Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מימון לקניית רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחר שהחלטתי לגבי איזה רכב לקנות, התעוררה השאלה של המימון. הכסף קיים בחשבון, אך העדיפות היא לא לקנות את הרכב עם הכסף הנ"ל, שמשמש להשקעות. סכום הכסף הנדרש הוא 60000 ש"ח. קיבלתי הצעה מהבנק להלוואה ל-5 שנים על הסכום הנ"ל ללא שיעבוד הרכב בריבית פריים. בריבית של היום סך תשלומי הריבית יהיו כ-2700 ש"ח.

האם לדעתכם מדובר בהצעה טובה, או שניתן לקבל הצעה טובה אף יותר ללא שיעבוד (לא מעוניין בכאב הראש הזה)?

תודה רבה מראש,

גרי

פורסם

בשל העובדה כי מדובר בהלוואה ללא שיעבוד זוהי הצעה מצויינת. אם יש לך קשרים תוכל לשפרה בכמה עשיריות בודדות.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תראה, על הלוואה בסך 60K ש"ח זה בסדר גמור ריבית של 2700 ש"ח לכל התקופה. גם אם תשיג הלוואה יותר טובה זה יחסוך לך נניח עוד 700 ש"ח לכל התקופה, שזה לא כ"כ קריטי.

השאלה היא האם תוכל לעמוד בתשלומים למשך 5 שנים? אני מניח שכל תשלום בערך 1050 ש"ח. זה לא הרבה אבל מי יודע מה יהיה עוד 5 שנים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

חברים, תודה על התשובה המהירה.

לגבי ה-5 שנים מעכשיו. בכל מקרה הירידת ערך של הרכב היא כ-1000 ש"ח לחודש (מינימום), לכן אפשר לומר שאני משלם את הירידת ערך כל חודש במקום לקבל את ה-בום בעוד 5 שנים. אם הרכב ישמור על הערך יותר טוב, הרווחתי. אני גם נותן עוד 20000 במזומן, כך שבכל מקרה אם אמכור את הרכב לצורך כיסוי ההלוואה, אני אמור להשאר עם מספיק כסף לכיסוי ההלוואה (ועוד). בכל מקרה, חישבתי סכום של כ-2500 ש"ח בחודש לעלות הרכב הכוללת, ואני מתכנן לעמוד בו.

פורסם

כן, זאת ריבית טובה להלוואה כזאת.

תתחדש ואל תשכח לעדכן אותנו בפורום הכללי לגבי הרכב ולתת כמה מילות סיקור אחרי שתתרשם ממנו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

גם לי היה התלבטות דומה לא מזמן והיה לי חלק גדול מהכסף במזומן.

הציעו לי מימון מלא בפריים + 0.15 ל5 שנים ולקחתי.

הסיבה פשוטה - כל הלוואה אחרת שאצטרך במסגרת ה5 שנים האלה תעלה משמעותית יותר. ככה המזומן זמין לדברים אחרים/השקעות.

עריכה אחרונה על ידי ron5054
פורסם

היי אוהד,

בסופו של דבר ולאחר בחינה של הרבה רכבים אחרים, הפור נפל על סיאט איביזה החדשה ב-80. את השילוב של המנוע + גיר אני מאוד אוהב, ונוהג עליו כל הזמן באוקטביה (עשתה 100K תוך שנתיים בלי בעיות). אמנם הרכב מגיע ללא הרבה אבזור, אבל רוב הדברים ההכרחיים שם. מה שחסר (ידית לנהג) אשלים. חבל שאין מחשב רכב, אבל לא אשלם עליו 25000 ש"ח יותר סתם. בסופו של דבר, ואם אתה לא מפחד מהשילוב TSI-DSG, תמחור הרכב הוא הכי טוב כרגע בשוק. ובשביל המצב שלנו (זוג צעיר ללא ילדים), לא צריך יותר מזה.

בדקתי הרבה רכבים אחרים, כולל את השברולט סוניק המדוברת (אותה ממש לא אהבתי ולא התחברתי). חלקם אהבתי קצת יותר, אבל לא 20-40 אלף ש"ח יותר...

נ.ב

חבל שלריו (היה מבצע בארגון הוט) אין מנוע + תיבה טובים יותר...

• תוכן חדש...