Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני יד 2 בתקציב עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע באמת ירדתי מהפיאסטה בגלל צריכת הדלק.

סה"כ לאחר בדיקה שעשיתי הספלאש יקרה מעט משתי האחרות אבל שמתי לב שהמנוע שלה הוא 16 צילינדרים ו- 4 שסתומים (לעומת 12, 3).

לפי מה שהבנתי היא גם פחות רועשת בנסיעה, אבל צריכת הדלק פחות טובה.

האם ההשואה שלי עד כה נכונה? האם יש זוויות שלא בחנתי?

אם יש מישהו שנסע על אחד הרכבים באופן אישי אשמח לשמוע..

ושוב המון תודה לעוזרים!!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מכיר גם את הספלאש וגם את המיקרה. אני באופן אישי מעדיף את המיקרה - יש לה גיר רציף במקום אוטומטי פשוט ומיושן (יתרון לטעמי), צריכת הדלק שלה קצת טובה יותר והמזגן שלה מקרר טוב יותר.

אבל, זה לא הופך את הספלאש לבחירה רעה. גם לספלאש יש יתרונות ותכלס, סוזוקי זה מותג עם סחירות טובה יותר בשוק המשומשות ומוסכים מורשים שהם לרוב ידידותיים יותר ללקוח (למרות שיש גם מוסכים טובים לניסאן, אבל פחות). מספיק להסתכל על מחסן החלפים של סוזוקי כדי להבין את ההבדל בגישה.

בקיצור, שתיהן טובות ולדעתי הן הבחירות הטובות ביותר למי שרוצה תחבורה עירונית זולה וחסכונית. תיסע בשתיהן, תפשפש קצת בשוק ותקנה את זאת ש״תשב לך יותר טוב בעין״. נפילה לא תיהיה כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה Tzvika-Pick.

מדוע הגיר הרציף מהווה לדעתך יתרון?

האם במיקרה המנוע באמת יותר רועש? האם זה בגלל מנוע ה- 16 ציל' ו- 4 שס'?

מה לגבי הבדלים בצריכת הדלק שלהן? אני שומע דעות שונות כל הזמן.

האם היית שוקל את הספייסטאר בכלל? אני מקבל כאן דגם 2013.

פורסם

אתה מתבלבל בין צלינדרים לשסתומים.

מעניין, מה הקילומטראג׳ השנתי החזוי?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
תודה Tzvika-Pick.

מדוע הגיר הרציף מהווה לדעתך יתרון?

האם במיקרה המנוע באמת יותר רועש? האם זה בגלל מנוע ה- 16 ציל' ו- 4 שס'?

מה לגבי הבדלים בצריכת הדלק שלהן? אני שומע דעות שונות כל הזמן.

האם היית שוקל את הספייסטאר בכלל? אני מקבל כאן דגם 2013.

מה שרועש יותר במיקרה זה הגיר הרציף. הגיר הזה מאפשר למנוע להישאר בסל״ד קבוע כשהמהירות ממשיכה לעלות, בניגוד לגיר רגיל שיש לו רק 4 יחסי ההעברה והמהירות עולה ביחד עם הסל״ד.

ה-3 צילינדרים של המיקרה מורגשים בזמן עמידה ברמזור, אז הרכב קצת רועד (מה שפחות קורה בספלאש, כי יש לה 4).

הספייס סטאר היא גם אופציה, אם תמצא אחת בתקציב שלך בסכום הזה. היא יחסית חדשה, בקושי שנה בישראל, אז אין הרבה רכבים משומשים למכירה על הכביש עדיין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אתה מתבלבל בין צלינדרים לשסתומים.

מעניין, מה הקילומטראג׳ השנתי החזוי?

שי- הקילומטרז' הצפוי לדעתי הוא כ- 10-15K בשנה.

פורסם
מה שרועש יותר במיקרה זה הגיר הרציף. הגיר הזה מאפשר למנוע להישאר בסל״ד קבוע כשהמהירות ממשיכה לעלות, בניגוד לגיר רגיל שיש לו רק 4 יחסי ההעברה והמהירות עולה ביחד עם הסל״ד.

ה-3 צילינדרים של המיקרה מורגשים בזמן עמידה ברמזור, אז הרכב קצת רועד (מה שפחות קורה בספלאש, כי יש לה 4).

הספייס סטאר היא גם אופציה, אם תמצא אחת בתקציב שלך בסכום הזה. היא יחסית חדשה, בקושי שנה בישראל, אז אין הרבה רכבים משומשים למכירה על הכביש עדיין.

תודה על ההארה צביקה..

דווקא מצאתי ספייסטאר 2013 ביד 2 באזור ה- 60K בלי הרבה קילומטרז'..

למיטב הבנתי הספייסטאר והמיקרה דומות מבחינת מנוע, כ"ס, ביצועים וכו' לעומת הספלאש.

האם ידוע לך לגבי אמינות הרכבים הנ"ל? ביקורים במוסך? עלות תחזוקה וכו'?

פורסם

אני שם לב שהמחירון של הספלאש מאוד גבוה יחסית, ובנוסף רוב הרכבים נמכרים מעל למחירון.

האם יש למישהו מושג מה סיבה לכך?

פורסם

מבחינת אמינות ספייס סטאר חדשה ואין מדד,אם כי הרכב פשוט וכמו מיצובישי צריכה להיות אמינה.

צריכת דלק משולבת עם מזגן כ 1/14.5 ככה שהיא חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מבחינת אמינות ספייס סטאר חדשה ואין מדד,אם כי הרכב פשוט וכמו מיצובישי צריכה להיות אמינה.

צריכת דלק משולבת עם מזגן כ 1/14.5 ככה שהיא חיסכונית.

תודה YULIANX.

נשמע רכב מצויין אבל הוא נכנס לתקציב שלי רק אם אני קונה מליסינג.

איך הוא בהשוואה למיקרה (סה"כ הם נורא דומים מבחינת מפרט).

האם המחיר היחסית זול שלו אומר משהו?

פורסם

לגבי רעש המנוע,אכן במאמץ או בתחילת נסיע הוא רועש יותר מהרגיל,אבל אם אתה נוסע עם רדיו או מוסיקה זה הדבר האחרון שמפריע,אישית אני בקושי שומע אותו,אבל אם תכבה את המוסיקה ופתח חלון,אתה תשמע אותו ב2 התנאים שצייינתי,בבין עירוני הוא שקט,ב100 הסלד הוא כ 2100 נמוכים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם יש הבדלים מהותיים בין ספייסטאר 2012 ל- 2013?

בעקרון אני מבין שבין המיקרה לספייסטאר אין יותר מדי הבדלים (מבחינת צריכת דלק, מנוע ומחיר) פרט לעובדה שהספייסטאר יחסית חדשה ולא מוכרת.

סה"כ בשורה התחתונה- אם אני מתלבט בין שתיהן אני מאמין שלא תהיה נפילה.

אבל השאלה שלי היא מדוע המחירים של הספלאש כ"כ גבוהים כשהיא עוד מכונית מיני בהגדרתה?

פורסם

כי לסלפאש יש מנוע חזק יותר עם ארבעה צילינדרים והוא יסחוב יותר טוב את העליות לירושלים. אם רוב הנסיעות שלך ברובן הן בתוך העיר, הייתי הולך על הספייסטאר

פורסם

הספלאש לא מיני,היא בקטגוריות בניינים כמו המיקרה והמיצובישי.

• תוכן חדש...