Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שהזמנתי וחיכיתי וחיכיתי והמשכתי לחכות לצעצוע החדש שלי.

סוף סוף הוא הגיע והוא הותקן מבעוד מועד.

אני כולי נרגש אומנם הוא לא מכשיר יקר אבל הוא בדיוק מה שחיפשתי...

אז קודם כל לכל השואלים אם הוא תומך תדרים של הארץ, אז כן.

חקרתי לעומק על הדגם הזה ספיצפית והוא גם מופץ באירופה ובעיקר בארה"ב (כך שהוא דגם שנחשב אמריקאי)

אבל מסתבר שהוא גם מופץ באירופה עם תמיכה בתדרים של אירופה, דהיינו תומך גם בארץ.

לאותו דגם יש אח תאום אחד על אחד.

רק שם דגם אחר שהוא pioneer fh-x755bt שהוא משווק רק באוסטרליה שגם נתמך בארץ...

היחידת ראש נרכשה דרך ebay מחנות בגרמניה.

הוא עלה 650 שקלים + 160 שקל משלוח

הוא נעצר לי גם במכס ועלה עוד 300 שקלים לשחרר אותו (לקחתי את עניין המכס בחשבון).

עכשיו יש כאלו יגידו לו למה כבר לא דאבל דין עם מסך נורמלי.

אז מהסיבה שאין לי תקציב בשמיים

(לפחות כרגע).

בהתחלה חיפשתי מערכת דאבל דין שיודעת לעשות מירורינג לגלקסי.

ומערכות כאלו שיודעות לעשות זאת בצורה טובה מתחילות באיזור ה 4000 שקלים בלי היחידיה שמחברת את הגלקסי שעולה עוד 500 שקלים.

בקיצור זה יקר. נכון יש דגמים יותר זולים שאולי כן יתמכו אבל זה תלוי בגרסאת מכשיר של הטלפון ועוד ים סיבות של אם ואם ואם.

ודאבל דין, בשביל מה הוא שווה?? חוץ ממצלמת רוורס ולעשות מירור למסך הטלפון ולהנות מהניווט של הוויז.

אז החלטתי לוותר על התענוג היקר הזה

מבלי להתפשר על איכות צליל ועל יופי של המכשיר (שזה אגב גם חשוב)

ובפנוקציה של הבלוטוס שמאד חשובה. (שמאפשרת שמיעה של שירים דרך בלוטוס)

אני מאד מרוצה מהרכישה ומהמכשיר עצמו

אני ממליץ עליו למי שמעוניין לרכוש בעתיד

(בגלל זה ציינתי את המחירים ופרטים על הדגם הזה שעוד משתמשים יוכלו בעתיד להעזר בחוות דעת שלי)

מצטער על החפירה

ונעבור לחלק האמנותי... (תמונות)

עם יש עוד שאלות על המכשיר אשמח לענות

IMG-20140725-WA0034.jpgIMG-20140725-WA0032.jpgIMG-20140725-WA0028.jpg

פורסם

נכון יש לו שתי יציאות rca

המגבר אצלי עושה אבל ברידג ככה שזה בסדר

למרות שלא הכי תקין אבל זה בסדר גמור

לגבי מערכת שאני יירצה בעתיד גם חשבתי על זה רבות אבל לא נראה לי שאני יירצה גם בעתיד להשקיע על יחידת ראש או על כל רכיב במערכת

(אלא אם כן יהיה לי עודף כסף)

לכן חיפשתי משהן שיראה יפה כמעט לכל רכב ושיענה לי על הדרישות הבסיסיות לפחות מבחינתי

פורסם (נערך)

א. תתחדש. ב. מי אמר לך שיחידה שיודעת לבצע מירורינג מתחילה ב4 אש"ח? אני אישית רכשתי לפני כשבוע פיוניר AVH8550BT שנחשב דיי יוקרתי ב2800 ש"ח. ישנו הדגם הזול יותר 8450 שעולה סביב 2300 ש"ח. שתי היחידות יודעות לעשות את אותו הדבר. הכבל\מחבר נאמר ועולה באמת 500 ש"ח. אתה עדיין רחוק מ4500 ש"ח. ג. היחידה שלך נראית ממש טוב.. שוב תתחדש.אגב, לדעתי כמעט ואין מגברים היום שלא יודעים לעשות גישור...וגם בנושא יציאות הRCA היחידות שמוזכרות לעיל' מציעות דברים טובים.. (יציאה נפרדת לסאב [בשבילי זה אומר הרבה לפחות])

עריכה אחרונה על ידי MoshE86
פורסם

משה, הבחור הזמין את הHU המדובר דיי מזמן.

המחיר של ה8550 עבר צניחה בחודש/חודשיים האחרונים - כנראה בגלל הדגם החדש שעומד להגיע לארץ.

והכבל לא יעלה לו 500 ₪ - תלוי כמובן בסוג האנדרואיד שלו אבל גם אם יש צורך בקיט עדיין זה לא 500 ₪.

פורסם

המחיר היה גבוהה מ 2000 (למרות שגם 2000 זה היה מעל ומעבר בשבילי, לא רציתי לעבור את ה 1500 כולל המתאם)

בלי שום קשר קראתי רבות על כל נושא המירורינג

והכל תלוי בדבר אחר שכבר עשה לי כאב ראש ולא רציתי לקחת ריזיקה

אז החלטתי לרדת מזה

• תוכן חדש...