Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשמח לקבל הסבר מה יהיה עם הרוכש כשירצה לבטח את הרכב בביטוח מקיף .האם חברת הביטוח (האחרת ) תדע על התאונה הקשה שעבר הרכב ותבטח אותו על פי ערכו או על פי סכום קנייתו ?

האם תיידע את הרוכש , במידה ולא לקח את הרכב לבדיקה ,שהרכב נמוך מערכו בשוק בגלל התאונה ,או שמא לא תסכים לבטח במקיף ?

בברכה

מוטי

חברת הביטוח יודעת לגבי התאונה (לחברות הביטוח יש מאגר משותף).

עלות ביטוח לא תושפע מהתאונה

פיצוי לפי ערך רכב (לאחר ירידת ערך בגין תאונה

• ספונסר פורום
פורסם

זה מזכיר לי מקרה מלפני כמה שנים טובות.

לקוח שלי עשה תאונה קשה עם גולף שנת 2003 שבזמנו היתה דיי חדשה

וכמו במקרה הזה חברת הביטוח לקחה את הרכב שהוגדר כ "אובדן להלכה"

לאחר כמה שבועות כשקיבל את הכסף מחברת הביטוח הוא התחיל לחפש רכב דומה לזה שהיה לו

ומצא כזה ביד 2 עם נתונים טובים וקמ נמוך ,יותר נמוך מזה שהיה ברכב שלו, וכמובן ללא תאונות

בקיצור קבע איתו לבדיקה אצלי במוסך ביום מסויים .

שנינו מחכים לרכב שיגיע והנה הוא נכנס למוסך .

אני ניגש לרכב נכנס לתוכו ואני אומר ללקוח שלי ,תשמע זה הרכב שלך .

הוא מציץ בלוחית רישוי ואכן זהו הרכב .

התחלנו להוכיח את אותו סוחר לגבי התאונה והקמ של הרכב

והוא התעצבן התחיל לקלל ולהשתולל עלה לרכב ונעלם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

פשוט הזוי.

אולי הגיע הזמן לרכוש מד עובי צבע מאיביי שיהיה בבית בדיוק כדי לסנן רכבים לפני הבדיקה האמיתית במוסך או במכון.

פורסם

יש המון מקרים כאלו, בגלל זה חשוב תמיד לקחת לבדיקה.

גם המיטו תילתן של אחותי שירדה מהכביש מצאה את דרכה לאחד מחברי הפורום תוך כלום זמן. אבל ממה שהבנתי הוא ידע שהרכב עבר תאונה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מוטי, רכב שספג ירידת ערך מכל סוג ובכל %שהוא, יבוטח במקיף ללא הנד עפעף, אך בבוא הרגע לתבוע פיצוי תחל חקירה לעברו של הרכב והפחתות בהתאם. זה קרה לי בעבר עם רכב שהיה מבוטח במקיף והתגלה שיש לו ירידת ערך בשל תאונה קודמת.

הם בודקים את העבר אך ורק בעת תביעה ולא בשעת רכישת הפוליסה

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מוטי, רכב שספג ירידת ערך מכל סוג ובכל %שהוא, יבוטח במקיף ללא הנד עפעף, אך בבוא הרגע לתבוע פיצוי תחל חקירה לעברו של הרכב והפחתות בהתאם. זה קרה לי בעבר עם רכב שהיה מבוטח במקיף והתגלה שיש לו ירידת ערך בשל תאונה קודמת.

הם בודקים את העבר אך ורק בעת תביעה ולא בשעת רכישת הפוליסה

זה הדבר הכי מרגיז, כשקורה משהו לרכב אז מתחילים בליסינג מפחיתים אחוזים, קילומטראז' מפחיתים, ידיים - מפחיתים. אבל כשאתה משלם על הפוליסה לא עושים לך 20% הנחה כי הרכב שלך שווה 20% פחות מהמחירון.

פורסם

הרכב הנ"ל כלל הנראה מתנוסס בלוח המודעות הגדול בארצנו,במחיר של 86 אלף שקל,כפי ש-LEGACY 1.8 אמר,הצלחתי להסתכל מהצד והמספר נראה מאוד תאום.

מה גם שהרכב נמכר יחסית די הרבה מתחת למחירון שלו.

