Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה - מדוע אתה לא מוריד ווינדוס 8.1?

יוסי - לדעתי סתם הוצאת 160 ש"ח על האנטיוירוס הזה, החינמי (ויש הרבה ) עושים את העבודה מצויין

Opel Adam S 2017

פורסם

בשום פנים ואופן לא לגעת ב K LITE

תחפש shark007 , זו חבילת המקודדים המומלצת.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

100 ש''ח שילמתי כולל טכנאי שבא עד הבית וסידר לי ת'מחשב ניד של הילדים,

שנשבר ויצאו ממנו חוטים,

אם אתה רוכש רישיון מולטי אז הרבה יותר זול,אגב לפני זה השתמשתי באווסט

שהוא כבר נירכש ע''י גוגל,חינמי ויש גירסה בתשלום אבל החינמי אחרי שנה,

לא זיהה וירוס מרושע שרק התוכנה הנוכחית המצויינת מצאה מייד.

פורסם

לא הכי קשור לנושא אבל בגלל שאתם מדברים פה הרבה על אנטי ווירוסים:

אתם באמת מאמינים בהם? אני בן 20 ומאז שקנו לי מחשב בגיל 13 מעולם לא היה לי אנטי ווירוס-ומעולם לא היה לי ווירוס.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אתה נולדת לתוך עידן הראוטרים, היום אנטיווירוס נועד בעיקר להגן עם המשתמש מטיפשותו של ללחוץ על כל מה שזז באינטרנט.

פעם מערכת ההפעלה לא כללה חומת אש מובנית ובנוסף להכל, היית מחובר לאינטרנט ישירות, ללא ראוטר, בתקופה ההיא מספיק שהיית מחבר את המחשב לאינטרנט, הווירוסים (בצורת בוטים אוטומטיים) כבר היו מוצאים את דרכם למחשב שלך בלי שתעשה כלום.

פורסם

ליאב, אני רגיל ל-7 ULTIMATE וממש מרוצה ממנו. אני לא רואה סיבה לעבור ל-8. כבר יש דיסק און קי שמכיל את כל התוכנות הקטנות שאני צריך. מן דיסק און קי גיבוי כזה שיש לי לפירמוטים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תודה לכם חברים. אני מודה לכם מאוד. שאלה אחרונה ברשותכם: האם יש תוכנות קטנות שחייבים להתקין כדי שהמחשב יפעל? או כאשר מתקינים ווינדוס זה מספיק. אני שואל כי אני זוכר שפעם התחרפן לי המחשב כי הייתה בעיה במשהו שנקרא Microsoft Frame Network. זה משהו שמגיע עם ההתקנה של ווינדוס 7 Ultimate או שאני צריך להתקין את זה לבד? [גם DirectX?]. __________ _ נ.ב. - איזו חבילת קודקים מומלצת? K-LITE מספיק טוב?

רק תיקון קטן - .net framework (לקרוא dotnet framework). כל תוכנה שנזקקת לה כבר תבקש את ההתקנה אם היא חסרה, והעדכונים מגיעים באופן אוטומטי כמו עדכוני חלונות ואופיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...