Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה את הקטשופ חריף אש של אוסם.

טעים מאד, ללא סירופ תירס והחשוב מכל - תוצרת הארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני אלך לחפש נייר שם אבל דברי אוכל הם מחזיקים בכשרות מסויימת, אפילו דגנים מיובאים סטנדרטים לגמרי אין להם

תלוי בסניפים, בבית שמש הם מחזיקים בדרך כלל דברי אוכל מכשרות רבנות ומעלה, לא יודע איך זה בסניפים אחרים אבל פה מה שבכשרות יותר מהודרת יש גם שלט שאומר איזה כשרות בגדול.

בכל מקרה מוצרים ללא כשרות כלל לא תמצא שם, וגם למשל שוקולד לא תמצא שוקולד פרה רגיל אלא רק מגדים, גם קוטג' רק מהדרין וכו'.

אגב בשביל הנייר הזה אני הולך במיוחד אליהם, בד"כ את שאר הקניות אני לא עושה שם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
גם ככה למוצר אמריקאי אין סוכר, יש את התחליף הרעיל סירופ תירס.

נכון מאוד, סירופ תירס הוא ממש לא בריא ורק כדרך אגב, מוסיפים אותו בכוונה. הוא גורם להתמכרות.

לא אוי ואבוי לי

מה אני יעשה עם כמות כזאת?

אחד מספיק לי לחצי שנה.

רק אני אוכל את זה בבית

וכבר כמה שמים.

חברים יקרים, אני שמח לבשר לכולם שהבעיה באה על פתרונה. ידיד שלי הוא בעל עסק ומסוגל להזמין לך את הקטשופ המדובר.

אם אני לא טועה זה היינץ עם טאבסקו נכון?

פותח שירשור, איפה אתה גר?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)
גם ככה למוצר אמריקאי אין סוכר, יש את התחליף הרעיל סירופ תירס.

א) לפי מה הגעת לזה שזה רעיל? זה פרוקטוז וזה פרוקטוז, בין אם זה עשוי מקנה סוכר, תירס או סלק.

ב) יש כאלה עם סוכר, פשוט עולים יותר. מסיבות פוליטיות הזויות כלשהן יש שם מס גבוה על ייבוא סוכר.

לגבי קטשופ היינץ, זה אחד הדברים הבודדים, שבהם משנים מתכון, וזה נהיה יותר טעים. אגב, אולי זה קשור לזה שהקטשופ החריף נעלם מחנויות, כנראה במהלך שינוי מתכון החליטו להוריד אותו מהמדפים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי שמכור (כמוני) לטעם של קטשוף היינץ חריף, לא יוכל להנות באותה המידה משום קטשופ אחר.

אגב, כשאני לא מוצא את החריף, אני קונה את המתובל, לא אותו הדבר אבל לא רע בכלל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
א) לפי מה הגעת לזה שזה רעיל? זה פרוקטוז וזה פרוקטוז, בין אם זה עשוי מקנה סוכר, תירס או סלק.

ב) יש כאלה עם סוכר, פשוט עולים יותר. מסיבות פוליטיות הזויות כלשהן יש שם מס גבוה על ייבוא סוכר.

.

קנה סוכר הוא מתוק, סטיביה זה צמח מתוק. ממתיק סירופ תירס זה מצר מעבדה, הוא לא מתוק במקור.

יש הרבה דברים בעיתים איתו, בגלל פוליטיקה אמריקאים אוכלים זבל .

אייל

פורסם

לא הוכח שסירופ תירס עושה יותר נזק מהתוצר המעובד של קנה הסוכר, או מהתוצר המעובד של סלק.

סוכר זה דרעק לא משנה מאיזה מקור הוא עובד.

פורסם
דווקא יש להם טונות של מוצרים מיובאים.

למשל מוצר שלא מצאתי בשום סופר חוץ מאשר "אושר עד" זה גלילי נייר סופג של Kirkland (באנגלית זה Paper towel):

...

אז בדקתי את בני ברק.

יש BBQ של היינץ

יש קטשופ רגיל היינץ אריזה של 3.2 ק"ג

ויש מגבות נייר בבודדים.

