Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעורב בתאונת דרכים. לאחריה הגשתי תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בת"א כנגד בעל הרכב. כעת קיבלתי בדואר הודעה (מצורפת בתמונה) בה חברת הביטוח של הנתבע מנסה להצטרף כנתבעת נוספת.

אני מעוניין לדעת כיצד עליי לפעול, מהם הסיכויים שלי למנוע מהמהלך?

עד כה הצלחתי לנסח רק את התגובה הבאה -

1. התובע הוא זה שבוחר את הנתבעים ונבחר שלא לתבוע את "הפניקס חברה לביטוח".

2. התביעה הוגשה במכוון כנגד הנתבע, שכן מעשיו של הנהג מטעמו היו אלה שגרמו לתובעת נזקים.

3. העובדה ש"הפניקס חברה לביטוח" הינה הכלי דרכו מבוטח הנתבע, אינה הופכת את "הפניקס חברה לביטוח" לצד נחוץ בהליך.

4. צירוף נתבעים שלא על דעת התובע, יעשה רק במקרים נדירים וככל שבית הדין סבור שנוכחות הנתבע הנוסף, דרושה על מנת לפסוק בשאלות השנויות במחלוקת.

האם יש משהו שאוכל להוסיף? ובכללי, כל מידע ייתרום לי.

צירוף נתבע.jpg

פורסם

לדעתי, עם כל הכבוד לניסיון של המשתמשים פה,

רצוי שתשאל בפורום דיני תעבורה\ייעוץ משפטי יש כמה כאלה באתרים כמו "תפוז" וכו'..

פורסם

?!

כיוון שהפניקס היא המבטחת של האדם שתבעת, ותאלץ לשאת למעשה בכל נזק שיפסק כנגד הנתבע, דה פאקטו היא צד בהליך המשפטי.

בקיצור אין לך סיכוי, וגם לא ברור למה אתה חושב שזו זכותך למנוע מהנתבע להוציא הודעת צד ג' לחברת הביטוח שלו.

פורסם
לדעתי, עם כל הכבוד לניסיון של המשתמשים פה,

רצוי שתשאל בפורום דיני תעבורה\ייעוץ משפטי יש כמה כאלה באתרים כמו "תפוז" וכו'..

עכשיו ראיתי שיש פה פורום כזה..

פורסם

בקשה לגיטימית ומגובה גם בתקנה 24 לתקנות סדר הדין האזרחי

. מחיקת בעלי דין והוספתם

[24]

בכל שלב משלביהדיון רשאי בית המשפט או הרשם, לבקשת אחד מבעלי הדין או בלא בקשה כזאת ובתנאיםשייראו לו, לצוות על מחיקת שמו של בעל דין שצורף שלא כהלכה כתובע או כנתבע, או עלהוספת שמו של אדם שהיה צריך לצרפו כתובע או כנתבע או שנוכחותו בבית המשפט דרושהכדי לאפשר לבית המשפט לפסוק ולהכריע ביעילות ובשלמות בכל השאלות הכרוכות בתובענה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בקשה לגיטימית ומגובה גם בתקנה 24 לתקנות סדר הדין האזרחי

. מחיקת בעלי דין והוספתם

[24]

בכל שלב משלביהדיון רשאי בית המשפט או הרשם, לבקשת אחד מבעלי הדין או בלא בקשה כזאת ובתנאיםשייראו לו, לצוות על מחיקת שמו של בעל דין שצורף שלא כהלכה כתובע או כנתבע, או עלהוספת שמו של אדם שהיה צריך לצרפו כתובע או כנתבע או שנוכחותו בבית המשפט דרושהכדי לאפשר לבית המשפט לפסוק ולהכריע ביעילות ובשלמות בכל השאלות הכרוכות בתובענה.

כמו כן תמיד הנתבע יכול לשפות את התביעה על הביטוח. אין לך מה לעשות הם הליך לתביעה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...