדלק והאם הוא אמור לעלות או לרדת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

זה היה המחיר לפני 20 שנה וגם אז בכינו שהדלק יקר.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא יודע מה איתכם..

[ATTACH=CONFIG]403966[/ATTACH]

:-D

יופי, אם אנחנו כבר בדברים לא קשורים אז בארה"ב המחיר ירד לאחרונה מתחת לשלוש דולר לגלון, ספציפית 2.85 המחיר האחרון שראיתי

פורסם

עדכון:

תדלקתי היום בסד"ש בצומת תימורים (ליד קסטינה).

יצא 6.84 לליטר.

ואם כבר מעלים נוסטלגיות, לא מזמן ראיתי סרט שצולם בשנת 1990, הבחור שם ביקש לתדלק קורבט ב-15 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במחיר של היום זה מספיק לבדיקה האם הרכב מניע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמו שכתבו כאן- בYNET כותבים על זה לקראת סוף החודש.

למען האמת לא ראיתי בסוף אוקטובר, אבל כן אמרו לי על זה.

בתחנת דלק "דלק" בתל מונד (לפני מחלף בני דרור) עולה גם 6.84 ש"ח. גם בסד"ש ממול, רק באשראי עולה קצת יותר.

פורסם

לפות"ש ושאר החברים שרוצים לקבל עידכונים על ירידת מחירי הדלק -

תורידו את אפליקציית fulltank, מעדכנת על שינוי המחירים לפני הראשון לחודש וגם אפשר למצוא את התחנה הכי זולה וקרובה אליכם בעזרת הGPS.

אור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מסתמנת ירידה של כ-15 אג' בתחילת דצמבר (ה-1 לחודש יוצא ביום שני).

לא ברורה לי כותרת המשנה בעיתון 'ישראל היום' - "היכונו לתדלק בלילה שבין שבת ליום ראשון הקרוב"... לפחות העיתון בחינם.

פורסם

במחירי הדלק אין דבר כזה ירידה לצורך עליה, מה שכן יש זה הרבה מס.

המחיר צפוי לרדת בגלל שהמחיר בעולם יורד. המחיר בעולם יורד בגלל שהסעודים מציפים את השוק. הסעודים מציפים את השוק כי הם רוצים שלאמריקאים לא יהיה משתלם לייצר נפט מפצלים.

אחרי שהפרשה הזו תיגמר והסעודים יחזירו את המחיר לנורמל, המחיר של הדלק יעלה לנו הרבה יותר מכיוון שבינתיים הדולר מטפס ומטפס.

fiat x1/9

• תוכן חדש...