פורסם
זה הדבר הכי מרגיז, כשקורה משהו לרכב אז מתחילים בליסינג מפחיתים אחוזים, קילומטראז' מפחיתים, ידיים - מפחיתים. אבל כשאתה משלם על הפוליסה לא עושים לך 20% הנחה כי הרכב שלך שווה 20% פחות מהמחירון.

כתבתי כבר ואכתוב שוב - עלות התקון במקרה תאונה זהה לתקון אוטו חדש לצורך העניין .

את ירידת הערך בעל הרכב קבל אז מדוע שישלם פרמיה מופחתת ?

פורסם
לפי החוק , מוכר הרכב חייב להודיע לקונה על התאונה. להוריד לו את ירידת הערך ממחיר הרכב .

אם המוכר לא הודיע לקונה על התאונה ולא קזז לו את ירידת הערך , נעברה עבירה פלילית .

חוק גילוי נאות הוא סיפור אחר .

ממתי פה, בארץ, יש חוק?.

כל אחד הישר בדרכו עושה.

דודים שלי חזרו מחו"ל, אחרי כמה וכמה שנים, הגיעו למגרש וקנו אוודי A6.

מפה לשם, לא יודע איך מה, למה וכמה...לדוד שלי התברר, אחרי שכבר קנה, שהרכב היה שייך למדינה ובנוסף עשו עליו כחצי מיליון ק"מ, לפני שהורידו את הקילומטראז'.

לפני מספר שנים, להורי קרתה תאונת דרכים קשה, במזל הם לא נפגעו וכי גם הרכב - הגן עליו.

הם הגיעו לצומת גבעת עדה (לפני 15 שנה), הגיעו לצומת T ובאו לפנות שמאלה כאשר לפתע הופיעה ואן מיקרובאס של פולקסוואגן, משנות ה-60, זה שיש לו טמבון בטון של 5 מטר קדימה.

הם נסעו על פיג'ו 406...

המיקרובאס נכנס, בדיוק, בקורת A בצד של הנהג.

הציר של הגלגל נשבר, בגלל חלוקת אנרגיה לא ניתן היה לסגור את תא המטען, דלת הנהג עקומה, כרית אוויר צד של הנהג פעלה, כל הדשבורד של הפיג'ו בלט החוצה בערך כ-10 סנטימטר בצד של הנוסע, כמובן שגם המערכת היגוי הלכה קאפוט..

מפה לשם...החב' ליסינג רצתה לתקן את הרכב ולא רק זה, אלא להשיב לנו את הרכב לאחר התיקון.

מפה לשם, היא החזירה לכביש רכב שהיה הרוס, לא רק שילדה אלא אפילו קורת שלדה וכו'...תיקנו והחזירו לכביש.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

עוד סיפור:

אחד שעבד איתי, בעבודתי הקודמת.

קנה הונדה יד-2, בערך 90 אלף שקל.

אישתו נסעה לעבודה, בחורף שעבר, וחנתה ליד המשרד, המקום הכי נמוך באיזור.

החל לרדת גשם, מהמבול שהיה שנה שעברה..מפה לשם, הרכב כולו היה מתחת למיים, מוצף לגמרי, כי כל המיים התנקזו מטה לרחוב ונוצר אגם בתחתית הרחוב והרכב בתוך האגם.

ברכבים של היום, מיים, לטעמי...זה בעייתי כי הכל חשמלי, מחשב, כריות אוויר והכל נדפק.

החברת ביטוח נתנה לו כסף על הרכב ובמסגרת חיפושים לרכב אחר, הוא מצא הודעה של סוחר רכב שמחר את הרכב שלו, שניזוק.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

היה איזה בחור ז"ל,שקנה שברולט קאווליר שתוקנה בשלדה זה סיפור שמסופר לנו הרבה בב"ס וכו',הוא היה מחולון ואני מבת ים,כך שאני מכיר את הסיפור,הוא נסע וככל הנראה איבד שליטה ונתקע בעץ או מעקה,אז הרכב פשוט התפרק ל-2 חלקים פשוט כך!

תמונות:

http://www.hnn.co.il/pics/gal25753/920343331_87682423.jpg

http://www.hnn.co.il/pics/gal25753/2146787718_919537462.jpg

920343331_87682423.jpg

• תוכן חדש...