Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה לכם על כל השאלות, אך אין לי מושג, אני סומך על המוסכניק ואין לי אנרגיה ו/או זמן לעשות דוקטורט בנושא :-)

פורסם
אני מודה לכם על כל השאלות, אך אין לי מושג, אני סומך על המוסכניק ואין לי אנרגיה ו/או זמן לעשות דוקטורט בנושא :-)

והנה דוגמא חיה לעוד פונטו מוזנחת ולמה השוק שלהם נראה כך.

פורסם

מעניין, רק הנוהגים על פונטו מתנהגים כך? אולי יש כאן משהו סוציולוגי, למרות שיש לי גם מאזדה 3, אם זה עוזר לניתוח הנושא :-)

פורסם

בכל זאת בדקתי, להלן התשובות:

1. ממש אין צורך בפלאשינג, רמת הבוצה שנצפתה זניחה.

2. הוחלף גם נוזל בלמים.

3. הוחלף גם נוזל קירור (לא לפרפלו המקורי של פיאט)

4. לבדיקת הבוצה נפתחו השסתומים, אבל ממש לא הקרטר, המוסכניק אמר שממש אבל ממש אין צורך, בטח לא בפיאט.

פורסם

טוב לשמוע, כנראה שהשמן ששמו לך במורשה היה שמן טוב. כדאי שתוודא שגם מה ששמו עכשיו הוא סינטטי מלא ואיכותי מסוג LONG LIFE ושהפילטר איכותי ולא סיני זבל. שמן מינרלי זול עם פילטר סיני היה הופך את המנוע שלך לגוש ברזלים חסר ערך אחרי מה שהעברת אותו.

נוזל קירור - כדאי לוודא שהוא תואם תקן פיאט. לא אפרט למה זה חשוב, יש מלא דיונים בפורום שאתה יכול לעשות בעזרתם דוקטורט בנושא.

המשך יום טוב.

פורסם

הפונטו הזאת הופכת במהרה לאשפה, עכשיו בנוסף לכל הנזק עושים את הדבר הגרוע ביותר, חוסכים 10 שקל ושמים נוזל קירור לא פרפלו... לא מבין את האנשים האלה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
בכל זאת בדקתי, להלן התשובות:

1. ממש אין צורך בפלאשינג, רמת הבוצה שנצפתה זניחה.

2. הוחלף גם נוזל בלמים.

3. הוחלף גם נוזל קירור (לא לפרפלו המקורי של פיאט)

4. לבדיקת הבוצה נפתחו השסתומים, אבל ממש לא הקרטר, המוסכניק אמר שממש אבל ממש אין צורך, בטח לא בפיאט.

פלשינג לא נועד לבוצה חריגה אלא מועטת בדיוק למקרה שלך אבל למוסכניק שלך יש דיעה אחרת וזה בסדר שאתה מקבל אותה

הכי חשוב שתעקוב אחרי מפלס השמן בתקופה הקרובה

• תוכן חדש...