Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי יש זורקי 4. 8) יש גם זניט TTL ויש גם קייב 60.

דיהו נקסיה (רייסר/סופר רייסר בארץ) זה אופל קדט וניתן להחליף חלקים מאחת לשניה. החלקים של אופל איכותיים יותר, מנוע טוב יותר 1.6 במקום 1.5. כך שזה אפשרי.

וולגה שניראית כמו מרצדס?

זאת הכי קרובה לזה:

nagygp-gaz-volga-3102-1982-totalcar-auts-nptlet_771a6.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן מאוד דומה למה שאני זוכר, הדיהו היתה לאנוס מרכב חמש דלתות עם.מנוע קדט.

לאחותי היתה סופר רייסר ואכן זו אופל מנוונת בתחפושת. בינה לבין אמינות לא היה שום קשר ובין הלאנוס שהיתה לי ולמנוע שכנראה נלקח מסוזוקי באלנו גם לא היה כל קשר לאמינות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איך בדיוק השרשור הזה הפך מ"ערסים באמריקאיות" ל "מצלמות סובייטיות? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

קחו בחשבון שרוב הסטיגמות שצויינו פה הן מקומיות, כלומר לא בכל העולם ב.מ.וו נתפס כרכב של עבריינים וכו'.

אם מתייחסים להרגלי בחירת הרכבים של עבריינים בכירים לרוב יהיה מדובר ברכב שמשדר סטטוס מסויים ועם ביצועים טובים, זה כמובן אם אותו עבריין לא מאויים ברמה כזאת שהורידה אותו לרכב השכרה.

בלי קשר, מישהו חכם אמר פעם שאפשר ללמוד מאירגוני טרור איזה רכב נותן עבודה טובה בשטח ומעבריינים אפשר ללמוד איזה רכב מהיר.

לגבי חוסר האהבה ל-X6, מבלי להתייחס למראה החיצוני שלו כי זה עניין של טעם (גם אני לא מת על העיצוב שלו), אני חייב להודות שכשהוא יצא גם אני אמרתי שהוא רכב כל כך מיותר- עד שישבתי בו כנוסע ומיד הגישה שלי אליו השתנתה ומבחינתי הוא עדיף עשרות מונים על X5.

כל הקטע מאחורי הרכב הזה שהוא גדול כמו כל הרכבי פנאי הנפוצים אבל כשמתיישבים בו- הוא מספק תחושה שיושבים בתוך תא נוסעים יותר ספורטיבי ומחבק, אתה לא הולך לאיבוד בתוכו.

אני לא לקוח פוטנציאלי של X5 או X6 ודומיהם כי אני אוהב לשבת קרוב לכביש אבל אם הייתי "חייב" לקחת רכב מהסגמנט המדובר כנראה שזה היה ה-X6.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בקיצור - הוא גדול מבחוץ וקופקטי מבפנים.

דורות של מהנדסים ומעצבי רכב שקדו על בניית מכונית שתהיה קומפקטית מבחוץ ומרווח ואוורירי ככל הניתן בפנים. כמה מהמכוניות פורצות דרך ביותר בהיסטוריה היו אבני דרך בתחום זה.

מאחר ומלבד האיזטה (שהיא בכלל תכנון איטלקי), BMW אף פעם לא היו מאוד חזקים בתחום הנפח הפנימי לעומת הגודל החיצוני (בין השאר בגלל הבחירה שלהם במנועים אורכיים והנעה אחורית) הם החליטו לפרוץ דרך בכיוון השני. אני לא חושב שה-X6 ראויה להכנס לאיזשהו היכל תהילה מוטורי, אבל לפחות מבחינת מכירות, הלך להם מצוין.

פורסם

נכון, גדול מבחוץ וקומפקטי מבפנים, הם הלכו נגד הזרם ועובדה- הצליח להם מעבר למצופה.

עבור מי שמחפש רכב שמרגיש מצד אחד כמו ג'יפ (גובה) ומצד שני נותן תחושה ספורטיבית- אין לו תחרות כרגע.

פורסם
איך בדיוק השרשור הזה הפך מ"ערסים באמריקאיות" ל "מצלמות סובייטיות? :shock:

התערבות של איזה פולני מפורום אודיו 8):-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עבור מי שמחפש רכב שמרגיש מצד אחד כמו ג'יפ (גובה) ומצד שני נותן תחושה ספורטיבית- אין לו תחרות כרגע.

