Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז לאחר המון חיפושים, גם פה וגם בפורומים בחו"ל/גוגל, נשארו לי כמה שאלות בנוגע לעניין הזה.

ברשותי פונטו איבו 2010, בעלת רדיו מקורי. אני רוצה להתקין מסך ברכב, שכל תפקידו יהיה שכפול מסך מהגלקסי שלי. למען הסר ספק, אני לא מתכוון להחליף את הרדיו המקורי משיקולי נוחות ועלויות, אלא להשאיר את המקורי ולהוסיף מסך כמפורט בהמשך.

יש לי מקום מושלם בשביל זה ברכב, ניתן לראות אותו בתמונה המצורפת, מדובר על התא אחסון החשוף שנמצא מעל פתחי המזגן המרכזיים.

מה הבנתי עד עכשיו:

הגדרת הטאבלט שיידלק בעת קבלת מקור מתח - מתוך הגדרות המכשיר. מה קורה בעת כיבוי? האם עליי להוציא את הסוללה לחלוטין?

הלחמת כבל המתח למקום הנכון על הלוח, מעדיף לא לוותר על שקע הUSB שכן אי אפשר לדעת מתי אצטרך אותו.

אלה נראים לי הדברים הקריטיים.

עכשיו למספר שאלות.

1. איך אני יכול לוודא ששכפול המסך יעבוד עם הגלקסי שלי? האם כל גרסת אנדרואיד יודעת לעשות את זה או שעליי לוודא שהגרסאות תואמות?

2. אני רוצה שזה יהיה מסך מגע, כך שכל התפעול של המכשיר שלי יבוצע בעצם מהמסך. האם זה הגיוני וקיים או שעדיין אצטרך לתפעל דרך המכשיר? (למשל חיפוש אנשי קשר, מענה לשיחה, ניווט בווייז וכו')

3. כניסות וידאו - אני מעדיף שיהיו 2 כניסות. למה? בהמשך אני רוצה לחבר מצלמת רוורס, ואחר כך לבדוק אופציה להחליף את המצלמת דשבורד שלי לאחת בלי מסך, קטנה ונסתרת, שלא אצטרך לפרק כל פעם שאני יוצא מהרכב (חשש לגניבה). אז למה כניסת וידאו בשביל זה? בשביל שבמידה וצריך לכוון את המצלמה אני לא צריך להביא לפטופ, או להראות לשוטר שכן עצרתי בעצור, למשל. אם אין כזה מסך עם 2 כניסות וידאו, אסתפק באחת בשביל המצלמת רוורס ואשאר עם המצלמה הקיימת שלי.

4. לגבי התקנה - אני מעדיף שזה יהיה התקנה קבועה, שהטאבלט לא יכול לצאת ממקומו אלא בשחרור ברגים למשל. אני מתכנן גם בהמשך לעשות בנייה לפתח אחסון הזה כך שזה ייראה כאילו המסך הוא חלק מהרכב וכמובן גם יגן עליו מהשמש.

האם מישהו מכיר טאבלט שיודע לתת את המענה לדברים שציינתי? חיפשתי המון באיביי, מצאתי כמה דברים מעניינים, אבל אף אחד לא עונה על כל הדרישות, וכאמור אני לא בטוח לגבי סעיף 1 ו-2.

אם למישהו יש עצות, טיפים, שאלות, או כל דבר אחר, אשמח לשמע ולענות.

תודה מראש על העזרה.

FIAT Punto Evo Twinair d dash.jpg

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני לא ממש בטוח אם אני לא מבין או שאתה לא כתבת בדיוק מה אתה רוצה.

אתה רוצה להתקין טאבלט? אם כן בשביל מה לשכפל אליו את מסך הטלפון שלך?

או שאתה רוצה להתקין מסך שאליו תייצא את מסך האנדרואיד שלך? הסאמרטפון?

האם אתה מחפש פתרון כמו מירורלינק או שאתה לא צריך שהמסך יהיה מסך מגע אלא פשוט מסך רגיל?

לפי מה שאני מבין אתה מחפש מסך מגע אבל מסך ולא טאבלט.

