Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שראיתי האוטובוס האחרון מתלאביב לירושלים הוא ב00:10, האם באמצע שבוע יש קו יש מוניות שירות סדיר או כל אמצעי סדיר גם לאחר 00:10?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

יש רכבת ת"א-נתבג גם בלילה.

צריך לבדוק אולי יש מוניות שירות נתבג-י-ם

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בימי חמישי ושבת יש 480 מארלוזורוב לירושלים במסגרת קווי לילה עד 3 בלילה.

לקחתי בשנה שנתיים האחרונות מונית שירות ממתחם התחנה המרכזית החדשה עד לבנייני האומה.

פורסם

יש מוניות שירות בין ת״א - ירושלים 24/7 בין התחנה המרכזית החדשה (:roll:) בת״א לרחוב הרב קוק בירושלים (או איזה 200 מטר כזה ליד, מתחת לבנין ארלדן ברח׳ הנביאים 31).

פורסם

אין באמצע השבוע אוטובוס סדיר לירושלים בשעות הלילה. האחרון יוצא בחצות, הראשון קצת לפני 6 בבוקר.

אין רכבת לילה לירושלים.

יש מוניות שירות מתחנה מרכזית תל אביב לירושלים אבל זה לא ממש סדיר ואין לו"ז. אתה יושב במונית עד שהיא מתמלאת ורק אז הנהג יוצא. אולי תשב חמש דקות ואולי שעה, אין לדעת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה חברים!

חמישי ושבת לא טוב לי, מדובר באמצע שבוע.

אם באמת כמו שאמרתם שצריך להמתין עד שהמונית תתמלא, אני חושב שאני לא אסתמך על זה.

עכשיו ראיתי שיש מבניברק עד 1 בלילה שזה חצי נחמה.

קו 24/7 בין עיר בירה לעיר "חצי" בירה זה כ"כ מתבקש . באמת שאני לא מבין את זה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

רק תבדוק שאתה מספיק כשר כדי לעלות לאוטובוס כזה. ואם יש לך בת זוג זו בעיה אמיתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...