Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שבאמת ארד מעניין הקטנות הישנות, מבדיקה של רמת בטיחות ובעתיד ילדים זה די מרתיע, כנראה הגעתי לעידן חדש :-/

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• אחראי פורום
פורסם

אנחנו עם בראבו ושני ילדים, אחד עם עגלה וסלקל והשני עם בוסטר - יש מקום די והותר.

בקניית העגלה הראשונה (שמשמשת עד היום ולא בגודל של פיאט אונו וגם ללא אמבטיה שזו לדעתי תוספת מיותרת),

עשיתי שני דברים. נתתי לאשתי לקפל אותה ביד אחת ובדיקה כמה בקלות היא נכנסת לבגאז׳.

מעבר לגודל הפיזי, גם לדעתי החיפוש צריך להתמקד בכמה שיותר חדש ובטוח ועם עדיפות לאיזופיקס.

שיהיה בהצלחה! אתה בכלל עדיין עובר, מה ילדים עכשיו? :wink:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אכן פספסתי.

אבל בכל מקרה - הצרכים משתנים (וימשיכו להשתנות).

אל תקנה האצ'בק. רק סדאן עם תא מטען גדול מספיק.

אל תקנה סדאן, רק האצ'בק.

הרבה יותר גמישות מבחינת סידור המטען.

יש לי לאון. היתה לי B4.

הלאון ה-רבה יותר פרקטית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אנחנו עם בראבו ושני ילדים, אחד עם עגלה וסלקל והשני עם בוסטר - יש מקום די והותר.

בקניית העגלה הראשונה (שמשמשת עד היום ולא בגודל של פיאט אונו וגם ללא אמבטיה שזו לדעתי תוספת מיותרת),

עשיתי שני דברים. נתתי לאשתי לקפל אותה ביד אחת ובדיקה כמה בקלות היא נכנסת לבגאז׳.

מעבר לגודל הפיזי, גם לדעתי החיפוש צריך להתמקד בכמה שיותר חדש ובטוח ועם עדיפות לאיזופיקס.

שיהיה בהצלחה! אתה בכלל עדיין עובר, מה ילדים עכשיו? :wink:

תודה איתי, גדלנו והגענו (עוד חודש) לגיל 26, צריך לתקתק כמה כדי שבגיל 50 יעזבו אותי לנפשי ויתנו לי להתעסק בגרוטאות ;-).

גם הבראבו שיקול בתכלס, גם המנוע דיי מוצלח.

כרגע אני אמור לקפוץ לטריידמוביל, האופציות העיקריות לטעמי זה הבראבו, b3 שנת 2008 מנוע 2.0 וסיטרואן סי4 מנוע 2.0. נראה לאן נתקדם אם נתקדם.

היה כ''כ קשה לעשות את השינוי בראש! החל ממכירת הגולף מארק 1 ועד לתובנה שאין מנוס מרכב משפחתי ''סטנדרטי''.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אצלנו אין הרבה ברירות.

או לקחת את ה208 של האישה (יש מספיק דלתות, אין מספיק מקום בתא המטען) או לקחת את הקופה שלי (אין מספיק דלתות אבל תא המטען גדול ונוח וללא ספק מכיל הרבה יותר).

כרגע, אנחנו נוסעים ב208, הקופה אולי תתאים לנסיעות ארוכות עם כניסה ויציאה אחת מהרכב, נניח כשיורדים לאילת. ביומיום? ההאצ' הרבה יותר נוחה, האיזופיקס עושה את החיים הרבה יותר קלים, רק תא המטען קטן, כמה קטן? השלד של העגלה בתא המטען והאמבטיה במושב הנוסע שליד הנהג, האישה מאחור ליד הסלקל. כמה מקום נשאר? בן אדם נוסף ישב מאחור בלחץ, לא נוח אבל זה מה יש.

בתא המטען הצלחתי לדחוף עוד 2 תיקים יחסית גדולים / קניות מהסופר.

ללכת ולהוביל נניח ריהוט מאיקאה? בעיה. אי אפשר לקפל את המושבים, ויש צורך בגגון.

לדעתי סטיישן קטנה היא פיתרון מעולה, או אפילו רכבים דומים לאוקטביה עם תא מטען ענק ודלת חמישית שבהחלט מבורכת.

שיהיה במזל.

M-TECH E46

פורסם

לדעתי האצ'בק בכלל לא פרקטי (ואם מדברים על פרקטיות - אז יופי נופל למקום השני, אם בכלל).

הצעתם גולף ?

שימו גולף מול ג'טה ותראו מה ההבדלים.

ואם כבר שיא הפרקטיות - שקול באמת סטיישן (במידה ותקציבך מאפשר).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא נכון, כי הבגאז' של מכוניות סדאן בנוי בצורה כזו שאתה לא יכול להכניס אליהן דברים גדולים/עבים. מה שהולך הרבה יותר בקלות בהאצ'.

Peugeot  5008 2023 

פורסם
לדעתי האצ'בק בכלל לא פרקטי (ואם מדברים על פרקטיות - אז יופי נופל למקום השני, אם בכלל).

הצעתם גולף ?

שימו גולף מול ג'טה ותראו מה ההבדלים.

ואם כבר שיא הפרקטיות - שקול באמת סטיישן (במידה ותקציבך מאפשר).

סדאן זו התצורה הכי לא יעילה והכי לא שימושית שיש.

פשוט לקחו את השטח שהאוטו בכל מקרה תופס על הכביש, צמצמו אותו ב 50% על ידי הגבלת גובה וסידרו לו פתח קטן וצר.

למה? לא ברור.

רכב שימושי זה או הצ'בק או סטיישן.

מה המטרה של רכבי סדאן לא הבנתי עד היום.

שימו לב שכל כלי הרכב שאמורים להציע שימושיות לפי הגדרתם (וואן/מינוואן, שטח, מסחרי, מיני ועוד) אף פעם לא יהיו בתצורת סדאן.

פורסם

בת דודתי מסתדרת עם מאזדה 2 כשיש לה תינוק וילד בן 3. אולם, כשהיו קטנים יותר התניידה במאזדה 3 סדאן [שלא בהרבה מרווחת יותר] והסתדרו מצוין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...