לגבי תמיכה בהעברת המגע למסך המגע אתה צריך פתרון של MRIORLINK הבעיה היא שבזמן שאני יודע שהרבה יחידות דאבל דין היום כן תומכות בזה גם דרך דונגל (תקיע) USB של מירורלינק אני לא חושב שניתן יהיה לעשות את זה על מסך מגע רגיל.

זה כבר פרוייקט אחר שעשו פעם בשביל אייפונים - MIMICS זה כן עובד עם מסכי מגע רגילים.

תבדוק אם יש פתרונות שכאלו גם לאנדרואיד היום - אולי ע"י מימיקס עצמם.

האתרים המומלצים לפתרונות כאלו יהיו אתרים ששולטים בעולם הCARPC

http://www.mp3car.com

http://www.mo-co-so.com

בהצלחה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם לי לא ברור למה אתה צריך לשכפל את הטלפון שלך ?

לאן אתה רוצה לחבר את המצלמת רוורס / דרך , לטלפון או לטאבלט ?

בקשר לכיבוי והדלקה אוטומטים , זה יכול להתבצע בכל טאבלט ע"י tasker , וע"י פקודת fastboot להדלקה אוטומטית של המכשיר.

נוכל לתת לך פרטים יותר מדוייקים בהתאם לצורך שיהיה לך , ותוכל לקרוא על זה גם בשרשור המודל הטכני של אדי (חיפוש), וגם קצת בשרשור ההתקנה שלי, שעדיין בתהליך .

עוד שאלה, את האודיו מהטאבלט (או מהטלפון בכלל ?!) , אתה מתכוון לחבר מיציאת האוזניות למערכת המקורית ? אם כן הייתי ממליץ לך להשתמש במקום כל הבלאגן הזה בפאבלט, אחד פשוט שיעשה את העבודה , כמו ה talk7x שאפשר להשיג בסביבות ה 70-80 דולר, ולהתמיע אותו בדשבוארד.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

או לחכות לשחרור של נקסוס 6! עם אנדרואיד L

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

אני אנסה להיות יותר ברור.

אני רוצה שיהיה מסך ברכב, אבל לא במקום המערכת המקורית, אלא בנוסף, במיקום שאמרתי.

המסך צריך להיות מסך מגע, שמריץ אנדרואיד. למה אנדרואיד? כי למיטב הבנתי, הכי קל לבצע שכפול מסך מאנדרואיד לאנדרואיד.

הרעיון מאחורי ביצוע שכפול מסך מהטלפון שלי למסך שיותקן, הוא שלא אצטרך להעביר אנשי קשר, אפליקציות, סים נפרד וכו' מהמכשיר שלי אלא אוכל בעצם לתפעל את המכשיר שלי דרך המסך הזה. המכשיר יישב בשקט בכיס או סתם זרוק לידי בזמן שהוא מוטען או מחובר לAUX.

בעצם זה יכול טאבלט או סתם מסך שפשוט מותקן עליו אמדרואיד, שזה בעצם...טאבלט, לא? או שאני מפספס פה משהו?

האודיו מהטלפון יעבור למערכת (בפעמים הבודדות שאני משתמש באופציה הזאת) באמצעות כבל AUX שכבר מותקן ומחובר למערכת.

למה כל זה? כדי שלא אצטרך יותר להתעסק עם מעמדים לטלפון, שאוכל להתקין מצלמת רוורס, ובאופן כללי כי אני תמיד מחפש מה לעשות ברכב שלי. ככה זה עם אנשים שרוטים.

בנוסף, זה יוצא יותר זול ממערכת דאבל דין, וגם המיקום של המסך יותר טוב לניווט למשל. אם הייתה מערכת דאבל דין, אז אתם יכולים לראות לפי התמונה שאני אצטרך ממש להוריד את העיניים מהכביש בשביל להסתכל על המסך בעוד שבמיקום שציינתי, המסך בעצם יושב בגובה העיניים.

אני מקווה שהפעם הסברתי את עצמי טוב יותר.