שוופס קולה סטיביה 3 ב 10 ( פלוס מינוס,לא לקחתי)

תעשו חיפש בגוגל ל corn syrup bad או HFCS

ותראו את כל הבעיות.

32.jpg

ppt.jpg

אייל

פורסם

האשכול הזה גרם לי ללכת למקרר ולהציץ בבקבוק של היינץ. בין הרכיבים כתוב: "סירופ תירס עתיר פרוקטוזה, סירופ תירס". כנראה שסוג אחד לא מספיק :p

מה שכן, זה מפריע לי. הקטשופ של היינץ טעים יותר משל אסם (לא שאסם רע) - יש תחליף שמשתווה אליו אבל בלי כל מיני תוצרי תירס? על אסם כתוב "סוכר" בלי לפרט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אז בדקתי את בני ברק.

יש BBQ של היינץ

יש קטשופ רגיל היינץ אריזה של 3.2 ק"ג

ויש מגבות נייר בבודדים.

שוופס קולה סטיביה 3 ב 10 ( פלוס מינוס,לא לקחתי)

תעשו חיפש בגוגל ל corn syrup bad או HFCS

ותראו את כל הבעיות.

וואו איזה קטשופ ענק, אגב המגבות נייר עולות נדמה לי 9 שקל ליחידה אז החבילה הרבה יותר משתלמת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בגדול, לגבי הסירופ תירס עתיר פרוקטוז.

קודם כל, עליכם להבין שתירס הוא אחד היבולים הנפוצים ביותר בארה"ב אחרי חיטה. אם תשימו לב, תירס משמש בהרבה תעשיות בארה"ב. שמן, פופקורן,קמח, ממתיק ועוד ועוד. הממשלה מסבסדת את גידול התירס ולכן הוא זול יחסית הרבה יותר מסוכר. סוכר מוכר לגוף מזה אלפי שנים. הסירופ המדובר הוא המצאה שעדיין לא מלאו לה 100 שנים. משהו חדש. למה משתמשים בסירופ הזה? משתי סיבות פשוטות.

1. הוא זול מאוד יחסית מסוכר.

2. מיכוון שהסירופ הזה בתור ממתיק הוא יחסית חדש לגוף, הרי זה לא יודע איך לפרק אותו. קחו את אותו האדם. תנו לו לאכול אוכל עם סירופ תירס עתיר פרוקטוז ואוכל עם סוכר רגיל אתם תראו שהוא יאכל יותר כאשר האוכל מכיל את הסירופ מאשר את הסוכר. זאת מדוע? לוקח יותר הרבה זמן למוח לקבל את האות שגורמת להרגשת השובע. זאת בגלל שהסירופ הוא ממתיק יחסית חדש לגוף ולכן לוקח לזה יותר זמן לזהות אותו. מה גם, שמחקרים הראו שאותו סירופ הוא גם ממכר בצורה כזו או אחרת. זאת הסיבה עם ככה מדוע ישנה מגמה לדחוף את אותו סירופ בכל אפשרות שאפשר.

בגדול, כל סוכר כלשהוא שלא נמצא בפרי עושה נזק כזה או אחר לגוף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ביום שישי הייתי בשופרסל ובדקתי מה מצב הקטשופים שם.

היה את החריף תוצרת קנדה.

והכי חשוב היה את הרגיל תוצרת הולנד עם סוכר.

עד עכשיו ראיתי רק אמריקאים עם סירופ תירס.

אייל

פורסם

אני לא מבין מה ההתלבטות, הרי כבר אמרתי שאני יכול להשיג את הקטשופ המדובר גם באריזות בודדות. אם אתה רוצה אז יש. איך הקטשופ מגיע מהצפון אלייך הביתה ובכן, זה כבר סיפור אחר.

פורסם

אני לא מבין את ההתלבטות, למה לכל הרוחות זה משנה אם זה סוכר או סירופ תירס, האחד נבלה והשני טרפה, זה קטשופ ריבונו של עויילם.

רוצים גאנק, תאכלו, לא רוצים אל תאכלו! אבל בגאנק לא מחטטים זה חוקים ברורים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...