הייתי אומר ריינג' רובר ספורט - גם יכולות שטח, גם מתלים פנאומטיים שמאפשרים להוריד מרווח גחון וגם סופר צ'ארג'ר לביצועים מעולים. בנוסף הוא גם מאוד יוקרתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי האישית, האינפיניטי רכב יותר יפה ויותר טוב לנהיגה.

פורסם

אני יכול לאשר שגם כאן (אוסטריה) BMW - בד''כ סדרות 3 ו5 (לא X!) - נחשב לרכב של עברינים, בעיקר טורקים / אלבנים / סרבים וכדומה. יותר ''כבדים'' מתניידים בבנטלי, אאודי R8 ולמבורגיני למיניהן. עברייני צעצוע ומתלמדים בהונדות עם אגזוז זרימה חופשית. סרסורים בהאמר. ריינג' רובר לא על הראדאר של כל הנ''ל בד''כ.

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

אני מחפש כרגע באירופה איזה סידרה 6 קלאסית לייבא, כאשר ביקשתי את עזרתו של קרוב משפחה שמתגורר בוינה באיתור אחת הוא פתח עליי זוג עניים נדהמות ושאל כמה בנות אני מעסיק כיום בבית זונות שלי?

קרוב אחר במינכן הגיב בצורה זהה.

חבר מברלין שמתעסק בתחום שאל אם להוריד את הפרוות נמר מהדש בורד לפני שהוא שולח אותה אליי או עדיף להערכת המכס שתישאר?:wink:

זה מה שחושבים באירופה על הסידרה 6 הישנה.

ברור שזה רכב מעולה, ברור שיש גם הרבה אנשים אחרים שמעריכים את הדגם בזכות היכולות שלו אבל שלושת התגובות הנ"ל ממחישות יפה מאוד את הסטיגמה של BMW בגרמניה/אוסטריה ורוב יתר אירופה.

פורסם
הייתי אומר ריינג' רובר ספורט - גם יכולות שטח, גם מתלים פנאומטיים שמאפשרים להוריד מרווח גחון וגם סופר צ'ארג'ר לביצועים מעולים. בנוסף הוא גם מאוד יוקרתי.

ממש לא, הריינג' גדול יותר ולא נותן בתא הנוסעים את אותה תחושת ספורטיביות של ה-X6 (יש לחבר קרוב ריינג' ספורט, רכב מאוד מהיר אבל לא ספורטיבי כמו ה-X6).

אם כבר האיווק יותר בכיוון רק שהדגן קטן במידותיו החיצוניות.

לדעתי האישית, האינפיניטי רכב יותר יפה ויותר טוב לנהיגה.

לא נהגתי על האינפיניטי החדשות, כן נהגתי על הדגם הקודם, הוא אכן משדר את מה שמשדר ה-X6 מבחינת התחושה הספורטיבית בתא הנוסעים אבל לטעמי הוא היה מזעזע מבחינת ניהוג והנאה מנהיגה, הרגיש מנותק לחלוטין מהכביש, מעין ספינה.

אולי האקזמפלר הספציפי עליו נהגתי היה תקול אבל בפירוש לא הרגשתי ביטחון לשייט עליו במהירות סבירה של 130-140 קמ"ש, וזו מהירות שלא מדגדגת ל-x6.

פורסם

אולי האקזמפלר הספציפי עליו נהגתי היה תקול אבל בפירוש לא הרגשתי ביטחון לשייט עליו במהירות סבירה של 130-140 קמ"ש, וזו מהירות שלא מדגדגת ל-x6.

תקול!

פורסם

מה לגבי הריינג'-רובר איווק?

פורסם
תקול!

לא פוסל את זה, הוא הרגיש פשוט נורא.

מה לגבי הריינג'-רובר איווק?

אם כבר האיווק יותר בכיוון רק שהדגם קטן במידותיו החיצוניות.

.

אישית אני מאוד אוהב את האיווק אבל אני לא חושב שהוא יכול להתחרות מול ה-X6, הוא קטן ממנו משמעותית.

מעבר לזה לא יודע לומר לגבי יכולות דינמיות כאלה או אחרות.

• תוכן חדש...