מבחינת מחירים, אני מעדיף לא לחצות את רף ה600 שקלים, כך שפאבלט כזה, במידה והוא עונה על הדרישות (יש לו כניסת וידאו?) בהחלט נשמע כמו פיתרון זול וטוב.

אגב, אם תגידו לי שזה לא אפשרי בכלל, או לא אפשרי במסגרת התקציב הזאת, זה גם מתקבל. בסוף אני פה להתייעץ. אני לא אומר שאני לא אנסה לעשות את זה בכל זאת (כבר אמרתי, אני שרוט) אבל אני כן רוצה חוות דעת של מקצוענים וכמובן המלצות במידת האפשר.

אני מתכנן להעלות מדריך מפורט עם תמונות, אם וכאשר הפרויקט הזה ייצא לפועל.

שוב תודה.

Always go sideways

פורסם

במסגרת התקציב הזה אין לך כל כך לאן להתקדם, הבנתי שאתה רוצה לחבר את הייצור הזה באופן קבוע שלא ברור לי עדיין אם זה טאבלט, פאבלט או פתרון כל שהוא. אבל מה שזה לא יהיה תצטרף לפרק ממנו את הבטרייה ולהשתמש במתח קבוע, בטרייה בחום של הרכב באופן קבוע זה אסון.

אני לא מכיר פתרון לMIRROR טוב בין ANDROID לANDROID. אפשר להשתמש בVNC TEAMVIEWER ופתרונות כאלה, אבל זה לא ממש מוכיח את עצמו.

במידה וכל המטרה של הmirror זה אנשי קשר ופלאפון, תמיד תוכל להשתמש בסים כפול, לסנכרן את אנשי הקשר עם הGMAIL ולהזין אותו בשני המכשירים.

או במקום הסים הכפול להשתמש בדיבורית BT לפלאפון.

פורסם

תודה על העצה לגבי הסוללה.

מירור בין אנדרואיד לאנדרואיד בטוח יש. אני מכיר בחור שהוא בעל עסק להתקנות של מערכות אודיו וכדומה, והוא הציע להחליף למערכת דאבל דין שמריצה אנדרואיד, ויש לה שכפול מסך בדיוק כמו שאני רוצה. רואים את המסך של הפלאפון על המסך של המערכת, ואפשר לתפעל את הפלאפון דרך המסך הזה.

הייתי גם מתקין את המערכת הזאת אם זה לא היה יקר (2500 שקל, וזה בלי עלות עבודה שהוא עושה לי בחינם) והמיקום של זה לא היה מפריע לי.

בקיצור, מירור בין אנדרואיד לאנדרואיד כמו שאני רוצה (תפעול הפלאפון דרך המסך שיותקן ברכב) צריך להיות אפשרי.

עכשיו השאלה זה רק איך.

TEAMVIEWER אני מכיר ומשתמש בו ביום-יום בשביל לשלוט על המחשב שלי דרך הפלאפון, לא יתאים למקרה הזה.

בשביל זה רציתי לדעת אם כל אחד מהמכשירים האלה, תקראו להם איך שאתם רוצים בסוף כולם עושים את אותו דבר וההבדל זה רק גודל המסך, יידע לעשות Screen Mirroring ברמה כזאת שתפעול המכשיר שלי יהיה דרך המסך הזה.

בסופו של דבר כל המכשירים האלה מריצים אנדרואיד. לא אמור להיות הבדל ביניהם אלא אם כן אלה גרסאות שונות.

המטרה היא לא רק אנשי קשר, אלא גם ניווט למשל. חוץ מזה שאני רוצה משהו שיהיה קבוע בלי הצורך כך פעם למקם את הטלפון.

Always go sideways

פורסם

בשביל לשכפל את המסך לא צריך אנדרואיד שלם, מספיק משהו כמו chromecast ומחברים אותו למסך שיש לו HDMI. אבל זה בלי הטאץ', צריך למצוא קומבינה שהטאץ' גם יעבור למסך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני ינסה לברר קצת יותר על הנושא הזה של המירור, יכול ליהיות מעניין לתפעל את זה גם אצלי בטאבלט ברכב.

רוב המערכות אנדרואיד הסיניות שראיתי הם בעצם wince עם סוג של אמולטור שמפעיל אנדרואיד. דבר שמאוד משפיע על הביצועים.

