Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

לפני כמה ימים הוספתי מערכת חדשה ישירות לרדיו דיסק המקורי של פיאט (יש לומר שההרכבה לקחה המון זמן והמון כאב ראש ברכב הנ"ל)

מגבר - massive ,קטן וחזק שלא לוקח מקום בכלל

סאבוופר 12 כנ"ל של massive

והרמקולים שהיו ברכב הישן מדגם morel dotech ovation 6 6.5

כרגע הרדיו דיסק עושה עבודה סבירה, הומלץ לי ע"י חבר דגם של פיוניר מהסדרה הגבוהה (99XX) שיוכל להתאים גם לכפתורים של ההגה כיוון שיש כאלה שלא? ככה הבנתי לפחות.

האם יש טעם להחליף את הרדיו דיסק והאם ההבדל יהיה ממשי ומורגש מבחינת הסאונד / נוחות וכדומה?

נ.ב הבנתי שהרדיו דיסק מוסתר מאחורי הפלסטיקה של הרכב עצמו / פלסטיקה תואמת שמסתירה בתוכה את ה HU ?

מדובר על עוד הוצאה של בערך ה 1000 ש"ח +-

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

למה לא לעשות משהו יותר נורמלי כמו להתקין דאבל דין עם מתאם שיראה קשור לרכב וגם יתאים לשליטה מההגה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כי יש פתחי מיזוג שמפריעים ויצריכו שינוי מהותי יותר של הפלסטיקה, כך לפחות ע"פ תמונות בגוגל.

וכי אם אין צורך ממשי בהצגת סרטונים ו/או מצלמת רוורס (ומצלמה זה לא ממש משהו שצריך ברכב קטן כמו ה-500), אז אפשר בשקט להסתפק בסינגל דין.

לענין ההתאמה לשליטה מההגה, אם אין פונקציה מובנית כזו ב-HU, אז יהיה צורך במתאם חיצוני בכל מקרה.

פורסם

דאבל דין זה יותר מדי בשבילי אין לי טעם להשתמש בזה ולהתחיל לפרק שוב את כל הפלסטיקה מסביב

יש לכם המלצה ל HU באיזור ה 1000 ש"ח שיוכל לעשות את העבודה הזו?

תודה

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, יש לי CZ501 למכירה במצב מעולה, שלח לי ה"פ אם אתה מעוניין

פורסם

דרך אגב ל500 יש מתאם דאבל דין - ברחוב סמוך אליי חונה לה עקרבית קטנה וחצופה (פיאט 500) עם מתאם כזה וזה נראה מקורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אז חזרתי לעדכן,

סופסוף אחרי 4 חודשים של התמהמות התחדשתי (תודות לחבר טוב ב art sound שדאג לעזור ולהתקין הכי טוב שאפשר)

DEH-X9550SD.

ואני חייב לומר - ההבדל הוא שמיים וארץ להבדיל מהרדיו דיסק המקורי, חייב לומר ששמעו הרבה יותר טוב בסופר לנסר שהיתה לי לעומת המערכת המקורית ב 500, אפילו שהיתה מערכת ישנה ופרימיטיבית יותר (מלבד הקומפוננט).

תודה על העזרה מחברי הפורום היקרים כמובן ועל העצות גם כאן וגם בפרטי.

IMG-20150221-WA0002.jpg

נ.ב

lanosforce - חשבתי רבות על דאבל דין אבל המחיר של החלפת הפלסטיקה היה נראה לי יקר ולא הגיוני והעדפתי לשמור אותו למתאם להגה - שאותו ארכוש בזמן אחר, קניתי רק את הפלסטיקה מסביב ל HU דרך האיביי, זול פי 2 מבארץ!

אבל רצה הגורל ומרפי הבן .. כפי שאפשר לראות בתמונה הפלסטיקה של המזגן נסדקה כנראה בגלל הקור והמזגן שהיה על חום (עדין כבר אמרתי?).

נ.ב 2 - אחד הרכבים הכי מעצבנים ומסבכים להרכיב בהם מערכת, נשבע.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב לגבי המתאם הגה,אני בחודש הבא מתחיל להפשיט את הרכב שלי מאביזרים ואתקין אותם אצל אבא שלי (בעיקר מערכת).

יש לי מתאם הגה של PAC, לא יהיה לי בו צורך כיוון שבאוטו של אבא שלי אין שליטה מההגה אז אם תרצה הוא יהיה שלך עבור מחיר סמלי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה רבה חברים! :)

אכן לא צילמתי ממש תמונות של הנ"ל בזמן מעשה ויצאתי דיי טונה

על מיני לא יצא לי לראות התקנה, אבל אם זה מסובך יותר מה 500..מה יש לי להוסיף :p

ליאב לגבי המתאם הגה,אני בחודש הבא מתחיל להפשיט את הרכב שלי מאביזרים ואתקין אותם אצל אבא שלי (בעיקר מערכת).

יש לי מתאם הגה של PAC, לא יהיה לי בו צורך כיוון שבאוטו של אבא שלי אין שליטה מההגה אז אם תרצה הוא יהיה שלך עבור מחיר סמלי.

בשמחה, אשלח לך הודעה פרטית :)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

התקנתי לא מזמן רכב כזה, הרכב ממש לא מסובך אפילו אחד הקלים. איזה חלק בעבודה היה קשה?

עריכה אחרונה על ידי alpine
פורסם

ממש פשוט ב500, התקנתי לבד

מוציאים לרדיו המקורי את ה4 כפתורי דמה, מכניסים את ה2 כלים ששולפים את המכשיר, שולפים אותו, מפרקים גם את הכלוב מתכת שיש שמה, מרכיבים במקום את המתאם פלסטיקה, שמים את הרדיו החדש, וזהו.. לא צריך לפרק את הדשבורד כמו במכוניות מסובכות יותר.

ליאב אולי תקנה את הפלסטיקים של המזגן והמתאם בשחור במקום הלבן? אצלי זה שחור וזה נראה טוב עם הרדיו, אצלך פתאום יש רדיו שחור באמצע כל הלבן הזה, גם אמרת שכבר נשבר לך אז הנה סיבה חח

ובשביל מתאם לכפתורים מההגה - אני קניתי את זה:

http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=FIAT+500%2C+Punto+Steering+Wheel+Stalk+Control+Interface+Adaptor+Lead+CTSFA004&_id=270867870543

לא שווה לשים מתאם ג'נרי, גם יותר יקר וגם הבנתי שצריך לשנות דברים כדי שיעבוד בכל דגם של אוטו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...