Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפחתת הרעידות היא בהחלט החלק הכי בולט של השינוי מהניקיון הזה היום בצהריים, הרכב עומד יציב מרגיש כאילו מנוע דומם

פורסם
מוסך נורמלי לא מנקה ככה רק חאפרים.

אין בעיה לנקות ככה ולפעמים אני כחלק מהטיפול התקופתי מנקה עים ספרי סעפות וסמרטוט וזה ניתן כשירות ללקוח כי זה לוקח שני דקות

פורסם

לפרק את המצערת זה עניין של כמה דקות. והניקוי בחוץ יותר איכותי גם בחלק הפנימי גם במעברים .ומונע מהגיפה להכנס בפנים .

את סעפת אחר כך ניתן לנקות מבפנים עם מטלית והיד.

פורסם
אינפוזיה זה לנקות את תא השריפה

יש לי באמת שאלה לגבי אינפוזיה... ההבדל בינה לבין פלאשינג היא שאתה לא מוהל את כל השמן, אלא מטפטף חומר ישירות לתא השריפה נכון? האם גם אותה מומלץ לעשות רק בתנאים מסוימים או שאינפוזיה יכולה להתבצע כפעולת תחזוקה שגרתית? והאם צריך להחליף שמן לאחר אינפוזיה?

פורסם
יש לי באמת שאלה לגבי אינפוזיה... ההבדל בינה לבין פלאשינג היא שאתה לא מוהל את כל השמן, אלא מטפטף חומר ישירות לתא השריפה נכון? האם גם אותה מומלץ לעשות רק בתנאים מסוימים או שאינפוזיה יכולה להתבצע כפעולת תחזוקה שגרתית? והאם צריך להחליף שמן לאחר אינפוזיה?

אתה מתבלבל בין פלאשינג של המנוע שמנקה את מערכת השמן לבין אינפוזיה שהיא ניקוי של מערכת הדלק. שתי הפעולות לא צריכות להתבצע כפעולה שגרתית.

• תוכן חדש...