Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר,I30CW,קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר חיפושים אני מתלבט כרגע בין 3 רכבים מדגמים שונים ואבקש את דעתכם האם יש עדיפות מהותית לאחד מהם (או להפך האם ממש כדאי להתרחק)

הפרמטרים העיקריים שלי הם

בטיחות אמינות

חוץ מזה חיפשתי רכבים שניתן יהיה להכניס בהם שתי כסאות בטיחות מאחורה (עם איזופיקס) ולהכניס עגלת תאומים בנוחות לבאגאז'.

מאחר ואני לא יודע מתי יגיע עוד ילד אז העדפתי דגמים בהם ניתן לבטל את כרית האוויר הקדמית (כי לא נראה לי שיש רכב משפחתי רגיל שבאמת נכנסים בו 3 כסאות בטיחות מאחורה).

מדובר ברכב עם צפי לנסועה שנתית של בערך 15K לשנה, ואני מאמין שאחזיק בו ב 3-5 שנים הקרובות.

הסיבה לרכבים שאני מביא כאן היא לאור רצון שלי לרכוש רכב עם ק"מ יחסית נמוך אבל משנתון יחסית מתקדם ובהתאם לתקציב שלי.

אני לא מעוניין להכנס לנושא התקציב או האם ק"מ נמוך משנה או לא - אלא לקבל דעה האם יש עדיפות מובהקת ביחס לבטיחות ולאמינות של הרכבים ואם אין הכרעה מובהקת בסעיפים הללו אז האם יש יתרונות/חסרונות שעשויים להטות את הכף עבורי (עלויות דלק/טיפולים,נוחות,סחירות או כל דבר אחר)

הרכבים הם

מציבושי לנסר 1.5 invite שנת 2010 - האם היפנים באמת יותר אמינים משאר החברות ? (יתרון של כרית אוויר שביעית)

יונדאי I30CW inspire 1.6 שנת 2010 - מכיר את הרכב, עושה הכל סביר ,לא בולט במשהו - האם אמין ? (יתרון מבחינתי של תצורת סטיישן)

שברולט קרוז 1.6 LS שנת 2011 - אני יודע שזה רכב יחסית מושמץ, אך האם אחרי שדרוג המנוע ושיפור הילוכים הוא עדיין קנייה לא מומלצת ? איך האמינות של השברולטים החדשים ?(נראה לי הרכב המרווח מבין השלושה)

אשמח לשמוע כאן את דעתכם

תודה !

פורסם

ישנם הרבה רכבים,ולכל אחד יתרונות משלו.

לפי מה שהבנתי מהדברים שכתבת,אתה מחפש פרקטיות נטו.

במקרה שלך,מתוך האפשרויות שאתה נתת, אין ספק שיונדאי i30CW תענה על דרישותיך בצורה הטובה ביותר.

בשני הדגמים האחרים שציינת,הגישה לתא המטען היא נוראית במיוחד לעגלות ילדים,וזו הנקודה החשובה.

מעבר לזה,היונדאי מרווחת יותר.

בסה"כ הרכב מפגין אמינות טובה ותחזוקה זולה.

(אוסיף המלצה אחרת והיא סקודה רומסטר,זו המלצתי לבעלי משפחות עם ילדים קטנים)

פורסם

בסך הכל סיכמת די טוב את שלושת הרכבים.

הלנסר אמינה מאוד אבל שים לב שגרסת ה-1.5 ליטר איטית לעומת המתחרות המודרניות.

ה-i30cw היא מכונית שעושה הכל בסדר ולא מעבר.

לקרוז יש מוניטין לא טוב בשוק, אם כי דגמי 2011 המשודרגים כבר אמורים להיות טובים יותר.

יש רכבים משפחתיים בהם אפשר להכניס שלושה מושבי בטיחות מאחור, למשל פורד פוקוס צורה ישנה או רנו פלואנס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התגובות !

גם בפוקוס/פלואנס קשה לי להאמין שניתן להכניס 3 כסאות בטיחות כמו שיש לי. המקסימום שאולי אפשר זה שעוד מישהו יוכל לשבת ברווח בין הכסאות.

(ביונדאי אני יודע מניסיון שעם 2 כסאות כבר אי אפשר לשבת באמצע אחרי זה).

אם עניין האיטיות לא מפריע לי, האם הלאנסר עדיפה מהותית על היונדאי מבחינת אמינות ? (אני מתכנן לקחת איתי את העגלה כשאראה את הרכבים כדי לעשות ניסוי בשטח לגבי עניין ההוצאה וההכנסה שלה)

האם לקרוז יש יתרון על פני הלאנסר/יונדאי ? האם היא באמת מרווחת יותר (זה לפי מראית העין שלי, לא הושבתי 3 אנשים במושב האחורי כדי לבחון זאת) ?

האם יש סיבה להשאיר אותה בשיקולים ?

תודה

פורסם

אז ככה, היונדאי (כרגע)ירדה מהפרק

בהנחה ויש או קרוז 2011 או לנסר 2010 שתיהן עם בערך 50K ק"מ ונדרש עבורן 52K ש"ח

מה לפי דעתכם האופציה המועדפת ?

לפי האתר של EURONCAP הקרוז יותר בטיחותית מהלנסר , האם היא מפסידה במבחן האמינות ?

אשמח לשמוע את דעתכם, הגעתי לשלב קבלת ההחלטות.

תודה !

• תוכן חדש...