נכון לעכשיו הצלחתי לעשות mirror רק עם שרת vnc שמותקן על הפלאפון וקליינט על הטאבלט, כאשר אני מקשר את שניהם דרך הwifi. נקודת גישה מהפלאפון.

פורסם
תודה על העצה לגבי הסוללה.

מירור בין אנדרואיד לאנדרואיד בטוח יש. אני מכיר בחור שהוא בעל עסק להתקנות של מערכות אודיו וכדומה, והוא הציע להחליף למערכת דאבל דין שמריצה אנדרואיד, ויש לה שכפול מסך בדיוק כמו שאני רוצה. רואים את המסך של הפלאפון על המסך של המערכת, ואפשר לתפעל את הפלאפון דרך המסך הזה.

הייתי גם מתקין את המערכת הזאת אם זה לא היה יקר (2500 שקל, וזה בלי עלות עבודה שהוא עושה לי בחינם) והמיקום של זה לא היה מפריע לי.

בקיצור, מירור בין אנדרואיד לאנדרואיד כמו שאני רוצה (תפעול הפלאפון דרך המסך שיותקן ברכב) צריך להיות אפשרי.

עכשיו השאלה זה רק איך.

TEAMVIEWER אני מכיר ומשתמש בו ביום-יום בשביל לשלוט על המחשב שלי דרך הפלאפון, לא יתאים למקרה הזה.

בשביל זה רציתי לדעת אם כל אחד מהמכשירים האלה, תקראו להם איך שאתם רוצים בסוף כולם עושים את אותו דבר וההבדל זה רק גודל המסך, יידע לעשות Screen Mirroring ברמה כזאת שתפעול המכשיר שלי יהיה דרך המסך הזה.

בסופו של דבר כל המכשירים האלה מריצים אנדרואיד. לא אמור להיות הבדל ביניהם אלא אם כן אלה גרסאות שונות.

המטרה היא לא רק אנשי קשר, אלא גם ניווט למשל. חוץ מזה שאני רוצה משהו שיהיה קבוע בלי הצורך כך פעם למקם את הטלפון.

על איזה מערכת מדובר? אפשר לקבל שם ודגם?

פורסם

ברגע שאני אדע איזה מערכת להזמין, אני אזמין אותה ואבדוק אותה על הרכב שלי. את התוצאות אפרסם כאן כמובן.

Always go sideways

פורסם

הכי פשוט והכי זול, מסך מאיביי באיזה גודל שתבחר עם hdmi ואז לחבר אותו לטלפון.

צריך לברר האם הchromecast יודע לזהות מסך טאצ' ואז אתה יכול לקנות מסך טאצ' ולחבר לhdmi את הchromecast ויש לך אנדרואיד ברכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ברגע שאני אדע איזה מערכת להזמין, אני אזמין אותה ואבדוק אותה על הרכב שלי. את התוצאות אפרסם כאן כמובן.

דיברתי על הבחור שהציע לך את המערכת ב-2500 ש"ח

פורסם

אתה יכול לבצע מירור מלא כולל שליטה בעזרת vnc server על הטאבלט, וכל סוג של vnc client על הטלפון .

זה יעבוד לך באופן בסיסי , אבל על תצפה שהשליטה תהיה חלקה כמו לעבוד על הטאבלט ישירות .

tv sticks כמו כרומכאסט או איזיכאסט , משדרים את המסך בלבד, אין להם שום יכולות שליטה .

אבל שוב, זה נראה לי באמת מיותר , כמו שרון הציעה לך, הפיתרון הנכון לדעתי יהיה סינכרון של אנשי הקשר בעזרת חשבון גוגל .

אם יש לך דיברורית bt ואתה מתקין אפליקציה כמו tablet talk אז אפילו ה sms מופיעים על המסך, ויש לך אפשרות לענות לשיחות מהטאבלט ישר לדיבורית.

לגבי הניווט, דווקא מהטאבלט הוא יהיה קבוע ולא תצטרך כל פעם למקם את הטלפון.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

• תוכן חדש...